Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 922923924 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
08-11-2012, ora 09:47
Cleop@tra
Nu este medic/terapeut
Cleop@tra
Masajul i-a facut mult mai moi.Sunt chiar ok la palpare.
0
08-11-2012, ora 13:13
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
mariacri sensibilitatea la mameloane cred eu ca este de la bustiera.si eu simt la fel dar mi_am pus discuri din alea de demachiat pe ele in bustiera si e mai bine...lizuca la marimea asta ma gandeam si eudefapt daca ii vrei mai mari cred ca si 300 merge la tine ca ai unde...super frumosi o sa iasa.bafta...la cine te op?
0
08-11-2012, ora 13:17
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
al3 nu e adevarat, din pacate mi_a ramas acea jena de ami arata bustul chiar si putin..imi e rusine, , , eu sincer am vrut asta pt.mine eu imi iubesc fff mult corpul si tin la mine..cred ca si voi la fel
0
08-11-2012, ora 13:41
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Te inteleg, Nyca, ca asa sunt si eu. Abia azi i-am arata lu mami. In afara de ea, doar iubitu meu ii vazuse. Sunt foarte pudica. Cred ca si daca as avea cei mai cei sani din lume, la fel as fii :))
0
08-11-2012, ora 14:01
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
cum sa fiti pudice cu un asemenea corp?Mai ales tu, nyca, ca te cunosc personal.Doamneee, daca as avea corpul tau m-as imbraca numai cu rochii decoltate si stramte, ca sa se evidentieze si posteriorul.Bine, nici eu nu sunt de acord sa ma dezbrac oriunde, sau sa imi castig painea din corpul meu, dar de aratat.nu am nici o jena
0
08-11-2012, ora 14:06
Samira81
Nu este medic/terapeut
Samira81
Buna fetelor, am avut operatia de marire a sanilor acum 6 saptamani si sanul drept unca este foarte umflat in partea de sus. Acum mi-a dat doctorul o curea, centura sa o port pe deasupra sa mai de-a putin inapoi, sa coboare sanul putin in jos. Ce parere aveti, se mai schimba forma, marimea lor dupa 6Saptamani? Sau trebuie sa ma operez din nou?
Va multumesc si o zi buna!
0
08-11-2012, ora 15:10
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
ahahaahh elenaaa merci mult ...deocamdata mi_e rusine dar cine stie poate mai tirziu.bine ca e frig afara ahahahha
0
08-11-2012, ora 15:13
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
samira81.eu stiu ca se modifica si dupa 2 luni.mai asteapta oricum, , nici nu se oberva in poza.sunt frumosi oricum.completeaza_ti profilul sa vedem si noi ce ai marime cine te_a operat..etc.
0
08-11-2012, ora 15:42
vicky13
Nu este medic/terapeut
vicky13
:))) sunteti criminale... adica suntem criminale... eu port numai haine largi acum.. la mine la birou nu stie nimeni ca mi-am marit sanii... in loc sa umblam decoltate si in figuri!! prin burstiera mi se vad sfarcurile intarite si mi-e rusine... plus ca pare aiurea. sa-mi arat sanii. poate dupa ce ma mai obisnuiesc..
0
08-11-2012, ora 15:45
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
Buna Samira.Imi pare rau ca trebuie sa iti raspund si eu, dar din pacate am trecut prin ce treci tu.Cand m-am operat prima oara mi s-a pus implantul drept mai sus si nu a mai vrut sa coboare sub nici o forma.M-am tot dus la controale postoperatorii si mi se spunea mereu : "ai rabdare, ca ei se aseaza in timp si diferit".In cazul meu au fost sfaturi prostesti.Am primit si eu acea banda de care vorbesti tu, dar crede-ma ca nu s-a schimbat nimic.Si asa am ramas cu sanii pana cand m-am operat a doua oara, la alt medic.La a doua operatie mi s-a spus clar ca implantul fusese pozitionat prea sus si se lipise cumva de muschi, sau nu mai stiu exact,.Concluzia doctorului care m-a operat a doua oara a fost ca puteam sa dau si cu parul ca nu mai imi cobora implantul de acolo.Nu vreau sa te sperii, sau sa iti zic ca si la tine este la fel 100%, dar dupa 1-2 luni nu mai sunt modificari majore.Daca te mai pot ajuta cu ceva te rog sa imi scrii.Si te mai rog, daca se poate, in public sau in privat, sa imi scrii la cine te-ai operat si ce proteze ai.
0
08-11-2012, ora 15:48
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
nyca, fa si tu o poza macar cu un sutien ceva.Abia astept sa te vad in ianuarie, sexoasa asa.Puuuuuup.Deja ne e dor de tine, atat mie cat si lui "muuuuunica"
0
08-11-2012, ora 16:29
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
bine iubita, , cum spune sefa pot eu sa te refuz????????????????????????nici prin gand nu_mi treceahahahahah, , , mi_e dor si mie
0
08-11-2012, ora 16:33
micky25
Nu este medic/terapeut
micky25
buna fetelor si la multi ani sarbatoriteleor de azi.eu am iesit pe afara si m-am dus sa ma vopsesc cand m-am intors ma apucat stranutul si acum am si nasul infundat...sper sa nu fie vreo raceala grava ca maine ma operez.daca m-ai ma operez sper sa nu ma amane pt asta.a mai patit cineva asa ceva?
0
08-11-2012, ora 16:47
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
si eu am fost un pic racita dar n_am avut probleme..fii atenta dupa op sa opresti stranutul, sa nu ai probleme sa te fortezi... eu am stranutat dupa 5 zile.slava domnului ca nu mi_a venit sughitul.nu e prea reusita poza dar am facut_o in graba.sutienul e numai dantela
0
08-11-2012, ora 17:19
micky25
Nu este medic/terapeut
micky25
ms frumos nyca...sper sa fie totul ok
0
08-11-2012, ora 17:48
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
micky sa nu cumva sa iei vreun medicament.asta e, un stranut nu are nimic.bafta multa maine.ti-am trimis PM
0
08-11-2012, ora 20:12
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Samira81, sper sa nu ai aceeasi problema ca Elena. Dar si eu zic sa te duci la un control, pt. ca 6 saptamani e mult, din pacate... Asa apropiati aveai si inainte sanii? Mi se pare o apropiere fortata, ca sa zic asa, de aia intreb.

Nyca, oficial, ma declar fan inrait al sanilor tai :))

Micky, bafta multa maine! Te asteptam cu vesti!
0
08-11-2012, ora 20:39
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
merci ale3..da mai sunt frumosi.aveam o frica incredibila ca n_o sa_mi iasa cum voiam eu..d_zeu m_a ajutat si mi_au iesit exact cum am visat...binenteles si multumita elenei vladescu care a fost langa mine si la propriu si la figurat..
0
08-11-2012, ora 21:02
micky25
Nu este medic/terapeut
micky25
multumesc tuturor pt urari acum ma duc sa imi fac baita sa imi pregatesc totul si maine pfffffffffffffffff abia ast.in sfarsit vine si ziua mea cea mare.va pupic pe toate ne auzim dupa op...
0
08-11-2012, ora 22:00
kmylia
Nu este medic/terapeut
kmylia
Buna.
Bafta Micky! Iti tin pumnii pe maine, sa fie totul in regula si tu multumita de rezultat.
Astept si eu cu nerabdare consultatia, care mi s-a zis ca dureaza in jur de 20 min; nu e cam putin pentru masuratori, detalii, explicatii, raspunsuri la intrebari?
0
08-11-2012, ora 23:07
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
Buna seara fetelor si la multi ani sarbatoritelor de astazi, Sf Mihail si Gavril!
MIky25, bafta multa maine si sa te revedem cu bine si cu sanii pe care ti-i doresti!
Samira81, parerea mea este ca sanul tau drept este inca umflat. Poate ma insel, dar daca va mai cobori, este posibil ca sfarcurile sa nu mai fie aliniate cum sunt acum...deci ar fi de preferat sa fie inca umflat si sa astepti sa se dezumfle...probabil s-a lucrat mai mult pe el.Ne spui si noua cine te-a operat?, sau poate iti completezi profilul.
Cred ca daca esti norocoasa si ti se va desumfla sanul, atunci vor arata bestial, pt ca au o forma frumoasa, sunt apropiati si destul de maricei.Bafta multa!
Nyca si Mariacri, foarte frumosi sanii vostri.Felicitari si sa-i stapaniti sanatoase si fericite!
Pup fetele!;)
0
09-11-2012, ora 00:02
ella.24
Nu este medic/terapeut
ella.24
Micky, multa bafta!Abia stept sa vad rezultatul tau, deoarece cam asa arata si sanii mei in momentul de fata.
0
09-11-2012, ora 06:27
Cleop@tra
Nu este medic/terapeut
Cleop@tra
20 de minute pentru o consultatie sigur este prea putin.
Pai cand pui intrebari?
Cine te expediaza asa repede de la consultatie?
La ce medic vrei sa mergi?
0
09-11-2012, ora 08:29
micky25
Nu este medic/terapeut
micky25
va multumesc frumos tuturor...sunt la clinica si ast sa intru in op..vb cand o sa ma trezesc pupici
0
09-11-2012, ora 09:25
cata9986
Nu este medic/terapeut
cata9986
La multi ani sarbatoritelor de ieri!
Gata m-am operat la doctorul Totir, mi-a fost frica dar totul a decurs OK cel putin pana acum.
Ma doare destul de tare mai ales cand ma ridic, mi-a fost frica de anestezie dar a fost suuuper OK doctorul, nu mi-a fost rau si nu am varsat, in schimb ma strange bustiera si ii simt cam grei!
Mi-e frica sa nu cada asa ca ii sustin cu mana.
Va multumesc tuturor fetelor care mi-au dat sfaturi!
0
09-11-2012, ora 10:47
Codruta86
Nu este medic/terapeut
Codruta86
Lizuca ai niste sani superbi! de ce vrei sa te operezi?
0
09-11-2012, ora 12:25
lizuca28
Nu este medic/terapeut
lizuca28
Pai vreau sa fie mai mari si voluptosi si.stiti voi :P.Sa sti ca in realitate sunt micuti, poate reusesc azi sa pun o poza si din profil sa vedeti ce zic.
0
09-11-2012, ora 12:42
iarina88
Nu este medic/terapeut
iarina88
Felicitari Cata sa te faci bine repede !
Micky felicitari si tie !
0
09-11-2012, ora 14:38
Codruta86
Nu este medic/terapeut
Codruta86
Fetelor nu stie nimeni cine a fost medicul lui Eugenia Serban? Mi-e tare mila de ea... Iar parerea mea personala estte ca motivul pt care nu doreste sa zica numele medicului (inca) este ca in felul asta, daca nu dezvlauie numele va primi bani de la medic... si pe buna dreptate!!
Cu siguranta medicul respectiv tremura de frica sa nu dezvaluie cine e pt ca atunci cariera i s-a terminat definitiv cu asa o reclama negativa! Si cred ca ar fi in stare de orice sa o convinga sa nu spuna, inclusiv sa o despagubeasca.
0
09-11-2012, ora 14:47
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
si eu ma intreb acelasi lucru Codruta.Daca o gandim logic ar trebui sa fie un doctor mai in varsta, gen Stan.Si eu sunt foarte curioasa cine e in culpa.
Dar ma intriga, mai mult ca asta, faptul ca Maruta il ridica in slavi pe Kasem, in emisiunea lui.Chiar m-am uitat la ultima emisiune a lui in care a avut-o invitata pe Eugenia si la care a participat si 'renumitul' Kasem.Imi venea sa sun si sa urlu la el : 'Baaaai esti..?Toti doctorii la care a fost doamna aceasta la consult i-au zis ca nu ii pot trata necroza si fixa implantul in aceeasi operatie, ci la interval de 6 luni, numai tu te-ai gasit cel mai destept sa i le faci pe amandoua o data!!!'
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 922923924 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •