Implant silicon sani
Carmencita, nu te-am mai vazut de mult:) Ma bucur sa aud ca te simti bine! Poate ne pui si noua o poza :)
Alina, tu trebuie sa ii spui dlui. dr. cand nu poti face operatia, adica atunci cand stii ca vei fii la ciclu. Calculeaza si anunta-l. Nu e indicat sa faci operatia in acea perioada.
Alina, tu trebuie sa ii spui dlui. dr. cand nu poti face operatia, adica atunci cand stii ca vei fii la ciclu. Calculeaza si anunta-l. Nu e indicat sa faci operatia in acea perioada.
Paula 10,
si eu m-am operat la dr. Totir si am fost ieri la consulatia de o luna de zile si aceisi problema cu cicatricile i-am ridicat-o si eu.
A zis ca e prematur sa ne pronuntam acum, sa stam pina la 6 luni pT ca, pina at se mai moifica cu toul sanul.
Daca nicI dupa 6 luni NU sint multumia de cicatrici se mai poate face un retus cu o anestezie locala, deci se poate rezolv si asta.
parea foare optimist...
si eu m-am operat la dr. Totir si am fost ieri la consulatia de o luna de zile si aceisi problema cu cicatricile i-am ridicat-o si eu.
A zis ca e prematur sa ne pronuntam acum, sa stam pina la 6 luni pT ca, pina at se mai moifica cu toul sanul.
Daca nicI dupa 6 luni NU sint multumia de cicatrici se mai poate face un retus cu o anestezie locala, deci se poate rezolv si asta.
parea foare optimist...
Paula 10 - si eu am o ff mare sensibilitate in sfarcuri, dar am inteles ca este pt ca se reface reteaua nervoasa... si ca va trece destul de repede.
CARMENCITA25 - exact asa simt si eu cand cobor din pat... parca am 2 bolovani in loc de sani.. parca explodeaza... este oribil.. ii strang in palme cat pot... si stau putin in fund pana ma linistesc... dupa ce ma ridic imi trece in cateva secunde... deci in principiu este de la schimbarea pozitiei sanului...deci si asta o sa treaca :D
Alina Bruneta - eu m-am operat in a 2 a zi de ciclu. Iti dau copy / paste la raspunsul Dr meu:
"Buna dimineata, Revin cu mentiunea ca maine sunt in a 2 a zi de menstruatie - observ ca majoritatea medicilor mentioneaza clar ca pacienta NU trebuie sa fie la ciclu in momentul operatiei. Cu ce influenteaza menstruatia operatia??"
"Problema legata de menstruatie este determinata de starea generala in care puteti fi atunci. Din punct de vedere medical nu este nici o legatura. Mentiunile respective se fac deoarece in perioada respectiva sensibilitatea este mai mare, modul de percepere al unor dureri poate fi diferit. Problemele legate de sangerari mai mari nu au suport stiintific iar acest tip de interventie nu este o interventie sangeranda. Pentru a evita diversele forme de perceptie asupra interventiei datorita modificarilor care au loc in corp se recomanda a se efectua operatia in afara perioadei respective.
Cu stima
Dr. Radu VOICU
medic primar chirurgie plastica "
CARMENCITA25 - exact asa simt si eu cand cobor din pat... parca am 2 bolovani in loc de sani.. parca explodeaza... este oribil.. ii strang in palme cat pot... si stau putin in fund pana ma linistesc... dupa ce ma ridic imi trece in cateva secunde... deci in principiu este de la schimbarea pozitiei sanului...deci si asta o sa treaca :D
Alina Bruneta - eu m-am operat in a 2 a zi de ciclu. Iti dau copy / paste la raspunsul Dr meu:
"Buna dimineata, Revin cu mentiunea ca maine sunt in a 2 a zi de menstruatie - observ ca majoritatea medicilor mentioneaza clar ca pacienta NU trebuie sa fie la ciclu in momentul operatiei. Cu ce influenteaza menstruatia operatia??"
"Problema legata de menstruatie este determinata de starea generala in care puteti fi atunci. Din punct de vedere medical nu este nici o legatura. Mentiunile respective se fac deoarece in perioada respectiva sensibilitatea este mai mare, modul de percepere al unor dureri poate fi diferit. Problemele legate de sangerari mai mari nu au suport stiintific iar acest tip de interventie nu este o interventie sangeranda. Pentru a evita diversele forme de perceptie asupra interventiei datorita modificarilor care au loc in corp se recomanda a se efectua operatia in afara perioadei respective.
Cu stima
Dr. Radu VOICU
medic primar chirurgie plastica "
zicetimi si mie niste pareri va rog.. imi zice si mie cineva de ce nu pot sa pun poze facute cu aparat...asta e cu tel..la 7 zile de la operatie..mersiiiiiiii
Deci asa arata sanii mei acum.
Ce parere aveti. eu nu am implant.
Ce parere aveti. eu nu am implant.
nyca - sanii tai arata sublim!! nu poti sa pui poza pt ca e prea mare - poti s-o micsorezi cel mai rapid si usor cu Microsoft office picture manager - ar trebui sa-l ai in pachetul office - ai acolo EDIT PICTURE - RESIZE!
buna fetelor sunt confuza si nehotarat nu stiu unde sa ma operez dl nae sau dl grecu amandoi mi-au spus aceleasi chesti in legatura cu ce mi-ar trebuie doar ca unul mi-a cerut mai mult si altul mai putin(BANi) va rog da.timi si mie cateva sfaturi ls dl grecu ar trebui sa ma operez marti si la dl nae vineri...ambi imi fac aceiasi operatie cu aceleasi marimi...dar nu stiu la care sa ma duc..va multumesc
multumesc vicky ahahahah cam greu cu tehnologia...am sa mai fac iarasi cu tel...mersi mult dar sa sti ca in poza arata mai mari...in realitate soramea mi_a zis ca sunt mici...mie imi plac asa cum sunt...nici n_am vrut mai mari.si mie mi se par super da m_a dezamagit soramea...uffa
micky25 nae e super om dar si despre grecu am auzit numai de bine.ca e chiar bun dar eu nici nu m_am mai dus la a doua consultatie asa mi_a inspirat nae incredere.oricare alegere e buna..acum care iti e mai simpatic tie...
Nyca felicitari! Sunt perfecti! Sa te bucuri de ei sanatoasa.
fetelor, am asta e a treia zi de la operatie. sunt tot umflata si aqm a inceput sa mi se umfle partea stanga a abdomenului; cand merg zici ca e gelatina. l-am sunat pe dl dr. si mi-a spus ca ar fi un edem care apare in primele 2 sapt. voi nati avut asa cv?? ast rasp vostru
MICKY25 - eu de nae nu stiu, dar de grecu am auzit numai de bine.. am o prietena operata la el acum 3 ani si este extrem de fericita... de asemenea pe forum f multe fete au scris de el numai de bine.
NYCA - tu ti-ai marit sanii ca sa te placa sor-ta???... ai rabdare sa se aseze si o sa vezi tu cum iti plac si cum te simti cu ei... in poza arata superb si suficient de mari... 100% ai facut o miscare buna cu implantul! Si daca surorii tale nu o sa-i placa sanii tai nici de acum incolo... o sa trebuiasca sa te multumesti cu barbatii care or sa baleasca pe langa tine :)))
NYCA - tu ti-ai marit sanii ca sa te placa sor-ta???... ai rabdare sa se aseze si o sa vezi tu cum iti plac si cum te simti cu ei... in poza arata superb si suficient de mari... 100% ai facut o miscare buna cu implantul! Si daca surorii tale nu o sa-i placa sanii tai nici de acum incolo... o sa trebuiasca sa te multumesti cu barbatii care or sa baleasca pe langa tine :)))
Nyca, cat de frumosi pot fii! Imi plac mult!
Paula, nu stiu cat de lasati aveai tu sanii inainte. Dar si eu cand imi fac poza din fata par mai lasati si mai departati, nu inteleg de ce. Mereu am zis ca o sa il rog pe iubitul meu sa imi faca. Ai putea sa rogi si tu pe cineva sa iti faca. Cat despre cicatrici, din poza nu imi pot da seama cam cum arata...nu par tragice.
Jullia P, eu am avut burtoi vreo 3 saptamani, era cu totu gelatinoasa, iar seara se facea uriasa, de parca eram insarcinata. Dar si-a revenit la normal.
Paula, nu stiu cat de lasati aveai tu sanii inainte. Dar si eu cand imi fac poza din fata par mai lasati si mai departati, nu inteleg de ce. Mereu am zis ca o sa il rog pe iubitul meu sa imi faca. Ai putea sa rogi si tu pe cineva sa iti faca. Cat despre cicatrici, din poza nu imi pot da seama cam cum arata...nu par tragice.
Jullia P, eu am avut burtoi vreo 3 saptamani, era cu totu gelatinoasa, iar seara se facea uriasa, de parca eram insarcinata. Dar si-a revenit la normal.
Ma repet dar astept si eu unele aprecieri.
Asa arata acum sanii mei la 2 saptamani dupa operatie.
Cu siguranta cicatricele se vor mai estompa de forma nu stiu, eu doream mult mai mici sanii dar...
La voi cicatricile se vad mult mai putin.
Asa arata acum sanii mei la 2 saptamani dupa operatie.
Cu siguranta cicatricele se vor mai estompa de forma nu stiu, eu doream mult mai mici sanii dar...
La voi cicatricile se vad mult mai putin.
JULIA P - eu am avut o burta uriasa aproape o saptamana dupa operatie.. am citit pe forum de fete care spuneau ca au fost f balonate chiar si o luna...
PAULA10 - nici mie nu mi se par f mari cicatricile... cred ca AL3 are o poza mai recenta si d'aia la ea sunt mai mici...
PAULA10 - nici mie nu mi se par f mari cicatricile... cred ca AL3 are o poza mai recenta si d'aia la ea sunt mai mici...
iti multumesc frumos pt raspunsuri...are efect daca pun compresa cu apa rece?
Pe ce sa pui complesa, pe burtica? Nu are niciun efect, din pacate... o sa se desumfle singura. Eu mai stau cateva zile si ma apuc de abdomene. Dl. dr. mi-a zis ca pot face sala dupa o luna. In 4 zile fac luna, asa ca o sa incep cu abdomenele. Desi mi s-a desumflat burtica, parca e mai maricica decat inainte de operatie.
Poate ca nu s-a desumflat de tot daca ti se pare un pic mai mare decat inainte..e aiurea asta cum umflatul...aste e...e mai grea recuperarea decat operatia in sine.e super daca poti sa te apuci de abdomene...abia astept si eu...
M-am lasat si de fumat si simt ca ma ingras, am pus 1kg jumate, desi nu mananc deloc mai mult. Chiar mananc sanatos, fara prajeli, fara grasimi, dulciuri rar...nu prea mananc carne, decat f rar, in salata pun cate o bucatica de sunca de pui. Nu inteleg de unde acel 1, 5kg. Ma deprima tare...si sunt sigura ca de la tigari.
Dar eu m-am trezit cu burta aia din salon, imediat ce m-am trezit si in urmatoarele zile a tot crescut, Ajunsese atat de mare, incat, chiar daca vedeam aici la fete ca si ele au avut problema asta, simteam ca nu mai scap de ea. Cu greu ma inchideam la blugi, in conditiile in care port 34-36 si mereu cu curea, fiind mica in solduri. In unele zile, renuntam de tot la curea, asa de umflata era...
Dar eu m-am trezit cu burta aia din salon, imediat ce m-am trezit si in urmatoarele zile a tot crescut, Ajunsese atat de mare, incat, chiar daca vedeam aici la fete ca si ele au avut problema asta, simteam ca nu mai scap de ea. Cu greu ma inchideam la blugi, in conditiile in care port 34-36 si mereu cu curea, fiind mica in solduri. In unele zile, renuntam de tot la curea, asa de umflata era...
eu nu m_am unflat absolut deloc..chiar eram pregatita psihic pt.asta dar nu.in schimb ieri in avion am avut iar senzatia ca dupa operatie: aceea de presiune pe sani..dar cred ca am numai 3 sapt de la op, ca doar no fi tot timpul asa, ,.nici senzatia de greata dupa anestezie n_am avut_o eram pregatita si pt. asta...nimic.doar durerea de spate ca ma lesina si acum dimineata.Elenaaaa te pooop mult si pe baiatul tau
vicky ai dreptate nu mi_am pus sa_i placa sora_mi bine ca oricum n_a zis ca nu_i plac, , , a zis ca sunt ok dar se astepta sa fie imensi doar gandindu_te la cuvantul silicon te astepti sa fie ceva imens, mie imi plac asa cum sunt.doctorul a inteles exact ce i_am explicat eu.sunt in al noua_lea cer.inca nu imi vine sa cred ca am facut_o si pe asta.multumesc mult fetelor pt aprecieri...al3 acum vad diferenta la tine...sti ca te intrebam de ce vrei ridicarea ca aratau binisor cu sutien si inainte...acum arata beton.bravo
Micky eu urmaresc forumul de f mult timp si cam stiu care medic ce rezultate a avut. Daca te uiti pe la paginile 800 majoritatea erau op de dr Grecu cu rezultate FANTASTICE!! De la 900 incoace parca majoritatea sunt op la dr Nae, tot cu rezultate f frumoase...dar daca stau sa fac un bilant parca mai multe sunt op la dr Grecu si cred ca TOATE cu rezultat f frumos. Cel mai bine e sa dai in spate paginile si sa vezi care fete unde s-au operat, si vezi si tu rezultatele care iti plac mai mult. Oricum, amandoi sunt f laudati. Defapt Grecu, Totir si Nae...cam astia sunt cei mai laudati din Bucuresti.
Diferenta de pret e mare? Evetual mai uita-te si dupa conditiile din clinica...
Diferenta de pret e mare? Evetual mai uita-te si dupa conditiile din clinica...
AL3poz suuuper noua poza!! Cu lasatul de fumat ai grija!! Eu am pus vreo 10 kile cand m-am lasat... NU manca deloc carbohidrati seara!! Bafta si fii cu ochii pe cantar.. e pacat de sanii aia daca pui acum 10 kile pe tine!!
buna ! sunt si eu noua..., , la scris, , dar v-am urmarit citind postarile.Sunt si eu o candidata la implant...si de aceea am ceva emotii.As pune o intrebare care ar putea parea bizara: a tinut cineva cont de faptul ca operatiile chirurgicale se fac in anumite perioade ( in functie de fazele ale lunii) si in anumite perioade nu sunt recomandate?de ex. pe luna plina se evita etc?
Da, Vicky, am grija! Chestia e ca nu mananc mult deloc. Chiar mananc putin, slab calorios si nu imi explic. Beau multa apa...chiar am grija ce si cat mananc. Ma gandeam ca lasatul de fumat, duce la kilograme in plus, pt. ca simti mereu nevoia sa bagi ceva in gura, sa uiti de tigari. dar eu nu fac asta.
Tu cand te-ai lasat, mancai mai mult? Sau mancai putin si tot ai pus?
Buna Ada, bine ai venit!
E prima data cand aud de asa ceva. Si cred ca se aplica, numai daca crezi cu tarie in aceste superstitii. Pt. ca sunt convinsa ca sunt superstitii si nicidecum ceva dovedid stiintific.
Tu cand te-ai lasat, mancai mai mult? Sau mancai putin si tot ai pus?
Buna Ada, bine ai venit!
E prima data cand aud de asa ceva. Si cred ca se aplica, numai daca crezi cu tarie in aceste superstitii. Pt. ca sunt convinsa ca sunt superstitii si nicidecum ceva dovedid stiintific.
buna fetelor.. mi-am pus si eu o poza noua - 11 zile de la operatie - sanul stang arata mult mai mare ca sanul drept.. dar mai mult in poza... nu stiu de ce.. in realitate diferenta este f mica... astept sa mai vad evolutia... oricum sfarcurile au inceput sa urceee!! :D
AL2POZ - iti scriu pe PM imediat
AL2POZ - iti scriu pe PM imediat
Paula avand in vedere ca ai doar lifting fara implant si probabil sanii tai au fost si foarte mari, mie personal mi se pare ca ai o operatie reusita.Cicatricile se vor estompa cu timpul, chiar daca nu atat de repede cum ti-ai fi dorit. Ar fi interesant de vazut de la ce ai plecat, pentru a avea la ce sa ne raportam la "datul cu parerea".Sanii tai desi sunt foarte mari si acum, au o forma frumoasa, sunt apropiati simetrici, sfarcul centrat...mai ai rabdare cu cicatricile, ca se vor vindeca.Incearca o crema de galbenele, este foarte buna pentru cicatrizare.
Nyca, foarte frumosi sanii tai.Felicitari si sa-i porti cu placere !
Al3poz, 1kg jumate nu inseamna ingrasat:).mai degraba este o retentie de apa cauzata de pauza de activitate, nu de lasatul de fumat :)Cand vei incepe sa te misti se va duce acel kg jumate si poate chiar mai mult:) Frumos sutienul tau animal print balconette, iti pune sanii in valoare.
Micky, daca ne ceri noua parerea in privinta alegerii medicului, evident ca fiecare iti va recomanda medicul ei deci din punctul meu de vedere cea mai buna alegere este dr.Ovidiu Grecu :)
Bafta multa tuturor si o saptamana excelenta va doresc!
Nyca, foarte frumosi sanii tai.Felicitari si sa-i porti cu placere !
Al3poz, 1kg jumate nu inseamna ingrasat:).mai degraba este o retentie de apa cauzata de pauza de activitate, nu de lasatul de fumat :)Cand vei incepe sa te misti se va duce acel kg jumate si poate chiar mai mult:) Frumos sutienul tau animal print balconette, iti pune sanii in valoare.
Micky, daca ne ceri noua parerea in privinta alegerii medicului, evident ca fiecare iti va recomanda medicul ei deci din punctul meu de vedere cea mai buna alegere este dr.Ovidiu Grecu :)
Bafta multa tuturor si o saptamana excelenta va doresc!
Daca nu sunteti speriate de sanii mei este bine. Eu cand m-am vazut prima data in oglinda am avut un soc. Am fost pusa in garda si am acceptat schimbarile dar tot am ramas masca. Sanii initaial au fost foarte lasati si recunosc ca este o minune ca-i pot vedea asa de sus. Fotografii cu ei inainte nu are decat medicul, eu nu mi-am facut, am preferat sa nu-i mai vad. Si eu m-am ingrasat, insa chiar am mancat mult in ultimul timp. Am decis sa ma controloez iar ca ar fi pacat sa ma vad iar cu sanii pana la brau.
Multe din fete au spus pe forum cand putem incepe exercitiile fizice la sala dar nu am mai retinut. De cand se pot face exercitii usoare si de cand sarituri si exercitii pentru sani?
Sanatate tuturor!
Multe din fete au spus pe forum cand putem incepe exercitiile fizice la sala dar nu am mai retinut. De cand se pot face exercitii usoare si de cand sarituri si exercitii pentru sani?
Sanatate tuturor!
Fetele, vis a vis de discutia cu tigarile: eu m-am lasat de viciu acum 3 ani si 2 luni.
Nu m-am ingrasat, personal nu cred ca exista nici o legatura intre fumat si slabit/ingrasat, decat faptul ca in lipsa tigarilor tinzi sa mananci...mai mult. Atata tot.
Mentionez insa ca practic sport regulat iar alimentatia se bazeaza pe indicele glicemic.
Altfel, la cat mananc si ce pofte am, eram cat casa :)))
Nu m-am ingrasat, personal nu cred ca exista nici o legatura intre fumat si slabit/ingrasat, decat faptul ca in lipsa tigarilor tinzi sa mananci...mai mult. Atata tot.
Mentionez insa ca practic sport regulat iar alimentatia se bazeaza pe indicele glicemic.
Altfel, la cat mananc si ce pofte am, eram cat casa :)))
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Acum 2 ani mi-a aparut o formatiune la sanul stang foarte mica...
- 9am vreo sansa sa-mi mai creasca sanii?
- 7Pastile pentru marirea sanilor?
- 9Noduli la sani
- 4Sani umflati la copil de 1 an si 8 luni
- 11nodul la san
- 3operatie de mamelon, adolecenta
- 3Sani foarte mici, si mai mici dupa nastere decat inainte!
- 6modificari psihologice dupa implantul mamar
- 0implant mamar
- 11Noduli la sani
- 0implanturi silicon dupa nastere
- 3pete rosii pe sani
- 2IMPLANT MAMAR
- 0Implant mamar - recomandare medic Cluj
- 0Implant mamar
- 0Recomandare Dr. Simona Manea
- 0Implant sâni
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: