Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 892893894 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
07-10-2012, ora 13:12
julia07
Nu este medic/terapeut
julia07
al3poz
Bafta! Eu mai am un pic de asteptat pana joi cand sunt programata.
Eu nu am mai avut nici o interventie chirurgicala, nici macar de apendicita asa ca deja am inceput sa am fluturasi in stomac.
Sa auzim de bine cand te untorci de la clinica. Multa bafta si interventie usoara si ce este cel mai important sa ai rezultatele dorite!
0
07-10-2012, ora 13:13
lory24
Nu este medic/terapeut
lory24
Ale, mult succes maine!!! Fara teama, da? K asta s va intampla si aici..n o sa simti absolut nimic! Te culci cu sanii actuali si te trezesti cu altii mai frumosi;). De dureri nimeni nu ti poate spune cu siguranta..depinde doar de corpul tau. Pupici si succes:***
0
07-10-2012, ora 13:13
julia07
Nu este medic/terapeut
julia07
al3poz
Bafta! Eu mai am un pic de asteptat pana joi cand sunt programata.
Eu nu am mai avut nici o interventie chirurgicala, nici macar de apendicita asa ca deja am inceput sa am fluturasi in stomac.
Sa auzim de bine cand te untorci de la clinica. Multa bafta si interventie usoara si ce este cel mai important sa ai rezultatele dorite!
0
07-10-2012, ora 13:53
Deea.E
Nu este medic/terapeut
Deea.E
al3poz mult succes, iti tin pumnii. O sa fii ametita dupa ce te vei trezi dar in cateva ore iti vei reveni, cum spunea si lory depinde de organism.pupici
0
07-10-2012, ora 13:55
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Multumesc! Abia astept sa vina maine seara:)) Eu sunt f rezistenta la dureri, am avut parte de cateva dureri la viata mea si am trecut cu bine. Am si niste migrene de cativa ani si stau asa cu durerea, nu prea iau pastile de fel.
Cat de rau sa fie? Si vad ca toata lumea zice ca nu prea doare liftingul.
Da...ma incurajez singura, imi vorbesc pe 2 voci :))
0
07-10-2012, ora 13:58
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Stiu ca voi fii ametita, dar ce fel de ameteala? Din aia de iti e rau si nu stii ce e cu tine, sau euforie? :)
0
07-10-2012, ora 14:07
Deea.E
Nu este medic/terapeut
Deea.E
Eu una cand m-am trezit ma chinuiam sa deschid ochii si nu prea reuseam :D pentru ca eram foarte ametita si dup-aia tin minte ca am adormit vreo ora doua si cand m-am trezit eram mult mai bine m-am ridicat din pat sa ma plimb ca nu aveam stare, dureri am inceput sa am a doua zi cand a trecut efectul anesteziei.Senzatii de greata nu am avut dar aici iar depinde de cum reactioneaza fiecare...
0
07-10-2012, ora 14:08
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Ma gandesc de pe acum ce pofta voi avea de tigara apoi :)) Sunteti vreuna fumatoare, ati fumat seara?
0
07-10-2012, ora 14:13
Deea.E
Nu este medic/terapeut
Deea.E
Eu am fumat si in ziua operatiei si dupa...n-am putut sa le raresc macar sub nici o forma...
0
07-10-2012, ora 14:16
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Apropo de ce ai zis tu, Deea: dupa operatia mea de apendicita, m-au bagat la reanimare. La un moment dat m-am trezit...abia ma puteam misca si eram foarte ametita, parca pluteam, dar am simtit ca sunt cam goala... Aveam paturica pusa de la genunchi in jos si eram goala pusca, iar langa mine era un baietel care statea in fund pe pat si se uita la...mine :))
Cu chiu cu vai m-am chinuit sa imi trag paturica, iar cand am reusit am adormit brusc, sau oi fii lesinat, cine stie :)) Dar macar am reusit sa ma invelesc.
0
07-10-2012, ora 14:26
Deea.E
Nu este medic/terapeut
Deea.E
Si eu am avut mari probleme la operatia de apendicita din cauza anestezistei care mi-a facut o tripla doza :) deci te inteleg perfect, dar acum nu e cazul sa-ti faci griji o sa fii doar ametita imediat cum te trezesti, somnoroasa si fericita cu noii sani :)
0
07-10-2012, ora 14:31
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Abia astept sa ii vad.
Am uitat sa il intreb pe dl. dr. daca la desenat o sa fiu aproape adormita. O prietena mi-a zis ca ei ii bagase deja o perfuzie si era f ametita/adormita, inca de la desenat.
0
07-10-2012, ora 14:41
Deea.E
Nu este medic/terapeut
Deea.E
Pe mine m-a desenat inainte eram perfect treaza :D sau aproximativ ca era dimineata si mi-era somn :)))
Curaj si te asteptam cu vesti :) muuult succes :***
0
07-10-2012, ora 15:13
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Multumesc mult. Va pup pe toate si cum o sa pot scrie aici, va anunt ce si cum :D
0
07-10-2012, ora 16:13
Paula10
Nu este medic/terapeut
Paula10
Succes al3poz!
0
07-10-2012, ora 16:22
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
Bafta multa al3poz. Si eu iti confirm starea de ameteala dar este mai mult o somnolenta mai profunda. La prima operatie mi s-a spus ca l-am chemat de 5 ori pe medicul anestezist sa ii spun ca nu pot respira si multe alte prostii. Acum la a doua am scapat doar o " pasarica " pe gura, adica i-am zis sotului ca mi-a facut dl dr p. de regina( am facut si labioplastie). Doamneeeee ce rusine imi era de fetele din salon. Apoi am mai dormit vreo 2 ore si am simtit o stare de greata drept pt care asistentele mi-au adus o tabita, in cazul in care vomit. Atat de tare m-a enervat tabita aia langa mine ca am chemat infirmiera sa ma ridice din pat. Si dintr-o data cand m-am vazut in picioare nu am mai avut nici greata nici somnolenta nici nimic. Ca sa nu mai zic ca am fumat de am rupt si inainte si dupa operatie. Asa ca nu te duce cu frica ca va trece totul foarte repede si vei fi foarte fericita
0
07-10-2012, ora 16:54
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
:)) Ce nebuna esti! M-ai facut sa rad :))
Cel mai tare ma tem de momentul ala cand ma pune in pat si de...stomacul meu :)) Mereu am probleme, pe fond nervos. Sper sa fie ok de data asta!
0
07-10-2012, ora 17:00
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
al3 hai ca m_ai facut sa rad cu faza aia cu baietelul...ahahahahhdoamne si eu sunt speriata dar imi fac singura morala'ca eu vreau'acu de ce ma lamentez chestii de_astea.altii au parte de operatii mult mai dificile si nu mai au frica si noi.eeeeeeeeeee hai curaj eu iti tin pumnii si abia astept vesti.pup aaaaaa si multumita elenei vladescu..soniei albu lory si inca cateva fete de aici am mai mult curaj..pt mine a contat si conteaza ff mult
0
07-10-2012, ora 18:20
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Am reusit sa adorm un pic, iar acum ma imbrac si plec la Buc. Deci v-am pupat si vb zilele ce urmeaza. Multumesc tuturor :)
Nyca, o sa fim bine:)
0
07-10-2012, ora 18:38
Deea.E
Nu este medic/terapeut
Deea.E
Drum bun si inca o data mult succes :*
0
07-10-2012, ora 18:43
flo1
Nu este medic/terapeut
flo1
Succes al3. Suntem alaturi de tine. Drum bun si asteptam vesti.

carmencita25 iti multumesc, am implant anatomic.
0
07-10-2012, ora 20:51
Deea.E
Nu este medic/terapeut
Deea.E
Foarte frumosi sanii tai Flo, felicitari :)
Karlla si ana_me de asemenea va pup
0
07-10-2012, ora 21:30
mariacri
Nu este medic/terapeut
mariacri
Al3poz succes si fără frica, contează mult starea de spirit n are ce sa se întâmple, eu anul trecut am trecut printr o operaţie laparoscopica in zona genitale si după anestezie imediat m am trezit sa mă duc la pipi nu am crezut dar când m am ridicat de pe closet s a invirtit totul cu mine noroc de asistenta care mă insotea, deci e bine sa mai aşteptaţi sa si revină organismul.mie mia făcut clisma înainte si mu am avut nici o greata sau stari de voma, eu marţi pe 16 mă operez si deja am visuri, aseară am visat ca mi punea silicoane expirate sau lungi pana la buric doamne cât lucrează subconstientul.
0
07-10-2012, ora 21:37
flo1
Nu este medic/terapeut
flo1
Ms Deea. si ai tai sunt foarte frumosi :*
0
08-10-2012, ora 07:01
Carmencita25
Nu este medic/terapeut
Carmencita25
Al3, sa ai bafta, sa ieşi frumoasa si multumita:) te pupam si aşteptăm vesti de la tine
0
08-10-2012, ora 08:11
justty
Nu este medic/terapeut
justty
'neata fetele!!!
Flo ai niste sani superbi!!!!!!!1
0
08-10-2012, ora 09:45
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
'Neata fetelor !
Curaj Al3!...deja cred ca ai iesit din operatie, si ai toate sansele sa te trezesti cu un "baietel" langa tine pe pat, dar de data asta cred ca e mai mare(sotul/prietenul) :)) Refacere usoara si te asteptam cu poze si impresii despre operatia si evolutia sanilor tai dupa.
Foarte frumosi sanii tai Flo! Sa-i stapanesti sanatoasa si fericita si sa te bucuri de ei!
Mariacri...niste poze "before" sa vedem si noi de la ce pleci tu.se poate?:)Oricum sunt convinsa ca mergand pe mana dr-lui Grecu, te vei alege cu niste bijuterii dar este interesant de vazut si punctul de plecare sau "materialul clientului".
Multa bafta fetelor si o saptamana minunata va doresc!
0
08-10-2012, ora 10:12
lory24
Nu este medic/terapeut
lory24
Ale, mult succes! Sa te trezesti cu niste sani suuuuper si fara dureri:*
0
08-10-2012, ora 13:07
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
iuliana gabriela, ce faci, cum esti??? asteptam pozici
0
08-10-2012, ora 16:30
alinuk
Nu este medic/terapeut
alinuk
Revin si eu dupa o pauza "justificata". Va spuneam in urma cu ceva timp ca in urma unei ecografii s-au "descoperit" niste chisturi, lucru care pe mine m-a ingrijorat nitel tocmai pt ca am avut niste antecedente in familie. Dupa ceva investigatii mai detaliate se pare ca deocamdata nu-i nimic ingrijorator, doar ca va trebui sa repet eco la 6 luni.
Sfatul meu, dupa toata intamplarea asta, ar fi ca fiecare aspiranta sa-si faca o eco inainte de interventie...eu n-am facut...no more comments
Deea si flo aveti niste rezultate f frumoase
Vladescu Elena cum te simti? Iuliana gabriela te asteptam cu vesti...
Va pup
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 892893894 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •