Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 908909910 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
23-10-2012, ora 17:57
Antonia75
Nu este medic/terapeut
Antonia75
Multumesc. Da. Dl dr Totir ma va opera.
0
23-10-2012, ora 20:32
Narcisa10
Nu este medic/terapeut
Narcisa10
cand te operezi?
0
23-10-2012, ora 20:47
Antonia75
Nu este medic/terapeut
Antonia75
Maine la 2
0
24-10-2012, ora 04:07
mariana-sabri
Nu este medic/terapeut
mariana-sabri
antonia mult succes si nu te panica..si la mine a fost asa, si eram in clinica..prima data vroiam ceva, in ziua operatiei 430 si la sf, adica trezita din operatie aveam 450..asa a considerat ca mi se potrivea..si sunt super incantata ca a facut aceasta alegere..daca imi puneam mai mici, 400vroiam initial...cu toate ca-mi recomandase max 500, mi-ar fi parut rau, iti tinem pumnii.si te asteptam cu noile akizitii
0
24-10-2012, ora 04:17
mariana-sabri
Nu este medic/terapeut
mariana-sabri
julia07 despre ce hematom vorbesti?scuze..dar nu am inteles...eu mai am un pic si vin in tara pentru vizita de 3luni, mari skimbari nu pot sa zic...cicatricile insa se recupereaza diferit..la unul aproape nu se mai vede, la celalalt insa e rosu aprins..si cel mai tare disconfort el meu e ca simt ffmult impalntul sub san, dar asa in santuri..ma deranjeaza mai ales cand fac baie si spal zona, ma ia groaza, ce mi-e greu sa cred, e ca sunt singura de pe aici vad care are acest lucru..nuh, inteleg la unul, primul defapt la care am inceput sa simt, e coborat santul mamar..si e mai aproape de piele implantul..e poz dualplane, dar acum si la celalat simt acelasi lucru, in rest nimic deosebit, nu am dureri, stau acolo ficsi, sunt destul de tepeni pe coezivitate1...va pop si va doresc o zi buna la toate
0
24-10-2012, ora 07:53
Cleop@tra
Nu este medic/terapeut
Cleop@tra
Alpoz ai pm
0
24-10-2012, ora 09:48
micky25
Nu este medic/terapeut
micky25
buna fetelor am si eu o intrebare eu acum urmez la stomatolog cateva plombite si as dori sa ma si operez in acest timp cauzeaza cu ceva aceste demersuri?va mulumesc
0
24-10-2012, ora 09:50
micky25
Nu este medic/terapeut
micky25
a si as mai avea o intrebare este cineva din ploiesti care sa operat la domnul dr grecu?
0
24-10-2012, ora 09:51
MariaToader
Nu este medic/terapeut
MariaToader
Al3poz. m-am uitat la poze si pe site-ul asta www.drgrecu.ro si am vazut si intr-un album in clinica din arhiva personala a doctorului cazuri de implante cu lifting, mi-au placut insa cicatricile ma ingrijoreaza.
Eu am sanul cum il aveai tu inainte dar mai golit, am inteles ca se cheama ptoza.
Tu ai implante sau doaar lifting?
Merci anticipat!
0
24-10-2012, ora 10:01
MariaToader
Nu este medic/terapeut
MariaToader
A si am uitat sa raspund la intrebare, m-a programat la operatie pe 1 noiembrie. sper sa fie cu noroc.
micky25, eu sunt din Bucuresti si ma operez tot la Dr. Ovidiu Grecu.
Nu am ce sa fac, decat sa stau cu sanii lasati mai bine fac acest pas ca m-am saturat sa arat bine cu sutien si cand il dau jos sa-mi fie rusine de sanii mei care o data au fost si ei frumosi.
0
24-10-2012, ora 10:07
micky25
Nu este medic/terapeut
micky25
ms frumos maria eu astazi vreau sa imi fac o programare.as dori sa imi fac operatia cat mai repede acum sa vedem de ce program are dl dr..poate ne intalnim pe acolo.
0
24-10-2012, ora 10:19
MariaToader
Nu este medic/terapeut
MariaToader
Micky25, daca te programeaza in aceiasi zi cu mine sigur ne vom intalni. Am emotii. Nu mi-e frica de durere cat mi-e teama de anestezia totala. nu am mai avut pana acum si nu stiu senzatia.

PS: asteptand sa intru in consultatie, am vazut iesind din cabinetul doctorului Grecu pe Raluca Podea si pe Adina Barbu, aveau niste BUZEEE!!! SI NISTE SANI!!!!
Ce fac ele cu buzele alea? Erau frumoase dar prea perfecte, parca erau papusi scoase din cutie.

Micky tu ce iti faci?
0
24-10-2012, ora 10:22
micky25
Nu este medic/terapeut
micky25
maria eu imi fac doar implant mamar am sani lasati dar ii am ffff micuti am marimea actuala la sutien 75b.acum nu stiu sa vedem ce zice si dl dr..si in legatura cu buzele hmmm m-ar tenta si pe mine :))
0
24-10-2012, ora 10:27
micky25
Nu este medic/terapeut
micky25
maria ai pm?
0
24-10-2012, ora 11:00
MariaToader
Nu este medic/terapeut
MariaToader
Ce este acela un pm?

Si eu as vrea sa mai scap de ridurile din coltul extern al ochilor ca rad cu toata fata si am niste riduri urate.
Dar mai intai sa rezolv cu sanii.
0
24-10-2012, ora 11:30
sabry_27
Nu este medic/terapeut
sabry_27
buna fetelor, si eu in dec.implinesc un an de la a 2 operatie.sanii mei nu s-au mai modificat, cicatriciile se vindeca frumos, la un san s-a albit aproape comlet, iar la celalalt san mai este usor rosie.
ma bucur sa vad ca mai sunt aspirante la op.de implant + lifting.nu va speriati de cicatrici, daca aveti grija de ele cu timpul vor arata ca niste linii alb sidefii, care nu sunt chiar asa de vizibile.deci se vor vedea, dar nu arata chiar asa de ingrozitor.
va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa
0
24-10-2012, ora 11:48
Deea.E
Nu este medic/terapeut
Deea.E
Antonia multa bafta azi!
Micky ai PM
Sabry felicitari! Arata foarte bine sanii tai. Pupici
0
24-10-2012, ora 11:59
micky25
Nu este medic/terapeut
micky25
deea am pm :))
0
24-10-2012, ora 12:02
micky25
Nu este medic/terapeut
micky25
maria daca dai sus in partea dreapta o sa iti apara acolo modificati profilul dvs si o sa iti arate acolo mesajele primite si mesajele date acela este un pm
0
24-10-2012, ora 12:04
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Maria, nu am implant. Decat lifting si mi i-a si micit putin. Oricum, sunt f multumita. Am luat maieu pe mine, rochita etc...si arata ATAT DE FRUMOS fara sutien. Abia astept sa se vindece si sa vina vara :))
0
24-10-2012, ora 12:41
MariaToader
Nu este medic/terapeut
MariaToader
Am gasit si ce fac cu el? ca scrie 0 mesaje.
0
24-10-2012, ora 13:35
Sonia Albu
Nu este medic/terapeut
Sonia Albu
Maria, acela este private message, il folosesti cand vrei sa vorbesti pe privat cu vreo fata de pe forum.
Sa stii ca si eu m-am operat la Dr. Grecu, si acelasi sentiment l-am avut cand l-am intalnit prima data... de incredere.
Sa nu iti faci griji referitor la cicatrici, se trec iar sanul ramane tonic si frumos. Nu vei fi dezamagita, sunt sigura.

Bafta micky25 si Maria, si sa ne aratati si noua sanii inainte de operatie daca nu sunt cumva prea indiscreta.
sabry27 ai niste sani superbi! Esty sexy rau de tot.

Salutari Al3poz si recuperare usoara!
0
24-10-2012, ora 13:42
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Multumesc Sonia! Pupici
0
24-10-2012, ora 14:56
Codruta86
Nu este medic/terapeut
Codruta86
al3poz iti raspund eu la intrebare...pe care dealtfel am pus-o si eu pe la pagina 910 dar a trecut la fel de ignorata.
DA, E DE LA CICLU. Adica si pe mine luni dimineata ma dureau sanii mai tare ca in prima saptamana de la operatie(mine fac 2), m-am speriat atat de tare ca l-am sunat si pe medic...care a zis ca nu crede ca ar fi probleme. Am simtit si furnicaturile de care zici tu, si la amiaza mi-a si venit menstruatia...tin sa te anunt ca si azi dimi in a 3a zi am avut ceva dureri.
Discutam noi si ca parca simtim taietura (mai tii minte?) ei de asta l-am intr pe medic si a zis ca-i f bine ca o simt pt ca inseamna ca se dezamorteste sanul...revine sensibilitatea:)

Fetelor voi de cate ori pe zi va ungeti cu crema pt cicatrici?
0
24-10-2012, ora 15:05
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Merci, Codruta!
Mi-au trecut durerile, dar ii simt f ciudati si pt. mine chiar e ceva nou, neavand pana acum probleme cu sanii la ciclu. M-am impacientat un pic.
Sambata si duminica erau tari ca piatra, cred ca daca loveam pe cineva cu sanii mei, l-ar fii durut :)) Erau ficsi, neclintiti si nu exagerez cand zic ca erau ca piatra.
M-am mai linistit ca mi-a venit ciclu atat de repede, ma gandeam ca o sa imi intarzie mult, auzind alte fete. Dar mi-a intarziat numai o saptamana.

De 2 ori pe zii mi-a zis mie dr. sa ma ung. Dar inca nu am inceput. Nici nu mi-a ajuns inca crema si nu as vrea sa ma ung, pana nu mai cad din cojite. Mai am ceva cojite la sanul drept si la taieturile din santul mamar.
0
24-10-2012, ora 15:15
justty
Nu este medic/terapeut
justty
Fetelor, eu in 5 luni de la operatie m-am dat decat de vreo 3 ori cu cicatrizant! Si cicatricile mele arata ff bine! Revin la vorba mea si la cea a doctorului meu, ca depinde foarte mult de piele cum se cicatrizeaza. Poate ajuta si cremele, nu zic nu, doamne fereste. Eu dupa ce fac dus, ma dau cu crema de corp si dau si pe cicatrici, atat. La fel ca si masajul de dupa operatie. Nici p-asta nu l-am facut si sanii mei arata si s-au asezat foarte frumos.
0
24-10-2012, ora 15:19
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Justty, eu am ridicare doar. Nu se compara cicatricile mele cu ale voastre:( Evident ca nu crema ajuta cel mai mult, ci depinde de pielea noastra f. mult. Dar chit ca ma ajuta f putin, imi e suficient minimul acela :)
0
24-10-2012, ora 15:23
justty
Nu este medic/terapeut
justty
al3poz eu n-am zis sa nu va dati. Fiecare face cum considera. Eu am punctat doar faptul ca pielea este cel mai important factor in cicatrizare. Dar si la tine tot operatie se numeste, indiferent ca ai doar ridicare sau doar implant, tot taietura este.
0
24-10-2012, ora 15:23
Codruta86
Nu este medic/terapeut
Codruta86
al3poz si mie o saptamana mi-a intarziat. Cat ai de la operatie? Cum te simti? Lucrezi deja?
Dar e vreo problema daca peste cojite dai cu crema cicatrizanta? Ca eu pe toata taietura cojite.
Maine fac 2 sapt de la operatie si am sa incerc sa conduc...sper sa nu fie probleme!
0
24-10-2012, ora 15:59
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Da Justty, am inteles perfect ce ai zis.
Ieri am vazut niste filmulete cu operatii de ridicare si marire. Cicatricile sunt f mari si uratele la ridicare, in comparatie cu marirea. Plus ca dea de jos, unde se face si la implant, e mult mai lunga la mine si ramane tot acolo. La implant ea se mai ridica si nu se mai observa.
Oricum, nu ma plang...cum am mai zis: am facut operatia pt mine, nu pt. a-mi arata sanii la plaja sau mai stiu eu unde, asa ca pe mine nu ma deranjeaza sa le vad :))
PS: sanii tai arata minunat.

Codruta, nu lucrez. Nu am servici.
Luni am facut 2 saptamani de la operatie, dar nu am nicio problema, sunt ca si cum nu as fii operata. Pana si dormitul pe spate, a devenit floare la ureche :)
Nu se compara operatia mea cu a voastra:( La voi e dureros si na...ceva mai multe restrictii. Dar niste sani minunati si faptul ca scapi de un complex, merita tot efortul, nu?
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 908909910 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •