Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 848849850 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
01-08-2012, ora 18:09
CristinaCri
Nu este medic/terapeut
CristinaCri
Mariana-sabri intreaba doctorul despre un hotel in apropiere si sigur va sti sa te indrume.

Salutari Lisa01, Ai dreptate, eu cand m-am dus sa-mi pun silicoane credeam ca o data ce le voi avea, voi rezolva toate problemele din viata mea. Credeam ca voi fi o printesa din cap pana in piciore si ca voi fi cea mai tare. Gresit.
Silicoanele nu iti vor rezolva problemele la munca, cu iubitul sau cu sotul care si-a gasit o amanta mai tanara cu 20 de ani.
Silicoanele doar te fac sa te simti increzatoare ca femeie.
Silicoanele iti dau forme pe care inainte nu le aveai.
Silicoane isi pun doar fetele care vor mai mult.
Daca natura a uitat sa imi dea si mie niste sani mari eu ce sa fac sa ma multumesc cu putin? No thanks!
Sun chirurgul plastician( in speta mea Dr. Grecu) si ma programez la, , imbunatatiri, , insa sunt constienta ca nu voi arata ca un fotomodel.
0
01-08-2012, ora 22:17
mellebuc
Nu este medic/terapeut
mellebuc
Cristina, mi-ai scris gandurile! Eu aveam aceasi idee.
Ma simt mult mai frumoasa si mai increzatoare cand sunt dezbracata, asta e clar. Dar oricat am vrea noi, sanii mari nu rezolva orice. Daca aveai o problema inainte, o sa o ai si dupa, indiferent de natura problemei.
Un singur lucru pot sa spun ca se imbunatateste-viata sexuala.
0
01-08-2012, ora 22:18
NOAMY
Nu este medic/terapeut
NOAMY
Marina Sabri
Hotel pe strada paralela clinicii este Green Forum Hotel, accesibil ca pret. Clinica nu este Medsport daca l-ai ales pe Totir, se numeste Bioterramed de pe str Pictor Negulici din Primaverii. Cunosc f bine zona, intreaba-ma daca vrei detalii

Mellebuc, cand spui ca se imbunatateste viata sexula te referi la faptul ca poti alege tu(mai sigura pe sine, mai increzatoare) mai multi parteneri????? ca daca este cu acelasi, nu inteleg de unde vine aceasta imbunatatire..majora!

Cu siguranta, in cazul meu va pot spune ca s-a imbunatatit enorm increderea de sine. Iar asta duce foarte sigur la emanarea unor energii, a unui optimism si degajari care nu vor trece neobservate in conjunctura ta. Si daca se intampla ca persoana potrivita si cautata sa fie la locul potrivit, da, pot face aceeasi afirmatie ca si Mellebuc, ti se imbunatateste viata sexuala. Adica redevine de actualitate subiectul...)))
0
01-08-2012, ora 22:31
mellebuc
Nu este medic/terapeut
mellebuc
Noamy! Ma refeream la faptul ca prinzi mai multa incredere in tine si nu mai petreci atata timp gandindu-te daca arati bine si preocupandu-te de anumite complexe, poti sa te relaxezi. :) Si da, vorbesc de acelasi partener.
0
01-08-2012, ora 22:35
NOAMY
Nu este medic/terapeut
NOAMY
Mellebuc

Si eu vorbeam de revenirea la actualitate a subiectului ca efect benefic imediat al "rebrand-uirii". Deci, concluzia e aceeasi, se imbunatateste, indiferent de caz. Ai dreptate! Un argument in plus pentru aspirantele nehotarate.
0
02-08-2012, ora 01:08
anaptk
Nu este medic/terapeut
anaptk
buna fetelor, sunt operata de 2 luni si jumatate, am implanturi mentor, sunt putin ingrijorata deoarece sunt tari, stiu k implanturile nu sunt la fel k sanul natural, dar mai am prietene care s-au operat si se simt mult mai moi...cu trecerea timpului se fac mai moi?...si dak da, dupa cat timp?
0
02-08-2012, ora 09:19
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Stai linistita ca in timp se modifica !Eu desi am eurosilicon, cel mai mare grad de coezivitate de la acest tip de implant, pot spune ca dupa 6 ani si cateva luni se simt mult mai moi, aproape naturali...Acum nu as stii sa iti spun dupa cat timp se inmoaie...dar cu trecerea timpului se mai aseaza si se mai modifica!Oricum dupa 2 luni inca nici nu si-au luat forma finala, dar sa se inmoaie!!!Asa ca rabdare!!!
0
02-08-2012, ora 15:51
Ana Maria88
Nu este medic/terapeut
Ana Maria88
Buna fetelor, gata m am programat si eu pt operatie la dr Stan din Bacau pe 20.08, abia astept desi imi este f frica, sper sa nu am dureri insuportabile.
0
02-08-2012, ora 15:58
ROZETKA
Nu este medic/terapeut
ROZETKA
lorypiessa,
cum a fost la consultatia la dr Totir?

sunt curioasa ce parerea ai de el in comparatie cu dr Adina Alberts.

acelasi traseu urmeaza sa-l parcurg si eu...

fetelor care ati trecut deja prin toate vizitele astea pe la doctori care din cei doi doctori este de ales?
0
02-08-2012, ora 16:13
CristinaCri
Nu este medic/terapeut
CristinaCri
Draga anaptk,
De la caz la caz, sanii pot sa mai raman tari sau implantul este prea mare. Cel mai probabil trebuie sa astepti sa se relaxeze muschiul.
Nu te preocupa... ii vei simti naturali foarte carand.

Daca aveai un hematom, pana acum l-ai fi observat. si nu cred ca este cazul tau.
0
02-08-2012, ora 16:16
ROZETKA
Nu este medic/terapeut
ROZETKA
Ana Maria 88,
sa stii ca mi-am facut si eu o rinoplastie la dr. Stan din Bacau- acum vreo 8 ani si vreau sa-ti spun ca are mina buna, eu un artist, dar ca dupa ce m-am operat nu a mai avut timp de mine, ingrijirea post operatorie a fost =0.

Am trecut prin momente grele cind nu puteam respira si aveam cheaguri de singe in nas si el nu era de gasit...era ocupat..vorbeam la tel cu fetele de la receptie care ma sfatuiau ce sa fac...

Un alt dr ( de la mine din oras) s-a ocupat de mine ( am stat internata la spital), adica a facut tot ce tb sa faca Stan in caz de complicatii, iar cind intr-un final am ajuns si la dr Stan si i-am povestit prin ce am trecut a zis ca sint "circotasa".

Poate e bine de stiut.
0
02-08-2012, ora 16:25
Ana Maria88
Nu este medic/terapeut
Ana Maria88
Eu sunt constienta de aceste lucruri, nu sunt ok aceste lucruri avand in vedere ca totusi operatia costa 4500 eur:))) dar la consultatie mi a oferit o incredere pe care un alt doctor nu mi a oferit o, nu stiu simt ca ma las pe mana lui fara alte ganduri si griji(poate gresesc), oricum toate detaliile despre operatie le am stabilit cu o asistenta de acolo nu cu dr:))) dar de rezultat esti multumita?:* multumesc mult pt sfat, am incercat sa iau legatura si cu barbie1 care a fost operata la el cu aceleasi proteze ca si mie si acelasi gramaj dar nu reusesc
0
02-08-2012, ora 17:39
andy_maura17
Nu este medic/terapeut
andy_maura17
Buna, fetelor!!!revin si eu pe aici...chiar daca nu scriu mai nimic, mai mereu intru si citesc..am si eu o problema..am inceut sa folosesc cicatrizant doar dupa 3 luni de la operatie...insa pe z ce trece cicatricile devin tot mai umflate, ma mananca si parca ma si dor...am dat cu contratubex, insa vad ca nu imi face deloc bine..ce cicatrizant e mai bun?am inteles ca si crema de galbenele e buna, insa nu stiu ce sa fac...momentan nu sunt nici in tara asa ca numai cand ajung pot merge la doc.
0
02-08-2012, ora 20:24
Cleop@tra
Nu este medic/terapeut
Cleop@tra
Cel mai mult ai nevoie de medic dupa operatie.Daca el nu e disponibil e nasol.Ar tb sa iti te puna pe ganduri.E un medic foarte bun, e adevarat dar degeaba daca nu e langa tine cand ai cea mai mare nevoie de el.
0
02-08-2012, ora 20:54
Ana Maria88
Nu este medic/terapeut
Ana Maria88
Si ce sa fac? sfatuiti ma si pe mine pls, luni ar trebui sa ii trimit o parte din bani ca operatia sa aibe loc pe 20 august. Ideea este ca as vrea sa ma operez cu acea pensa Ellman, stiu ca o mai fosloseste si dr Ionescu, dar se intoarce din concediu in septembrie iar eu in august am concediu ca sa ma pot reface pana ma intorc la munca, precizez ca am
fost la consultatie si la dr Totir, este super medic, super om, mi a placut maxim de el... dar nu foloseste acea pensa:(
0
02-08-2012, ora 22:57
Cleop@tra
Nu este medic/terapeut
Cleop@tra
Te inteleg, si eu am mers la Ionescu initial tot pentru aceeasi pensa. Ulterior am descoperit ca este si un adevarat profi si am fost f incantata de el la consultatie.
Asa este, se intoarce in septembrie, dar gandeste-te bine daca vrei sa ai un medic care sa iti raspunda la telefon.
Ma indoiesc ca Stan iti da nr de telefon personal.

Sincer, la inceput ma certam cu toata lumea pe treaba asta (eram pusa pe treaba sa ma duc la Stan, nu mai vedeam alt medic). Pana am descoperit forumul asta si am observat ca el nu se preocupa atat de paciente dupa operatie, iar la consultatie este foarte expeditiv.
Pentru mine acest aspect e foarte important.
Gandeste-te bine!
0
02-08-2012, ora 23:27
Ana Maria88
Nu este medic/terapeut
Ana Maria88
Noroc cu mesajul
lasat de Rozetka, daca nu luni ma duceam puneam banii in cont si nu mai aveam ce sa fac, asta o sa fac, o sa ma mai gandesc sincer si eu eram pusa pe Stan, aveam impresia ca merg la distractie la el nu la operatie, aveam eu impresia ca pensa minune imi rezolva toate problemele si ai marr dreptatr la consultatie a fost f expeditiv, nu m a intrebat ce mi doresc eu ce vreau eu, mi a fluturat 1 secunda sub nas protezele de la Matrix si mi a spus ca nu mai sunt bune... si practic mi le a impus pe cele de la Politech, cele proiectate de el impreuna cu o firma Germana.
0
03-08-2012, ora 01:59
oany2106
Nu este medic/terapeut
oany2106
Fac si eu o gluma.. Stan si Bran sa stea in banca lor :)))
Dumitru Totir :) va recomand cu incredere...ganditi-va ca dupa interventie veti avea nevoie mereu de doctor..vor urma controalele de dupa..nu un doctor care va arunca 2 informatii si gata hai la operatie ca el este cel mai smecher si restul info=zero...
Suntem atatea fete operate la Dumitru Totir care suntem ff multumite de rezultat.ca am avut noi dureri sau neplaceri ca am vrut mai mari sau mai mici asta e alta parte..pupici!
0
03-08-2012, ora 09:55
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
Ana Maria88, eu iti spun din experienta ca nu este atat de miraculoasa contra durerii acea pensa.Eu m-am operat fara ea si nu am avut dureri, doar acea febra musculara.Nu am luat nici un fel de calmant dupa interventie, in afara de ce mi-au bagat pe vena in cele 24 ore postoperatorii.Tine foarte mult de organismul tau si mai ales de cat de mult fortezi.Nu este o durere de speriat, crede-ma ca mai mult te va durea spatele si ceafa din cauza pozitiilor in care vei sta, iar aceste dureri chiar nu au nici o legatura cu pensa Ellman.Du-te la Totir, la Nae (pe care eu il recomand din toata inima), la Grecu, la oricine iti mai trece prin cap.Eu te inteleg cu grapa din cauza concediului pentru ca prin asta trec si eu acum, deci fa-o cand te simti pregatita si la un medic care isi va da tot interesul
0
03-08-2012, ora 09:57
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
Apropo, eu nu sunt operata de Nae, urmeaza sa ma reoperez la dansul, deci nu te speria de rezultatul meu.Te pup
0
03-08-2012, ora 10:00
Ana Maria88
Nu este medic/terapeut
Ana Maria88
Multumesc mult pt sfat, am fost la consultatie si la dr Totir, este un om
de milioane, dar nu l am luat in calcul pt ca nu avea pensa minune, cred ca o sa raman la Totir pana la urma,
Tu cand urmeaza sa te operezi? din ce am
citit eu si daca retin bine parca ai niste probleme si vei face o alta interventie,
0
03-08-2012, ora 10:06
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
Pff, e putin spus am niste probleme!!!!Voiam sa fixez data pe 22 august, dar, din pacate, pe 22 august voi fi la ciclu.Cred ca o voi face la sfarsitul lui august, de comun acord cu dr Nae.La mine e destul de mult de munca pentru ca la dreptul este implantul prea sus si la stangul din pacate mi-a migrat putin implantul si va trebui sa imi refaca buzunarul, sa il micsoreze.O sa imi schimb si implantul cu Menthor, si daca se mai poate, voi face si o labioplastie.Sper sa reusesc pana la urma sa o fac ca ma chinui de o jumatate de an sa imi fac timp si curaj pentru asta
0
03-08-2012, ora 10:09
justty
Nu este medic/terapeut
justty
Elenuta ce mai faci? Te-ai hotarat pana la urma cand te operezi? Saptamana trecuta am fost si eu la controlul de 2 luni! Am mai tras o portie de ras cu d-nul doctor, i-am zis ca la anul s-ar putea sa ma aiba iar "in vizita". Fetelor care vreti sa va operati, vi-l recomand cu toata increderea pe d-nul dr Nae Sorin.
0
03-08-2012, ora 10:29
Ana Maria88
Nu este medic/terapeut
Ana Maria88
Elena ce tip de proteza ai acum de vrei sa l schimbi cu mentor?
0
03-08-2012, ora 10:50
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
Buna justty.Ce sa fac, sunt necajita la maxim si imi este fooooarte rusine de dr Nae.Stii foarte bine de cand tot vb cu dansul de operatia asta.Acum cand ziceam si eu ca sunt in concediu si gata o fac, mi-am calculat zilele si nu pot nici pe 22 august, imi vine sa mor de nervi.Deci operatia o voi face tot in timpul serviciului undeva la sfarsitul lui august.Ti s-a pus pata ca vrei mai mari, nu?????
Ana Maria88, acum am implant Arion.Nu sunt nemultumita de ele, chiar imi plac ca sunt moi, fata de Mentor care sunt mult mai rigide, dar le schimb in primul rand pentru ca umblu la ele la reinterventie si nu prea e indicat sa le lasi pe aceleasi cand te deschizi si in al doilea rand pentru ca dr Nae cu asta lucreaza si am incredere in dansul mai mult de 100%
0
03-08-2012, ora 11:02
ROZETKA
Nu este medic/terapeut
ROZETKA
Ana Maria 88, ma intrebai de rezultatul operatiei mele, sa stii ca e totul ok, nasul meu e impecabil.

deci revin dr Stan are mina buna dar dupa operatie nu-si mai da interesul.

un compromis ar fi sa-ti gasesti pe un alt doctor sa te consilieze dupa operatie...zic si eu..si ai avea exact ce doresti..iar despre silicoanele recomandate de el vezi un pic pe net la firma mama care le fabrica ce zice de ele...
0
03-08-2012, ora 11:13
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
ROZETKA, in general nici un chirurg nu se baga pe paciente operate de alti doctori, deci ii va fi destul de greu sa se duca, postoperator, la alt doctor.Eu zic, cel mai bine, sa decida singura ceea ce vrea sa faca pentru ca, din punctul meu de vedere, este o decizie destul de grea.Pe de o parte se stie forte bine ca dr Stan este superprofi in ceea ce priveste strict interventia, dar ca relatie cu pacientul cam lasa de dorit.Pe de alta parte, daca ea nu se duce cu incredere la alt doctor (doar de dragul de a face repede operatia) s-ar putea sa ii para rau.Eu tot ce pot sa spun este ca are un mare avantaj cu acest forum, unde fiecare isi spune experientele si cunostintele
0
03-08-2012, ora 11:35
Ana Maria88
Nu este medic/terapeut
Ana Maria88
Adevarul este ca daca nu era acest forum eram in ceata total, mie Stan mi a placut ca a ridicat doua probleme care pe mine ma intereseza maxim, distanta dintre sani la mine este undeva la 6 cm iar el
prin operatie poate sa o aduca undeva la 3 cm si a mai masurat astfel incat atunci cand misc mainile pe langa corp sa nu lovesc sanul in parti( in lateral) am vazut multe proteze pe forumuri care din cauza faptului ca implantul este mai mare probabil decat ar pune in mod normal Stan sa fie iesiti in laterel, alta chestie pe care nu am
apucat sa o dicut cu medicul si as vrea sa va intreb pe voi, de ce daca inainte sfarcul era centrat pe mijloc ce iti pui implantul nu mai sunt chiar pe mijloc.:( ideea este ca eu nu ma pot decide aspura medicului si nu mi dau seama acum daca vreau sani mai naturali cum am vazut ca face Stan, sau sani mai sexi cum face Totir, Grecu si am vazut si la Dr Nae. Voi ce spuneti?
0
03-08-2012, ora 11:48
Ana Maria88
Nu este medic/terapeut
Ana Maria88
Va multumesc din suflet fetelor, este altceca cand simti ca cineva care a trecut prin aceasta experienta te sfatuieste, este langa tine, imi dati curaj:*:*:* sa trec peste frica de dureri si rezultat care este posibil sa nu mi placa:*:*
0
03-08-2012, ora 11:56
Ana Maria88
Nu este medic/terapeut
Ana Maria88
Dar de 245 g (POlitech) cat mi a spus Dr Stan ca imi pune ce spuneti? ies oare prea mici?iar dr Totir mi a propus undeva la 350 cu cel mai inalt profil de la Matrix.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 848849850 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •