Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 915916917 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
01-11-2012, ora 22:36
vicky13
Nu este medic/terapeut
vicky13
pe mine ma dor rau coastele.. capetele de jos inspre burta.. practic ultimele 2 flotante... nu m-am lovit, deci nu gasesc nici un motiv... desi nu prea vad nici ce legatura ar putea avea cu operatia.. :(... a mai patit vreuna asa ceva??
0
01-11-2012, ora 23:20
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Vicky, eu am avut mici dureri acolo unde zici tu, dar la mine era din cauza bustierei, care efectiv apasa acolo foarte tare. Cum o dadeam un pic la o parte, cum nu ma mai durea. Dar dupa ce mi-a scos pansamentele, nu m-a mai durut, pt. ca nu mai statea asa stransa.
Completeaza-ti si tu datele la profil. Suntem multe si nu putem tine minte de fiecare in parte. Acum o sa dau inapoi, ca sa vad de cand esti operata, lucru ce nu ar fii necesar, daca ai avea profilul complet :) Pupici!
0
02-11-2012, ora 01:17
GabrielleGabY
Nu este medic/terapeut
GabrielleGabY
pt kmylia, da, exista lifting intern, dar e valabil numai pt sani o idee lasati. Are avantajul ca nu lasa cicatrici, dar nu poate ridica sanul f mult. Mie trebuia sa-mi faca si lifting intern, dar a hotarat intraoperator ca nu este cazul. deci exista lifting intern, dar nu are rezultate in toate cazurile.
0
02-11-2012, ora 01:47
amelia89
Nu este medic/terapeut
amelia89
buna...am niste intrebari, sper sa imi raspunda careva la ele..in primul rand vreau sa va intreb de dc, stan constantin din bacau..daca si a facut careva o operatie recenta la el, de marire de sani, eu am luna acesta o programare la el si as vrea sa stiu un pret aproximativ...si mai am o intrebare, imi e putin frica de operatie, de anestezie..va rog sa imi raspunde ti!!msi
0
02-11-2012, ora 08:02
cata9986
Nu este medic/terapeut
cata9986
Amelia si eu am vrut sa merg la consultatie la dr Stan dar pana la urma la recomadarile fetelor de pe forum nu am mai mers deoarece este scump si unele dintre ele au spus ca se si comunica destul de greu cu el adica el alege ce implant el spune ca asta este bine si nu prea te asculta ceea ce iti doresti tu.
In rest am fost la mai multi doctori si o sa ma operez joi.
Si mie mi-e frica de anestezie dar dr Totir mi-a zis ca sa nu-mi fac probleme ca o sa fie totul foarte OK
Am incredere in el!
0
02-11-2012, ora 08:22
mariacri
Nu este medic/terapeut
mariacri
fetelor, voi dupa primul dus va ti mai pansat sau se lasa asa fara nimic???aseara am facut dus partea inferioara a sanului e un pic lipsita de sensibilitate si putin mai inchisa la culoare de la pansamentul cu betadina se vede si urmele pe san de la pansament, plus am un pic de vanataie in partea de jos dar pare ca se trerce,
0
02-11-2012, ora 08:38
mariacri
Nu este medic/terapeut
mariacri
amelia uitate la postarile anterioare si vezi ca sant si fete op. de Stan dar in procentaj foarte mic, cauza am inteles ca e mai inaccesibil cred ca face diferente intre cliente, pretul mai mare, eu am dubii ca se poate fara dureri cu instrmentul magic ca pe mine nu m a durut taietura durerea mare e ca ti trebuie timp pana ce corpul se obisnuiste cu implantul si in aceasta privinta nu cred ca este o tehnica sau instrumente ce pot facilita operatia in acest sens.eu m am op. la OVIDIU Grecu si chiar daca nu gasesti luxul de pe lume la clinica nu ma interesat asta, ce e important experenta cate op.a avut la activ si credema ca are.si rezultatele care sunt superbe, e foarte serios si nu te incanta cu la prima consultatie cu baliverne, la mine a durat prima consultatie 3 ore si el ar mai fi stat dar nu mai puteam eu.deci eu n am vrut sa platesc clinica moderna si luxul de o noapte, ca de daca investesti cine stie cat trebuie sa ti scoti bani inapoi de undeva, si nu stiu daca se merita.
0
02-11-2012, ora 08:40
mariacri
Nu este medic/terapeut
mariacri
aa eu am sunat si am vb.cu asistenta si am inteles ca pleaca de la 4500, 00 eur dar nu stiu ce are inclus.l
0
02-11-2012, ora 09:05
justty
Nu este medic/terapeut
justty
CristinaCri multumesc mult pentru apreciere. Si tu arati foarte bine, iar sutienul este extraordinar!!!!!!!!
0
02-11-2012, ora 12:18
vicky13
Nu este medic/terapeut
vicky13
pentru ca m-a certat Al3 :(.. mi-am completat si eu profilul.. am pus si poza.. e facuta la 2 zile dupa operatie.
0
02-11-2012, ora 12:53
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Nuuu, nu te-am certat :)) Dar e stresant sa dai mereu inapoi, sa te uiti la detalii. Si eu tin minte ce spuneti voi, dar mai uit...nu asociez mereu numele cu povestea. Asa, daca vad profilul, imi amintesc imediat.
Multumesc ca ai completat si nu te supara, te rog. :*

Amelia si eu stiu despre acest dr., numai din ce am citit pe forum si atata timp cat exista mai multe pareri negative, decat pozitive, cred ca mai bine te-ai orienta spre altcineva. Din cate poti vedea, nimeni nu s-a plans de Grecu, Nae, Totir, Parasca, Ionescu. Si la ce sa dai 4000 eur, la un dr. care nu are prea multe pareri bune, cand poti da sub 3000 la alti dr. mult laudati?
Mereu am fost de parere ca nu tot ce e scump e si bun si din punctul asta de vedere, regula se aplica 100%. Uita-te la Kasem, Marek, Adina Alberts... Si nu e ca in cazul unor haine, unde platesti firma, dar macar ramai cu o bluza frumoasa, chiar daca ti-o puteai lua mai ieftina, de la o firma mai putin cunoscuta. Aici dai bani multi si nici macar nu vei fii multumita :)

Eu ti-l recomand cu mare drag si pe dl. Antohi, care pe mine m-a facut mai mult decat fericita. Aveam sanii pana la buric, vb aia, iar dl. dr. parca a dat timpul inapoi, cu operatia asta :)
0
02-11-2012, ora 13:23
micky25
Nu este medic/terapeut
micky25
buna fetelor am incarcat si eu o poza cum arat acum pt ca in timpul unei consultaie mi-a spus ca am nevoie si de lifting.ce pareri chiar imi trebuie lifting va rog ast rasp vostru
0
02-11-2012, ora 13:32
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Da, cu siguranta e nevoie si de lifting. Evident ca iti poate pune implantul si fara lifting, dar nu vei fii deloc multumita de rezultat. Si ce rost are? Nu e foarte mare diferenta de pret intre implant si implant+lifting. Iar daca tot faci o treaba, fa-o ca lumea, nu?
La ce dr. ai fost?
0
02-11-2012, ora 13:40
micky25
Nu este medic/terapeut
micky25
da multumesc frumos am fost la dl grecu care mi-a spus ca imi trebuie implant+LIFTING SI AM MAI FOST LA DL NAE CARE NU MI-A SPUS DECAT CA O SA FIE NEVOIE DE DOUA CICATRICI ACUM CA SO FI REFERIT LA ACEL FIBROADENOM SAU LA LIFTING AM UITAT SA INTREB..dar mie ca o sa se vada ffffffffffff urat acele cicatrici pt lifting hmmmmmmmmm si sunt anti liftig acum dl nae a spus ca o sa imi intre 350 max dl grecu ma masurat si mi-a spus 330 maxim.pa 6 am programare la dl grecu la op si sunt indecisa.oricum ast sfaturile voastre si va multumesc inca odata
0
02-11-2012, ora 13:41
micky25
Nu este medic/terapeut
micky25
nu imi este de pret cat imi este de cicatrici:((
0
02-11-2012, ora 13:52
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Eu te inteleg, dar gandeste-te cum vor arata sanii tai cu implant, fara lifting? Vor fii foarte cazuti, pt. ca vor avea greutate mai mare si vor mai cadea in timp. Crezi ca ti-ar placea mai mult asa, sau ridicati si cu o mica cicatrice?
0
02-11-2012, ora 13:58
micky25
Nu este medic/terapeut
micky25
hmmmmm habar nu am ce sa fac nu imi doresc nici cicatricea aceia de la lifting pt ca am vazut la cineva si pana se trece se vede urat si nu vreauuuuuuuuu.oricum ms frumos pt sfat
0
02-11-2012, ora 14:08
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Pai atunci spune-i ca nu vrei cu lifting, dar daca nu iti va placea rezultatul final, nu ai voie sa te plangi :)
Si sunt mai mult ca sigura ca nu iti va placea. Poate la inceput va fii ok, dar pielea fiind deja slabita si elastica, se va lasa mai rau. Mai ales ca sanii vor fii mai grei si mai mari. Nu sunt doctor, ca sa stiu 100% ce e mai bine, dar e destul de logic.
Tu faci ce vrei, evident.
Cati ani ai? Obisnuiesti sa faci topless?
Uita-te la dl. Grecu pe site, la operatiile de ridicare si vezi cum ti se par cicatricile.
0
02-11-2012, ora 14:28
justty
Nu este medic/terapeut
justty
Micky25, parerea mea este ca la tine fara lifting rezultatul nu ar fi deloc cel pe care il astepti, ai si o asimetrie destul de mare care trebuie corectata. Implantul n-o sa-ti ramana in pozitia de la inceput de dupa operatie, o sa coboare in timp si ia forma initiala a sanului. Nu trebuie sa te supere ceea ce-ti spun, este strict alegerea ta aici. Dar cred ca d-nul Nae te-a sfatuit destul de bine in ceea ce trebuie sa faci si eu tot la dansul sunt operata si chiar stie ceea ce face.
0
02-11-2012, ora 15:22
amelia89
Nu este medic/terapeut
amelia89
buna fetelor, msi celor care mi au raspuns..azi am sunat si mi am mai facut o programare la inca un dc ivan ovidiu de la cluj, care e si aprope de unde locuiesc...in legatura cu dc stan, nu stiu ce sa zic, eu am auzit k e ff bun, nu ar conta asta k platesti mai mult, dar sa fii sigura k toatul iese bine, asa cum ti ai dorit...vreau sa va spun k eu nu am sani mici, din contra imi spun frumosi si ddetul de mari doar k ak cativa ani aveau alta forma toti imi spuneau k am silicoane dar acuma ii vreau putin mai mari..vreau sa va mai iintreb referitor la operatie, implantul se paote pune subglandular sau muscular..eu as vrea subglandular, ak nu stiu sa vad ce va spune doctorul..si ma intreseaza legat de tuburile dren, doctorul ivan pune sau nu tubri dupa operatie, eu sincer nu as vrea, de aceea as fi vrut sa merg la stan pt k am inteles k are aparatura de ultima generatie si nu e nevoie de tuburi de dren dupa..astept raspunsurile voaste!!!
0
02-11-2012, ora 15:22
mariacri
Nu este medic/terapeut
mariacri
fetelor am o intrebare dupa primul dus VA TI MAI PANSAT???????? MULTUMESC ANTICIPAT
0
02-11-2012, ora 15:45
ROZETKA
Nu este medic/terapeut
ROZETKA
MARICRI

da, am schimbat panasamentul, dar avem unul dat de doctor la schimb, dar am evitat mult momentul pina am facut primul dus, ma stergeam cu un tifon ud...dar tot dusul e cel mai bun
poate pansamentul tau este de tipul acela care nu se uda si at nu tb schimbat.

tb sa intrebi doc ce fel de pansament ti-a pus
0
02-11-2012, ora 15:58
Sonia Albu
Nu este medic/terapeut
Sonia Albu
al3poz ai dreptate referitor la cazul lui Miky. Toate ne dorim sa avem sani mari si frumosi fara cicatrici dar sunt unele cazuri cand este imperios necesar un implant cu lifting cum este cazul sanilor lui Micky.
Cicatricile nu ar trebui sa fie o problema ci forma si pozitionarea sanului dupa interventie si cat va tine aspectul tineresc pe care il ofera un lifting cu implant al sanului.
Micky importane este ca tu sa fii convinsa de ce iti trebuie. Un lucru este clar, sanii tai au nevoie de implant cu lifting pentru a arata frumos pe silueta ta atletica. Daca iti vei pune doar implant, sfarcurile se vor uita in jos si nu in sus asa cum sunt ai lui al3poz..

vicky13 ai sani frumosi dar de ce sfarcul este orientat in jos?

MariaCri, sa stii ca eu imediat dupa operatie in acele saptamani, (dupa scosul firelor) imi faceam dus si ma uscam, dadeam cu betadina doar pe cicatrici si dupa aia imi puneam acei plasturi.
Nu am facut masaj, nu am dat cu nici o crema pe cicatrici, am lasat sanii sa-si revina singuri.

Kamilia succes la operatie, si sa ne pui si noua poze cu inainte si dupa. Am inteles ca allergan si mentor sunt la fel de bune deci orice ai alege stai linistita ca vei avea sani frumosi.
0
02-11-2012, ora 16:31
vicky13
Nu este medic/terapeut
vicky13
sonia.. tocmai iti admiram sanii... arata superb... poza mea e facuta la 2 zile dupa operatie.. cand vor mai cobori sfarcul se va desumfla si se va orienta in sus... asa mi s-a explicat..
0
02-11-2012, ora 17:33
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Mariacri, eu am 3 cicatrici mari pe fiecare san. Si dupa 12 zile am ramas fara pansamente. Am facut dus in ziua a13a, panicata, evident. Desi chiar nu aveam de ce sa ma tem.
Dar voi aveti pansamente normale? Sau e vb de acele pansamente speciale, care se folosesc in loc de crema cicatrizanta?
Ideea e ca cu sau fara pansament, nu o sa patesti nimic. Asta tine numai si numai de doctor. Fiecare dr. cu ideile si cerintele lui...
0
02-11-2012, ora 20:35
Deea.E
Nu este medic/terapeut
Deea.E
LAURA ANA, nu iti pot raspunde la PM, ai profilul privat.Mult succes...te pup
Fetelor felicitari pentru rezultate ( Al3, Mariacri, Vicky). weekend placut, va pup
0
02-11-2012, ora 21:02
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
Buna seara fetelor!
Amelia, pozitionarea implantelor(submuscular, subglandular sau dual plane) este o optiune strict a medicului...sau cel putin asa ar trebui sa fie si se stabileste numai la momentul consultatiei, in functie de ce indicatie constata acesta ca ai, ex: pozitia si forma initiala a sanului tau natural, tonusul pielii si al muschiului pectoral, dimensiuni, etc.
De asemenea, tuburile de dren le foloseste orice medic indiferent de aparatura pe care o detine, DACA, acest lucru se impune.Sunt situatii in care se lucreaza mai mult pe un san si exista riscul unei sangerari masive, motiv pentru care se va pune tub de dren, sau exista paciente care au un timp de coagulare a sangelui mai mare si atunci este mai save sa se puna tub de dren...nu este un 'capat de tara'acest lucru iar riscul de a face infectie din aceasta cauza este mic.
Micky25, din cate vad in poza ta, sanii tai au un grad maricel de ptozare(lasare), au o usoara asimetrie dar cel mai bine se observa ca sunt si f departati.Daca asimetria si ridicarea se pot rezolva intr-o anumita masura doar prin implant, afla ca apropierea lor se va face numai prin lifting. Acele doua cicatrici de care-ti spunea si dr.Nae, reprezinta tot lifting...fibroadenomul nu necesita cicatrici suplimentare, se scoate prin cicatricea implantului -Sonia Albu poate confirma ;) Diferenta intre un implant de 330cc si unul de 350 cc este insesizabila. In concluzie daca iti doresti un rezultat frumos si de durata, uita de implantul fara lifting.Oricum cicatricile se vindeca in general foarte bine si in 1-2 ani pot deveni aproape invizibile, mai ales ca esti tanara, ai pielea frumoasa din cate se poate vedea.Bafta si curaj!
Mariacri si Vicky, aveti niste sani foarte frumosi.Felicitari si sa-i stapaniti sanatoase si fericite!Vicky sfarucrile tale se vor centra cu siguranta atunci cand implantul va cobori.
Weekend placut fetelor, refacere usoara si alegeri cat mai inspirate aspirantelor! Pup!:)
0
02-11-2012, ora 21:35
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Iri-nico, nu ma pricep prea bine la tuburile de dren, dar din cate stiu, dl. Antohi le foloseste mereu. Dar chiar nu sunt rele deloc. Eu nici nu mi-am dat seama ca le am, decat cand a venit dl. dr. prima data sa ma vada, la cateva ore dupa operatie si mi-a dat la o parte cearceaful. Atunci le-am vazut si apoi chiar le-am urmarit. Pana la 2-3 noaptea erau perfect curate, apoi a inceput sa curga, dar nu rau. Iar a 2a zii, cand mi le-a scos, nu a fost nimic tragic. Am avut un discomfort destul de mare, de ce sa mint? Dar nu era durere...era mai degraba o senzatie ciudata, ca si cum mi-ar fii tras o bucatica de carne afara :) Ceva de genul.

Oricum, cred ca in mare parte, in afara de organismul fiecaruia, conteaza si mana doctorului. Am vazut aici pe forum, fete doar cu lifting, care au avut dureri apoi. Unele mai rau, altele mai putin, dar au avut.
Toata viata m-am temut de dentisti si niciodata nu imi prindeau anesteziile si ma durea ingrozitor. O data mi-au fost administrate 5 (in Anglia, unde dentistii sunt niste macelari foarte scump platiti) si cateva ore nu m-am tinut pe picioare, eram praf, dar maseaua tot m-a durut. E, de 2 ani am aici un dentist, care orice mi-ar face, NU ma doare si il iubesc pt. asta! Drept pt care, acum am o dantura ok, fara nici cea mai mica carie.
Cred ca daca doctorul are mana buna si noi avem incredere in el 100%, durerile nu se mai simt chiar asa. De multe ori, chiar cred ca durerea e 50% psihica.

Micky25, in ultimul mesaj pe care mi l-a trimis, m-a anuntat ca va face si liftingul. Asa ca o asteptam cu poze cu noile achizitii :D Ii tinem pumnii!
0
02-11-2012, ora 22:34
iarina88
Nu este medic/terapeut
iarina88
Micky la cum vad eu pozele tale sanii tai seamana cu ai mei inainte de operatie iar eu am doar implante.
Mergi si la doctorul meu Dr Totir mai sunt fete care au avut sanii un pic cazuti si nu au facut lifting implantul ridica un pic sanii.
Pe mine m-a pus sa ma uit in oglinda si sa pun mainile pe cap si mi-a zis ca atat poate sa ridice sanul un implant mie mi-a placut si mi-am pus doar implante.
Alte fete sunt carmencita myx si mai este o fata care imi scapa acum toate au fost operate de Totir.
Merita sa mai asculti o parere mai ales ca consultatia este gratuita.
Noapte buna tuturor!
0
02-11-2012, ora 22:58
micky25
Nu este medic/terapeut
micky25
ms tuturor pt sfaturi pana pe 6 noiemb cand am programare la dl grecu mai ma gandesc la alt medic nu mai ma duc pt ca ambi mi, au spus aceleasi pareri...acum sunt nehotarat unde sa ma op oricum va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 915916917 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •