Implant silicon sani
izandra merCi de urari, nici nu stiu in momentul asta ce ma deranjeaza cel mai tare, faptul ca nu sunt centrate sau ca am ales o dimensiune prea mica.Sunt foarte sucita si rasucita:), dar ma gandesc ca sunt fete la care corpul respinge implantele, sau fac infectii, asa ca e bine ca ii am si am scapat de bureteii din sutiene pe care declar deschis LE URASC.:)))cine i=a utilizat ma intelege pe deplin.
mersi fetelor pt raspuns doar ce am vb cu doamna doctor si a zis ca ma opereaza luni la 3 sunt programata credeti ca e bn? si georgeta promit ca ati spun cume dupa operatie pana te operezi tu sper sa nu am probleme
Buna suciugeorgeta. Eu nu am ramas peste noapte in clinica pentru ca nu a fost necesar. Clinica este superok, cu saloane ultradotate (pat electric care se misca in toate directiile, televizoare de monitorizare, plasma, DVD, AC, adica tot comfortul, deci teoretic poti sa ramai peste noapte, dar nu stiu sa-ti spun daca se plateste in plus sau nu. Pe mine nu m-a interesat acest aspect, pentru ca sa-ti spun sincer eu m-am bucurat ca pot pleca acasa seara. Inainte sa plec am avut o perfuzie cu calmante care m-a tinut pana a doua zi dimineata. Despre marime nu stiu ce sa-ti spun. Depinde si ce inaltime si greutate, ai. Eu am implante Matrix anatomice de 360 gr. Sanii au iesit foarte frumosi si naturali. Nu sunt foarte mari, dar eu nici nu i-am vrut foarte mari. Am 1.72m. Am sa incerc sa pun o poza zilele viitoare sa-ti faci o idee. Iti doresc bafta!
Pentru Izandra. Pretul a fost 2500E, pentru ca implantele Matrix sunt mai scumpe. Cu Mentor ar fi fost 2400E, iar cu implante rotunde mai putin, pentru ca sunt mai ieftine decat cele anatomice (nu mai tin minte exact pretul). Mie nu mi-a recomandat bustiera. Am purtat doar o banda elastica, 3 saptamani.
Pentru Izandra. Pretul a fost 2500E, pentru ca implantele Matrix sunt mai scumpe. Cu Mentor ar fi fost 2400E, iar cu implante rotunde mai putin, pentru ca sunt mai ieftine decat cele anatomice (nu mai tin minte exact pretul). Mie nu mi-a recomandat bustiera. Am purtat doar o banda elastica, 3 saptamani.
Sheilla mi-ai dat niste vesti foarte bune, iti multumesc foarte mult, asta imi intareste convingerea ca am facut o alegere buna, este super ca dupa operatie te simti asa bine incat poti pleca acasa.Si referitor la bustiera mi-a spus si mie ca nu e neaparat nevoie, vom vedea atunci...
imi spui te rog daca banii ii incaseaza la sfarsit?toata suma?
Rubya sa-ti ajute Dumnezeu sa fie totul bine, mult noroc si sa ne auzim cat mai curand.Iti tin pumnii.
imi spui te rog daca banii ii incaseaza la sfarsit?toata suma?
Rubya sa-ti ajute Dumnezeu sa fie totul bine, mult noroc si sa ne auzim cat mai curand.Iti tin pumnii.
anca 2010 eu am 4 luni de la operatie si mi-am pus 300cc dar par destul de mari pt ca sunt f slaba...am 1, 64m si 50 kg
Tin sa precizez ca inainte sa ma operez eram plata :)))
Tin sa precizez ca inainte sa ma operez eram plata :)))
aaa stiu cum e cu sutienele cu buretei...bagam cate 5-6 intr-o cupa :))) si acum mai bag cate 2...tot nu ma las:)))
Credeam ca daca o sa ma operez o sa renunt definitiv la sutiene si mai ales la bureti...dar asa suntem noi femeile...vrem din ce in ce mai mult
Credeam ca daca o sa ma operez o sa renunt definitiv la sutiene si mai ales la bureti...dar asa suntem noi femeile...vrem din ce in ce mai mult
mersi pt raspuns fetelor buna suciu georgeta eu ma operez luni adik in 2 zile imi pun implanturi mentor rotunde 275cc pt ca sunt mikuta de statura am 152 48 kg dupa operatie ati zic cum ma simt da intradevar nu stai mult internata dupa cateva ore te porti intoarce acasa suces tuturor si suciu georgeta sa te ajute si pe tn dumnezeu sa fie bn
Rubya multa bafta!
Sheilla drene nu ai avut?
Anca eu le sunt recunoascatoare bureteilor ca altfel cred ca n-as mai iesi din casa...Am niste buretei atat de mari incat cred ca ceilalti nici n-or sa observe diferenta dupa operatie. :D.
Sheilla drene nu ai avut?
Anca eu le sunt recunoascatoare bureteilor ca altfel cred ca n-as mai iesi din casa...Am niste buretei atat de mari incat cred ca ceilalti nici n-or sa observe diferenta dupa operatie. :D.
alexandra, la profilul tau apare operata in 2009 si suntem in 2010:)
Fetelor care urmeaza sa va operati, nu uitati sa va luati la voi o pijama cu nasturi. Nu o sa puteti ridica mainile sa va imbracati normal.
Alexandra, in poza sanii tai par destul de mari. Chiar nu cred ca ar mai fi nevoie de bureti sau sutiene. Eu, desi am numai 225, inca nu mi-am cumparat sutiene si mai am un pic si implinesc o luna de la operatie. Pun ori bustiera ori deloc, acolo unde se poate si ma simt bine asa. Si credeti-ma... nu sunt mari. Eu consider ca implantul trebuie sa corecteze anumite defecte cu care ne-a lasat natura a.i. sa pastram o proportionalitate a corpului.
Alexandra, in poza sanii tai par destul de mari. Chiar nu cred ca ar mai fi nevoie de bureti sau sutiene. Eu, desi am numai 225, inca nu mi-am cumparat sutiene si mai am un pic si implinesc o luna de la operatie. Pun ori bustiera ori deloc, acolo unde se poate si ma simt bine asa. Si credeti-ma... nu sunt mari. Eu consider ca implantul trebuie sa corecteze anumite defecte cu care ne-a lasat natura a.i. sa pastram o proportionalitate a corpului.
Sheilla te-as ruga sa imi spui daca te-ai dus inainte de operatie sa duci rezultatul laanalize si sa alegi marimea finala si cu ce te-ai dus de acasa? ma refer la pijama.Eu am fost la consultatie acum vreo 2 luni, dar nu am ales marimea, a ramas sa ma gandesc si ma intreb acum cand ma voi duce sa aleg marimea si sa stabilesc ultimele detalii, voi plati iarasi????
capri eu mi-am luat din cora un fel de rochita de noapte mai lunguta asa si se poate imbraca si pe jos ca are bretelute subtiti., acum sunt stresata cu ce bluza sa ma duc ca sa incapa noii sani la plecare;)))
alexandra, te intrebam pt ca eu am 3 luni abia in 22 luna asta si am ales 320, dar ai mei imi par mici.Eu am 1, 72 si 58 kg, dar imi pare rau ca n=am ales mai mari, desi nu stiu cum mi=ar fi venit...Si eu port sutien, am iesit zilele trecute pt prima data fara si aveam impresia ca toti vad asta, asa ca l=am luat dupa amiaza pe mine, imi da o siguranta cumva, asa ma simt comod...dar poate si pt ca inca nu sunt multumita de ei.Credeam ca ai tai sunt mult mai mari, probabil si poza e facuta de jos in sus si atunci par mai maricei.
myx, imi faceam griji si eu ca n=o sa ma ami cuprinda vechile bluze.Nu mai stiu cat vrei sa=ti pui, dar daca e pana in 320 cat am eu, nu sunt transformari extraordinare.Eu speram sa trebuiasca sa=mi schimb toata garderoba:))))))))))dar n=a fost cazul, cele care erau foarte foarte stramte inainte ma deranjeaza si arata urat, dar in rest toate sunt bune.Eu aveam un halat pana la genunchi si inainte de operatie mi=l strangeam pe langa mine ca=mi era super frig de la emotii, si am ramas cu el pe mine si dupa operatie ca avea fermoar pana jos.Nu te poti imbraca si dezbraca o vreme, asa ca ceva cu fermoar ti=ar prinde bine.Iar pt iesirea din spital ceva cu nasturi care se imbraca super usor ca altfel te cam chinui.Eu mi=am facut manichiura, pedichiura, , m=am coafat, radea sotul de mine ca parca merg la nunta nu la operatie:))))))))si am ajuns la coafor cand am iesit din spital ca nu puteam sa ma spal singura.Ce dezamagire, sa mergi la coafor din nou:)))))))
izandra, pai nici la mine nu se prea vede diferenta, doar ca acum sunt putin mai mari decat sutienele goale de dinainte...acum la acum fara sutien ca atunci cu sutien:).Asa suntem noi, nemultumite, dupa ce le avem atat, vrem mai mult si mai mult..
izandra, scuze pt ortografie, dar ma zapacesc astia mici si se baga si ei pe la tastatura, am asistenti:)
rubya, bafta mare luni, iti tinem pumnii stransi si sa scapi cu bine:)
Myx, ia-ti la tine o bluza foarte lejera cu nasturi sau fermoar. N-o sa prea suporti sa se atinga foarte multe de sanii tai. O sa ai timp de bluze mulate dupa aia. Sanii mei acum, cum zicea si Anca, sunt mai mari decat erau inainte cu 5 bureti, asa ca nu a fost nevoie sa schimb foarte multe bluza. Inainte cautam camasi care sa nu aiba spatiu foarte larg in zona sanilor. Acum nu le mai pot inchide la nasturi :))) nici fara sutien.
Si da, mergeti la coafor, faceti baita la par, epilat... tot ce trebuie, pt ca in urmatoarele 2 sapt o sa fie mai greu. Mainile nu se vor departa foarte mult de trunchi, se vor misca mai mult de la cot in jos :)))
Si da, mergeti la coafor, faceti baita la par, epilat... tot ce trebuie, pt ca in urmatoarele 2 sapt o sa fie mai greu. Mainile nu se vor departa foarte mult de trunchi, se vor misca mai mult de la cot in jos :)))
myx, imi sunt bune sutienele de dinainte, doar ca inainte le puneam pe nimic ca sa para ca e ceva:)iar acum sunt doar pe jumatatea sanilor, dar pt ca sfarcurile mele stau aiurea trebuie sa=l port ca sa arate super bine.Unul din sani coboara frumusel, are o forma chiar frumoasa desi sfarcul e putin in jos, cred ca intr=un an o sa arate frumos.Sa=i spui medicului de la inceput sa aiba grija sa nu patesti ca mine.O camasa cu nasturi sau fernoar te=ar ajuta mult la iesirea din spital, chiar nu=ti poti misca mainile mai deloc, asa ca n=are rost sa te chinui...
Capri, e super noua poza, imi plac la nebunie sanii tai, asa as vrea sa imi iasa si mie, chiar ma gandeam sa ii arat doctorei poza ta, ca exemplu. Ma tot gandesc, cum ti-au iesit asa doar cu 225, asta inseamna ca aveai totusi sani inainte.nu-i asa?
Poza e calda :))) acum am descarcat-o. Nu aveam absolut nimic inainte. In poza anterioara se putea observa. O sa incerc sa o modific si pe asta cu before / after. Eu sunt destul de mica in partea de sus, nu am umerii foarte lati, iar pieptul era plat si mic. Tu la Dr Brezeanu vrei? Si cand te gandesti ca eu am fost si la ea la consultatie si nu am fost multumita :))) ea spunea ca imi pune 290 cu profil inalt, iar mie abia mi-au incaput astia de 225 cu profil moderat plus. Ma intreb cum ar fi aratat dc aveam 290... cred ca in genul Aly (no offence), cu sfarcurile orientate in jos, ca distanta de la mamelon la sant, la mine era fff mica, si atunci restul implantului era in partea de sus.
Da eu sunt programata la dansa pe 27, eu am fost multumita de ea, mi-a recomandat 380cc mentor, anatomic, nici eu nu am deloc piept, in schimb sub sani am 80, deci destul de lata, zic eu, si am 1.67m si 60 kg.Acum, am vazut la unele fete ca sfarcurile sunt orientate aiurea dupa operatie, va trebui sa discut cu dansa si acest aspect.
Myx daca ai camasi mai vechi poti sa le tai manecile si cand le porti, sa le innozi sub bust. (eu cred ca asa o sa fac).
Anca daca unul din sani incepe sa-si revina e foarte bine. :) Si stiu cum e sa scrii in viteza printre manute mici si bagarete asa ca nu-ti fa griji cu ortografia ;)
Capri ai niste sani super. Micuti si tantosi. Sunt exact cum as vrea si eu.
Anca daca unul din sani incepe sa-si revina e foarte bine. :) Si stiu cum e sa scrii in viteza printre manute mici si bagarete asa ca nu-ti fa griji cu ortografia ;)
Capri ai niste sani super. Micuti si tantosi. Sunt exact cum as vrea si eu.
Georgeta, fetele de care zici erau operate de dansa?
nuuuuuuu, daca era asa iti dai seama ca renuntam la dansa, ma operam in alta parte
Anca, eu oricum merg la 4 zile la coafor deci sunt obisnuita iar miercuri mi-am facut programare la par sa intru coafata in operatie, nu de alta dar sa am parul spalat 4 zile sa nu am o grija. Eu clar voi schimba bluzele pt ca o sa imi puna 400cc sau 425 iar acum imi atarna doar niste piele in sutien lol.Legat de forma o sa ii spun si cu un minut inainte de operatie ca frica cea mare e sa nu apara sfarcurile in jos desi i-am spus si la consultatie. Cel mai nasol acum e ca sunt peste tot reduceri si nu risc sa-mi cumpar vreo rochita si sa nu-mi vina dupa :))) asa doar la pantofi ma uit momentan intru cu placere sa vad costume de baie si abia astept pe cel nou :)). Am inteles de la dr parasca ca dupa operatie daca e sanul acoperat dupa vreo 2 sapt poti merge la plaja...voi ce stiti?
myx, e bine.Eu nu sunt obisnuita cu mersul la doafor, am parul cret si semilung, asa ca daca e spalat, e suficient, imi pun uneori bugudiuri sau il intind, asa ca nu prea calc la coafor, la vopsit si la tuns, cam atat...
Buna fetelor.Sunt noua pe acest forum si as dori sa ma operez in toamna, dar nu sunt hotarata unde. Am vazut pe acest forum fete cu sani superbi, dar si sani mai putin reusiti (dupa parerea mea). Chiar imi este frica de eventualele probleme de dupa operatie, acesta fiind motivul pentru care nu m-am putut hotari pana acum. Am 1, 67m, 51kg, si sincera sa fiu as fi vrut sa optez pentru o marime intre 250 si 350, dar sunt putin dezamagita de rezultatul marimii implanturilor la unele dintre fetele de pe site.
Capri, am inteles ca ai 225, si ai mai putin de o luna de cand te-ai operat. Am o prietena care a facut operatia acum 3 ani, si-a pus 275, si dupa 3 ani nu se mai vede nimic. Parca nici nu a facut operatia. Nu te supara, dar cred ca acelasi lucru ai putea sa patesti si tu. Te rog, nu te supara. Acum ca am vazut pozele tale m-am hotarat sa-mi pun minim 350. Nu as vrea ca dupa operatie cei din jurul meu sa nu observe si sa ma chinui degeaba.
VA ROG AJUTATI-MA cu niste idei, sa ma hotarasc, pentru ca aveti mult mai multa experienta decat mine. Va multumesc anticipat.
Capri, am inteles ca ai 225, si ai mai putin de o luna de cand te-ai operat. Am o prietena care a facut operatia acum 3 ani, si-a pus 275, si dupa 3 ani nu se mai vede nimic. Parca nici nu a facut operatia. Nu te supara, dar cred ca acelasi lucru ai putea sa patesti si tu. Te rog, nu te supara. Acum ca am vazut pozele tale m-am hotarat sa-mi pun minim 350. Nu as vrea ca dupa operatie cei din jurul meu sa nu observe si sa ma chinui degeaba.
VA ROG AJUTATI-MA cu niste idei, sa ma hotarasc, pentru ca aveti mult mai multa experienta decat mine. Va multumesc anticipat.
Ana, la dimensiunile pe care zici ca le ai eu te-as sfatui sa pui minim 350.
Multumesc Sweety. Ma gandesc din ce in ce mai serios ca "nu mi-as putea permite" ca marimea implanturilor sa fie mai mica de 350. Trebuie sa ma gandesc bine, ca nici bani pentru a repeta operatia nu am si nici nu as dori sa am niste sani "micuti si frumosi" sau "naturali". Nu vreau sa fiu rautacioasa dar ce rost are sa suport durerile pe care cred ca le-ati suportat voi si rezultatul sa fie nemultumitor. Oricum, ai tai mi se par un pic prea mari pentru mine, dar sunt frumosi. Ai avut mare curaj!! Nu cred ca as putea sa ma plang daca mi-ar iesi sanii mai mari decat as dori, dar daca ar fi mai mici.FIASCO TOTAL!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 6mama are cancer la san e operata face chimio si in curand raze - sfaturi
- 6silioane si virusul HIV
- 36chirurg bun timisoara pt. san
- 13Sani mici
- 3sani lasati si moi
- 1implant mamar - recomandari
- 25problema la un san, un fel de biluta
- 3probleme la san de cate zile
- 10Silicoane sani, detalii
- 7mercur in sani?
- 0sini prea mari
- 11Implant mamar - reactii adverse?
- 7cine a facut operatie marire sani in IASI?
- 4Ajutați mă - imi simt sanul stang mai sensibil si parca mai mare decat dreptul
- 0Probleme dupa implantul mamar sau nu
- 4Implant silicon sani
- 0Implant mamar
- 0Stan Vitalie da sau nu?
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: