Implant silicon sani
Fetelor va multumesc tuturor pentru raspunsuri sunteti foarte dragute.
Saptamana viitoare joi ma operez sa-mi tineti pumnii stransi!
Va pup pe toate!
Saptamana viitoare joi ma operez sa-mi tineti pumnii stransi!
Va pup pe toate!
Rozetka si tu te-ai operat la dr Totir inteleg !
Si eu tot la el o sa merg sper sa fie totul bine!
Si eu tot la el o sa merg sper sa fie totul bine!
cata 9986
da la Totir m-am operat, pararea dintre toti dr pe care i-am vazut ( Kasem, Alberts) cel mai omenos.
e ok, te cucereste de la prima consultatie.
da la Totir m-am operat, pararea dintre toti dr pe care i-am vazut ( Kasem, Alberts) cel mai omenos.
e ok, te cucereste de la prima consultatie.
Fetelor voi aveti probleme cu cicatricile?? Eu am pe spate o cicatrice hipertrofica. Mi-e teama sa nu devina cheloide si astea de sub sani... dr mi-a zis sa folosesc Contractubex dupa o luna de la operatie. Nu exista creme mai bune?? Care e treaba cu Prosilul??
Cata 9986 bafta si curaj! O sa treaca repede!
Cata 9986 bafta si curaj! O sa treaca repede!
VICKY 13
DR TOTIR zice ca ar da rezultate mai bune, la verificat pe nevasta-sa dupa operatia de cezarina...
DR TOTIR zice ca ar da rezultate mai bune, la verificat pe nevasta-sa dupa operatia de cezarina...
Vicky, eu aveam sanii bandajati cu totul, si sa vreau, nu aveam cum sa ii spal. Am taietura in ancora, deci iti dai seama...
Am preferat sa nu dau singura bustiera jos, de teama. Si asa am mers la spital de multe ori in astea 2 sapt, asa ca nu era chiar tragic :)
Poti folosi orice crema cicatrizanta, dar sa nu te astepti la super rezultate. Mie mi s-a spus ca cele mai bune sunt stratamed, cimeosil si dermatix, dar si restu sunt cam la fel, pielea ta contand cel mai mult. Eu ma dau cu dermatix de 2 ori pe zii.
Rozetka, cum te mai simti? Ai avut ceva dureri dupa operatie?
Am preferat sa nu dau singura bustiera jos, de teama. Si asa am mers la spital de multe ori in astea 2 sapt, asa ca nu era chiar tragic :)
Poti folosi orice crema cicatrizanta, dar sa nu te astepti la super rezultate. Mie mi s-a spus ca cele mai bune sunt stratamed, cimeosil si dermatix, dar si restu sunt cam la fel, pielea ta contand cel mai mult. Eu ma dau cu dermatix de 2 ori pe zii.
Rozetka, cum te mai simti? Ai avut ceva dureri dupa operatie?
AL3POZ,
sint bine, parca pe zi ce trece tot mai bine.
pot ridica mainile sus, nu am nici o problema, dar nu pot alerga si inca nu pot face nici abdomene, ceea e chiar o problema fiindca abdomenul nu mai e ce a fost...in 3 noi. fac 1 luna de la operatie
dupa operatie dureri nu am avut decit parca 2-3 zile dar si acelea suportabile.
cu cicatricile inca nu m-am obisnuit prea bine...
sint bine, parca pe zi ce trece tot mai bine.
pot ridica mainile sus, nu am nici o problema, dar nu pot alerga si inca nu pot face nici abdomene, ceea e chiar o problema fiindca abdomenul nu mai e ce a fost...in 3 noi. fac 1 luna de la operatie
dupa operatie dureri nu am avut decit parca 2-3 zile dar si acelea suportabile.
cu cicatricile inca nu m-am obisnuit prea bine...
Ma bucur! Eu mainile le pot ridica la 2-3 zile dupa operatie. Dorm pe o parte, nu mai am nicio problema. Si cand ating sanii, ii simt ca inainte...fara dureri sau altceva. La dus ii spal normal. Daca nu as stii ca sunt operata, nu mi-as da seama :))
Stiai de cicatrici si stiai ca e un risc ce ti-l asumi, asa ca da-le incolo, cu timpul se vor face mai dragute. Fa un colaj cu poza dinainte de operatie si cu una de acum si pune-l pe desktop. Vazand zilnic pozele, vei ajunge sa iubesti cicatricile.
Stiai de cicatrici si stiai ca e un risc ce ti-l asumi, asa ca da-le incolo, cu timpul se vor face mai dragute. Fa un colaj cu poza dinainte de operatie si cu una de acum si pune-l pe desktop. Vazand zilnic pozele, vei ajunge sa iubesti cicatricile.
Fetelor, Maine este ziua cea mare pentru mine. Am ales sa fac implant + lifting a sanilor in aceiasi operatie deoarece aveam sanii foarte lasati iar Doctorul Ovidiu Grecu mi-a explicat motivele pentru care nu poate sa-mi bage doar implant atat timp cat sanul meu este, , cazut, , , am inteles ca imi va face operatia cat timp eu voi fi adormita in anestezie totala si ca nu voi simti nimic in timpul interventiei.. am emotii de nu mai stiu de mine dar abia astept sa-mi vad sanisorii dupa.
Va multumesc din nou pentru incurajari si ca m-ati ajutat cu explicatii.
pup
Va multumesc din nou pentru incurajari si ca m-ati ajutat cu explicatii.
pup
maria toader am si eu vineri consultatiela dr ovidiu grecu, sper sa fie bn.iti urez succes si sa ne spui cum a fost:) al 3 poz nu am reusit inca sa ajung si la antohi nicolae dar o sa sun azi poate ma vede tot viner, mai incerc si la el.trebuie sa ma convinga unul, oricum mi-ai fost de mare ajutor cu pozele care mi le-ai trimis:))
Maria, o sa te deseneze, dupa care te duce in sala de operatii si te urca pe masa. Din punctul ala tu nu o sa mai stii nimic, adormi in 2 secunde:) Si te vei trezii...modificata, ametita si multumita. Asa ca lasa deoparte emotiile, ca si eu am fost terminata de emotii, imi era frica sa nu fac atac de cord de la cata panica aveam in mine si apoi cand am vazut cat de simplu a fost, ma ofticam ca acumulasem atatea emotii.
Lumi, sunt ca noua, ma simt foarte bine. Cicatricile incep sa se vindece, sanii se modifica in fiecare saptamana. Ce sa zic, sunt mai mult decat multumita!
Lumi, sunt ca noua, ma simt foarte bine. Cicatricile incep sa se vindece, sanii se modifica in fiecare saptamana. Ce sa zic, sunt mai mult decat multumita!
Vicky si mie la o sapt dupa operatie mi-a scos firele ( defapt unul singur aveam la fiecare san...dar lung, stai linistita nu doare deloc) dar sint fete la care se scoate si dupa 10 zile...nu stiu nici eu de ce.
MariaToader daca ti-e tare frca sa stii ca poti cere calmant sau somnifer cand ajungi la clinica. Eu am primit ceva somnifer care m-a calmat nu gluma :)))eram pe jum adormita cand m-am dus in sala de operatie :)))))) sau cea mai tare.cand doctorul m-a desenat era sa pic pe spate :)))))
Fetelor in cat timp cad cojitele?:(( eu maine fac 3 sapt de la op si le am pe toate
MariaToader daca ti-e tare frca sa stii ca poti cere calmant sau somnifer cand ajungi la clinica. Eu am primit ceva somnifer care m-a calmat nu gluma :)))eram pe jum adormita cand m-am dus in sala de operatie :)))))) sau cea mai tare.cand doctorul m-a desenat era sa pic pe spate :)))))
Fetelor in cat timp cad cojitele?:(( eu maine fac 3 sapt de la op si le am pe toate
Codruta, spala sanii bine la dus. Ajuta la caderea lor. Eu nu prea mai am, mai am exact 2 mici, la inbinarea dintre cea de la areola si cea verticala.
Codruta, alte fete pot avea fire absorbabile, care nu necesita scoatere. Cum a fost la mine. Numai ca mie, dupa 2 sapt mi le-a taiat,. Mi-a taiat ce se vedea la suprafata si restul au ramas in interior si se topesc singure.
Codruta, alte fete pot avea fire absorbabile, care nu necesita scoatere. Cum a fost la mine. Numai ca mie, dupa 2 sapt mi le-a taiat,. Mi-a taiat ce se vedea la suprafata si restul au ramas in interior si se topesc singure.
Oai.mi-e cam groaza sa ma ating de zona aceea :)))cu toate ca si atunci ca ma dau cu crema tot ma ating dar la dus parca e altfel...
Stai linistita, nu se poate intampla chiar nimic. Nu zic sa te freci in disperare, doar sa speli usor, dar bine, zona. Primele 2 dati o sa fie mai greu, apoi nici nu vei mai realiza ce atingi :)
Buna fetelor
am si eu o intrebare...oare as putea sa fac solar inainte de operatie pentru ca dupa operatie dupa cum bine stim, nu este voie o perioada buna...si sunt curioasa daca este voie inainte sa imi bronzez pielea (un bronz asa mai intens) :D
am si eu o intrebare...oare as putea sa fac solar inainte de operatie pentru ca dupa operatie dupa cum bine stim, nu este voie o perioada buna...si sunt curioasa daca este voie inainte sa imi bronzez pielea (un bronz asa mai intens) :D
La indicatiile preoperatorii scrie ca nu ai voie sa expui pielea in exces la soare, inainte de operatie. Deci nici la solar, care e mai nociv decat soarele. Da-l incolo de solar, vine iarna :)
uf, imi va fi greu :))..ms mult...oricum merita sacrificiul..abia astept operatia, si va voi arata si voua rezultatul :D
Da-l incolo, nu e bun deloc. Nu am fost niciodata la solar si nici nu imi doresc. Plus ca, fara supararea, nu imi place culoarea care o da pielii. Se vede oarecum caramizie, nicidecum nu aduce cu bronzul natural, pe care il ador.
Nu te supara pt. ce am scris, e numai parerea mea :) Dar eu zic ca merita sa renunti o perioada la el, pt. operatie :)
La cine te operezi? Cand? Da-ne si noua detalii :)
Nu te supara pt. ce am scris, e numai parerea mea :) Dar eu zic ca merita sa renunti o perioada la el, pt. operatie :)
La cine te operezi? Cand? Da-ne si noua detalii :)
Buna ziua tuturor!
Mi-am facut in sfarsit curaj sa postez, desi rasfoiesc de ceva vreme "romanul" vostru. La insistentele sotului am hotarat sa ma operez. Am si fost la un consult in Oradea, dar am fost total nemultumita de medic, "clinica" (daca se poate numi asa) de fapt de tot, asa ca ma indrept spre Cluj. Am trei optiuni: dr. Ivan (ales in urma faptului ca cele care a-ti postat aici sunteti foarte multumite), dr. Mugea si dr. Fodor. De primul am inteles, e mai mult decat ok, dar despre ceilalti doi imi puteti spune ceva? Mi-a mai fost recomandata si dr. Argentina Vidrascu, va spune ceva? Multumesc anticipat ca ma primiti in randul vostru.. de pe acum am emotii.
Mi-am facut in sfarsit curaj sa postez, desi rasfoiesc de ceva vreme "romanul" vostru. La insistentele sotului am hotarat sa ma operez. Am si fost la un consult in Oradea, dar am fost total nemultumita de medic, "clinica" (daca se poate numi asa) de fapt de tot, asa ca ma indrept spre Cluj. Am trei optiuni: dr. Ivan (ales in urma faptului ca cele care a-ti postat aici sunteti foarte multumite), dr. Mugea si dr. Fodor. De primul am inteles, e mai mult decat ok, dar despre ceilalti doi imi puteti spune ceva? Mi-a mai fost recomandata si dr. Argentina Vidrascu, va spune ceva? Multumesc anticipat ca ma primiti in randul vostru.. de pe acum am emotii.
Buna kamylia si bine ai venit pe forum. Despre Ivan am auzit ca este un doctor bun, tot de la fete pe forum. Despre ivan si restul sincer nu ama auzit asa ca nu ma pronunt. Dar cum te-a convins sotul sa-ti pui silicoane? Doar tu poti sa-ti faci singura o parere despre un medic, mergand la consultatie.
Eu te pup si mergi cu incredere la consultatie la cine te-ai programat iar cel pe care il simti mai aproape, mai deschis si iti confera incredere, mergi pe mana lui sau a ei. Tu ce iti doresti pentru sanii tai Kamylia?
Eu te pup si mergi cu incredere la consultatie la cine te-ai programat iar cel pe care il simti mai aproape, mai deschis si iti confera incredere, mergi pe mana lui sau a ei. Tu ce iti doresti pentru sanii tai Kamylia?
Buna ziua !
ROZETKA, tu ai cumparat probabil stick ul ala mic de 4 grame ! Ala cumparat de mine are 17 grame, e mai mare dar evident costa mai mult ! Eu ma dau cu el strict pe cicatrici o data pe zi, pt ca nu am timp sa stau sa intre in piele de 2ori pe zi ! este recomandat pt cicatrici, nici vorba pt restul sanului ! pe rest eu ma dau cu ulei de migdale ( cu care mi-a mers super bine in sarcina ) sau orice alta crema hidratanta !
AL3POZ are mare dreptate ! Eu m-am obisnuit atat de mult cu cicatricile, fac parte din mine, nici macar nu le mai observ cand imi analizez sanii in oglinda ! Le accept si incerc sa vad " partea plina " a paharului, si nu pe cea goala :)
MARIA TOADER varianta, lift + implant este cea mai potrivita in cazul sanilor lasati, asa ca felicitari pt alegrea inteleapta ! Si eu ma gandeam tot timpul, ca daca nu ma mai trezesc si nu mai vad zambetul minunat al bebelusului meu niciodata ! iar chestia asta ma facea sa pland instantaneu ! Asa ca un sfat este sa incerci sa departezi gandurile negre de tine si sa gandesti pozitiv pt ca TE VEI TREZI !!!!!!
Eu nu am avut cojite ! Sau poate f putin, ideea e ca nu am sesizat ! Nici cand s-au format, nici cand au cazut !
Si da sunt de acord cu Rozetka, de fapt, eu i l-am recomandat pe Totir f mult, e un om super !!!
Va pup
ROZETKA, tu ai cumparat probabil stick ul ala mic de 4 grame ! Ala cumparat de mine are 17 grame, e mai mare dar evident costa mai mult ! Eu ma dau cu el strict pe cicatrici o data pe zi, pt ca nu am timp sa stau sa intre in piele de 2ori pe zi ! este recomandat pt cicatrici, nici vorba pt restul sanului ! pe rest eu ma dau cu ulei de migdale ( cu care mi-a mers super bine in sarcina ) sau orice alta crema hidratanta !
AL3POZ are mare dreptate ! Eu m-am obisnuit atat de mult cu cicatricile, fac parte din mine, nici macar nu le mai observ cand imi analizez sanii in oglinda ! Le accept si incerc sa vad " partea plina " a paharului, si nu pe cea goala :)
MARIA TOADER varianta, lift + implant este cea mai potrivita in cazul sanilor lasati, asa ca felicitari pt alegrea inteleapta ! Si eu ma gandeam tot timpul, ca daca nu ma mai trezesc si nu mai vad zambetul minunat al bebelusului meu niciodata ! iar chestia asta ma facea sa pland instantaneu ! Asa ca un sfat este sa incerci sa departezi gandurile negre de tine si sa gandesti pozitiv pt ca TE VEI TREZI !!!!!!
Eu nu am avut cojite ! Sau poate f putin, ideea e ca nu am sesizat ! Nici cand s-au format, nici cand au cazut !
Si da sunt de acord cu Rozetka, de fapt, eu i l-am recomandat pe Totir f mult, e un om super !!!
Va pup
Buna kmylia!
Ca si Sonia, tot despre dl. Ivan am auzit, de la fetele de pe forum. Si numai de bine. Mergi si vezi cum ti se par. De asemenes, cauta si pe net informatii si pareri de la alte paciente. Sigur vei lua decizia potrivita.
Dar de ce zici ca te-a convins sotul? Tu nu ai vrea operatia? Adica esti multumita de tine asa? Pt ca daca esti multumita de sanii tai si nu e ceva ce iti doresti foarte tare, nu cred ca numai parerea sotului conteaza. :) Gandeste-te bine ce vrei TU, nu ce vrea sotul.
Ca si Sonia, tot despre dl. Ivan am auzit, de la fetele de pe forum. Si numai de bine. Mergi si vezi cum ti se par. De asemenes, cauta si pe net informatii si pareri de la alte paciente. Sigur vei lua decizia potrivita.
Dar de ce zici ca te-a convins sotul? Tu nu ai vrea operatia? Adica esti multumita de tine asa? Pt ca daca esti multumita de sanii tai si nu e ceva ce iti doresti foarte tare, nu cred ca numai parerea sotului conteaza. :) Gandeste-te bine ce vrei TU, nu ce vrea sotul.
Voi renunta la solar o perioada, asta este..:)
As vrea la dmnl dr. ivan ovidiu din cluj..l'am ales pt ca am o prietena care si'a pus la el si arata superbi.plus ca sunt chiar din Cj
mai mult, am citit multe informatii pe net(inclsiv acest forum), despre el, despre multi alti doctori, si inca despre el n'am auzit nimic de "rau".pur si simplu iti transmite incredere..
am un feeling ca va face o treaba buna :D
am sa merg la un control cam in doua sapt, si cn stie in decembrie operatia, cam asa m'am gandit sa'mi programez lucrurile
cat despre marime si forma, imi doresc anatomice, acum las la atitudinea medicului, cu siguranta el stie cel mai bn care este implantul care mi se potriveste :)le vreau exact asa cum sunt acum, doar ca mai marisori :D
As vrea la dmnl dr. ivan ovidiu din cluj..l'am ales pt ca am o prietena care si'a pus la el si arata superbi.plus ca sunt chiar din Cj
mai mult, am citit multe informatii pe net(inclsiv acest forum), despre el, despre multi alti doctori, si inca despre el n'am auzit nimic de "rau".pur si simplu iti transmite incredere..
am un feeling ca va face o treaba buna :D
am sa merg la un control cam in doua sapt, si cn stie in decembrie operatia, cam asa m'am gandit sa'mi programez lucrurile
cat despre marime si forma, imi doresc anatomice, acum las la atitudinea medicului, cu siguranta el stie cel mai bn care este implantul care mi se potriveste :)le vreau exact asa cum sunt acum, doar ca mai marisori :D
Alina, stai un pic stramba in poza, nu? Pt ca se vede o asimetrie maricica intre sani, dar la o privire mai atenta, se vede ca stai stramb si probabil de acolo si asimetria. Oricum, cu sau fara asimetrie, ai niste sani f frumosi si nici f mici nu sunt, deci cu siguranta vor iesi superbi.
Si fata dinaintea ta, de pe pagina precedenta, presimt ca tot pe dl. Ivan il va alege, asa ca o sa puteti schimba impresii. :)
Si fata dinaintea ta, de pe pagina precedenta, presimt ca tot pe dl. Ivan il va alege, asa ca o sa puteti schimba impresii. :)
da, asa este, stau putin intr'o parte:)))..am o mica diferenta intre ei cei drept, stangul este putintel mai mare...da nu f mult..si asta evidentiaza si mai mult faptul k stau aplecata spre stanga...(o idee)
Stiu ca dl dr. Ivan imi va face niste sani superbi, nici nu'mi trece prin gand sa merg la alt medic...cred ca in cazul asta e bn sa ma iau dupa intuitie...:D
Stiu ca dl dr. Ivan imi va face niste sani superbi, nici nu'mi trece prin gand sa merg la alt medic...cred ca in cazul asta e bn sa ma iau dupa intuitie...:D
acum daca tot am prins gustul forumului..:))...sa va mai intreb una alta: cat credeti ca va putea doctorul sa'mi puna?cat de mare sa fie implantul avand in vedere ca am vreo 1, 57 si 45, 46 kg?
Nu ma intelegeti gresit cu faptul ca m-a convins sotul. Intr-o doara i-am spus ca tare s-au lasat sanii si au "intrat la apa", fara a fi complexata sau dorindu-mi in mod expres operatia, dar el a "prins" ideea si a inceput el sa se intereseze de medici, clinici, tehnici, etc si asa am ajuns aici. Saptamana viitoare incerc sa ma programez la cei trei medici in discutie si apoi cel care ma va convinge si cu care empatizez mai mult, va fi "alesul". Inca astept impresii despre cicatricile de la lifting, cam in cat timp o sa arate cat de cat onorabil?
Al3 foarte frumosi sunt sanii tai! Felicitari! Acum sunt convinsa mai mult decat 100% ca vreau operatia!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 7micsorare de sani.. exista riscuri?
- 11Acum 2 ani mi-a aparut o formatiune la sanul stang foarte mica...
- 3chisturi la sani
- 6Am sfarcurile prea sus!
- 1Dr. Cristian Nitescu vs Dr. Carmen Giuglea (implant mamar)
- 11Cancer la san
- 48cancer de san?
- 8operatie nereusita, implant sani garantie
- 4Augumentare Mamara
- 0Lifting cu implant mamar
- 79Ce implanturi mamare alegem? Ce stiti despre Motiva?
- 0Implant mamar
- 02 săptămâni după lifting cu implant
- 0Augmentare mamară
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: