Implant silicon sani
Eu fac abia luni 6 saptamani, dar nu am de gand sa renunt la bustiere:) Ma simt mult mai bine cu ele, decat cu sutienele. Si oricum, prin casa si cand dorm, vreau sa le port mereu. Ai rabdare, tine-o cat trebuie si apoi sa nu stai cu sanii fara sustinere prin casa. Nu are rost sa ai neplaceri mai tarziu.
Cat ai in torace? Pari maricica in torace, asa ti-a zis, ca era maximul 350? Mie mi se pare ca mai intra :)
Oricum, se vor aranja si vor arata un pic mai maricei, cred.
Cat ai in torace? Pari maricica in torace, asa ti-a zis, ca era maximul 350? Mie mi se pare ca mai intra :)
Oricum, se vor aranja si vor arata un pic mai maricei, cred.
nu stiu exact cat am in torace..mi-a zis initial 370 submuscular...inainte sa intru in operatie..si cand m-am trezit aveam 350 subglandular.
Mi-a zis prietenul meu care astepta ca a venit la el in timpul operatiei si i-a zis ca se vede urat submuscular 370 si i-a cerut acordul pt 350.
alepoz, cea de la avatar e bustiera ? de unde o ai ?
Mi-a zis prietenul meu care astepta ca a venit la el in timpul operatiei si i-a zis ca se vede urat submuscular 370 si i-a cerut acordul pt 350.
alepoz, cea de la avatar e bustiera ? de unde o ai ?
multumesc karlla! :)
kmylia, da, iti da un cartonas cu toate detaliile implantului pe care va fi scris numele tau si al dr-lui impreuna cu data operatiei.
si eu in locul tau as opta pt marimea mai mare.
kmylia, da, iti da un cartonas cu toate detaliile implantului pe care va fi scris numele tau si al dr-lui impreuna cu data operatiei.
si eu in locul tau as opta pt marimea mai mare.
sopranyta, dar cand ai fosr la consultatii dr nu ti-a spus ca ar putea sa iti puna implantele subglandular in caz ca nu e ok submuscular? te intreb pt ca mie imi pare ciudat ca a schimbat asa tac-pac marimea si locul?
daca ti le-a pus subglandular inseamnna ca ai avut ceva glanda chiar daca aveai sanii mici. ai copii?
si eu subscriu la ce au spus fetele, e prea devreme pt sutien...sigur gasesti ceva cu care sa fii eleganta fara sa se vada bustiera. sanatatea si recuperarea ta sunt prioritare!
daca ti le-a pus subglandular inseamnna ca ai avut ceva glanda chiar daca aveai sanii mici. ai copii?
si eu subscriu la ce au spus fetele, e prea devreme pt sutien...sigur gasesti ceva cu care sa fii eleganta fara sa se vada bustiera. sanatatea si recuperarea ta sunt prioritare!
Sopranitza, ma bucur ca esti in regula. Ai vazut ca doctorul are grija de tine si chiar ii pasa. Il stiu de la mine, chiar este grijuliu si nu lasa pacientele in voia sortii.
Mai bine poarta bustiera cum ti-a spus doctorul, ca nu o sa mori, iar okazii sa-i etalezi tot vei avea de acum in colo.
Me myself, ai niste sani VOLUPTOSI, IMI PLAC LA NEBUNIE SI FELUL IN CARE TE VINDECI ESTE FRUMOS. fELICITARILE MELE!
DRAGA Al3poz niciodata nu este tarziu sa iei o decizie ca cea de a face medicina. Ai 26 de ani, esti tanara, poti sa faci tot ce doresti in viata, IMPORTANT ESTE SA VREI! TE PUP
Justty din nou ma repet ai sani superbi.
Bafta tuturor fetelor care au intentia sa-si mareasca bustul! Este un pas important si faceti bine sa cititi si experientele noastre! kiss kiss
Mai bine poarta bustiera cum ti-a spus doctorul, ca nu o sa mori, iar okazii sa-i etalezi tot vei avea de acum in colo.
Me myself, ai niste sani VOLUPTOSI, IMI PLAC LA NEBUNIE SI FELUL IN CARE TE VINDECI ESTE FRUMOS. fELICITARILE MELE!
DRAGA Al3poz niciodata nu este tarziu sa iei o decizie ca cea de a face medicina. Ai 26 de ani, esti tanara, poti sa faci tot ce doresti in viata, IMPORTANT ESTE SA VREI! TE PUP
Justty din nou ma repet ai sani superbi.
Bafta tuturor fetelor care au intentia sa-si mareasca bustul! Este un pas important si faceti bine sa cititi si experientele noastre! kiss kiss
sopranyta esti sigura ca ti le-a pus subglandular?
Merci frumos CristinaCri. Slava Domnului ca exista forumul asta. Pt mine a insemnat enorm. Mai ales ca aici am cunoscut pe cineva (stie cine) care m-a indrumat la acest doctor extraordinar. Alfel nu stiu cum as fi fost acum.
multumesc, CristinaCri! :) si eu tot admir sanii tai, desi ai asa mult timp de cand te-ai operat arata senzational! sper sa ma pot mandr si eu asa peste ani :)
Al3 poz tr sa-ti multumesc de incurajari, esti o fata deosebita desi la inceput eu am venit pe forum cu aere de printesa. Abia acum imi dau seama si sper ca scuzele mele publice sa imi fie acceptate.
Ai avut dreptate referitor la fire, doar a taiat la suprafata coditele ca inauntru au ramas cele rasorbabile, dar tot a tras de ceva si am simtit ca si cum a tras un fir de par, dar nu m-am uitata ca mi-a fost frica. Asistenta a fost super rapida si nu ma durut.
Acum ma simt un pic nesigura ca mi-e teama sa nu se deschida. La tine in cat timp s-au trecut cojitele?
Ai avut dreptate referitor la fire, doar a taiat la suprafata coditele ca inauntru au ramas cele rasorbabile, dar tot a tras de ceva si am simtit ca si cum a tras un fir de par, dar nu m-am uitata ca mi-a fost frica. Asistenta a fost super rapida si nu ma durut.
Acum ma simt un pic nesigura ca mi-e teama sa nu se deschida. La tine in cat timp s-au trecut cojitele?
mariatoader, exact asa am avut si eu impresia dupa ce mi-a scos firele ca mi se va deface operatia :)))) stai linistita, pielea e lipita bine...
Me-myself sigur te vei mandri deoarece sanul nu se lasa asa cu una cu doua.
Eu m-am cam zbenguit cu ei si nu am avut probleme. Eu cand ma dezbrac, prietenul meu inebuneste de fiecare data din cauza sanilor si de aceia trebuie sa-i fiu recunoscatoare domnului doctor Ovidiu Grecu. Pentru ca ma consiliat corect si a avut grija sa-mi faca niste sani de care sa fiu multumita si peste ani.
MariaToader, tu ce ai implant cu lifting? adica ai cicatrice din aia in forma de ancora intoarsa? pune si tu niste poze cu sanii cei noi. Am inteles ca inca ai cojite dar prea ne tii in suspans, sunt curioasa sa vad ce ti-a facut domnul doctor.
Am uitat sa va spun ca eu am si schiat cu silicoane si am si cazut si nu am avut nimic.
Deci. nu va pripiti.
Eu m-am cam zbenguit cu ei si nu am avut probleme. Eu cand ma dezbrac, prietenul meu inebuneste de fiecare data din cauza sanilor si de aceia trebuie sa-i fiu recunoscatoare domnului doctor Ovidiu Grecu. Pentru ca ma consiliat corect si a avut grija sa-mi faca niste sani de care sa fiu multumita si peste ani.
MariaToader, tu ce ai implant cu lifting? adica ai cicatrice din aia in forma de ancora intoarsa? pune si tu niste poze cu sanii cei noi. Am inteles ca inca ai cojite dar prea ne tii in suspans, sunt curioasa sa vad ce ti-a facut domnul doctor.
Am uitat sa va spun ca eu am si schiat cu silicoane si am si cazut si nu am avut nimic.
Deci. nu va pripiti.
CristinaCri, ms de sfat, esti o draguta! Si are dreptate Me_myself, ai niste sani superbi.
Sopranyta si mie mi se pare aiurea ca nu ti-a zis dinainte. Mie mi-a zis, de exemplu, ca imi va face numai taietura in jurul areolei si verticala, dar mi-a cerut acordul si pt. cea din santul mamar, in cazul in care sanul nu s-ar fii ridicat cat ar fii vrut doctorul. La mine nu era asa o mare problema, imi asumasem cicatricile si una in plus, mult mai putin sesizabila decat restul, chiar nu mai conta, pe cand pozitionarea implantului mi se pare mai importanta.
Imi amintesc ca ai zis ca aveai starile acelea de lesin si poate totusi ti-a mentionat doctorul, dar tu fiind asa 'pierduta', nu ai retinut.
Oricum, ma bucur ca esti bine si sper sa ramai asa!
MariaToader, am uitat de mult incidentul, stai linistita! Probabil erai si tu tensionata cu operatia asta si na...ti-ai descarcat un pic nervii :)) Eu fac asta mereu, din pacate...asa ca te inteleg perfect!
Ma bucur ca esti bine si asteptam poza!
Parca dupa 2-3 sapt mi-au cazut. Oricum, sa te speli bine pe sani (nu la modul brutal), apa ajuta la caderea cojitelor. Le inmoaie si cad usor. Mereu cand imi dadeam bustiera jos, ma trezeam cu cojite in ea :)
De asemenea, ca la orice rana, te mai poti trezii cu pete rosiatice pe bustiera (in cazul in care o ai alba). Sa nu te sperii, nu e sange sau ceva grav. Tii minte cand eram mici si aveam julituri? La fel pateam si atunci: cand cadeau cojitele, mai curgea cate o picaturica, din spatele lor.
Stai linistita, ca nu e nicio sansa sa se mai desfaca acum! Plus ca firele sunt inca inauntru si o tin stransa bine. Sa stii ca aceea de la suprafata nu e singura cusatura. Mai sunt 2 straturi cusute, sub ce se vede. Asa ca 'nu au cum sa iasa matele pe acolo'! :))
Pupici!
PS: Sopranyta, nu e bustiera. E un sutien de la HM. As vrea eu sa am bustiera asa :))
Sopranyta si mie mi se pare aiurea ca nu ti-a zis dinainte. Mie mi-a zis, de exemplu, ca imi va face numai taietura in jurul areolei si verticala, dar mi-a cerut acordul si pt. cea din santul mamar, in cazul in care sanul nu s-ar fii ridicat cat ar fii vrut doctorul. La mine nu era asa o mare problema, imi asumasem cicatricile si una in plus, mult mai putin sesizabila decat restul, chiar nu mai conta, pe cand pozitionarea implantului mi se pare mai importanta.
Imi amintesc ca ai zis ca aveai starile acelea de lesin si poate totusi ti-a mentionat doctorul, dar tu fiind asa 'pierduta', nu ai retinut.
Oricum, ma bucur ca esti bine si sper sa ramai asa!
MariaToader, am uitat de mult incidentul, stai linistita! Probabil erai si tu tensionata cu operatia asta si na...ti-ai descarcat un pic nervii :)) Eu fac asta mereu, din pacate...asa ca te inteleg perfect!
Ma bucur ca esti bine si asteptam poza!
Parca dupa 2-3 sapt mi-au cazut. Oricum, sa te speli bine pe sani (nu la modul brutal), apa ajuta la caderea cojitelor. Le inmoaie si cad usor. Mereu cand imi dadeam bustiera jos, ma trezeam cu cojite in ea :)
De asemenea, ca la orice rana, te mai poti trezii cu pete rosiatice pe bustiera (in cazul in care o ai alba). Sa nu te sperii, nu e sange sau ceva grav. Tii minte cand eram mici si aveam julituri? La fel pateam si atunci: cand cadeau cojitele, mai curgea cate o picaturica, din spatele lor.
Stai linistita, ca nu e nicio sansa sa se mai desfaca acum! Plus ca firele sunt inca inauntru si o tin stransa bine. Sa stii ca aceea de la suprafata nu e singura cusatura. Mai sunt 2 straturi cusute, sub ce se vede. Asa ca 'nu au cum sa iasa matele pe acolo'! :))
Pupici!
PS: Sopranyta, nu e bustiera. E un sutien de la HM. As vrea eu sa am bustiera asa :))
haaaahahaha ce tare esti! Da si Asistenta a spus la fel ca sunt 3 straturi de cusaturi in total si ca ce a scos sunt doar cele nerasorbabile, restul a spus ca se absorb singure si ca au sudat deja tesutul.
Nu stiu de ce naiba sunt asa panicoasa. Dar va am pe voi sa ma intariti.
Sopranitza, mie doctorul inainte sa ma ia in sala mi-a tinut un pomelnic cu ce imi va face si ce se va intampla. Poate chiar de emotie nu iti mai aduci aminte dar sigur Dr. Grecu ti-a explicat dar nu iti aduci tu aminte.
Diseara pun poze! pup
Nu stiu de ce naiba sunt asa panicoasa. Dar va am pe voi sa ma intariti.
Sopranitza, mie doctorul inainte sa ma ia in sala mi-a tinut un pomelnic cu ce imi va face si ce se va intampla. Poate chiar de emotie nu iti mai aduci aminte dar sigur Dr. Grecu ti-a explicat dar nu iti aduci tu aminte.
Diseara pun poze! pup
raspund mai tarziu ca am fost la dl doctor acum sa imi scoata firele de la sanul cu problema.
Cristina, ai dreptate...desi la inceput mi s-a parut putin mai dur, dr Ovidiu Grecu si-a cam batut capul cu hematomul meu, m-a chemat zilnic sa ma vada, intrerupea consultatiile ca sa vorbeasca cu mine sa vada cum ma simt si sa se uite cu atentie la mine.
Nu ii judec decizia cu privire la tehnica pentru ca mi-a zis din capul locului ca fiecare organism e diferit si nu are de unde sa stie ce am eu inauntru.(my_myself, nu am copii).
Nu vreau sa par superficiala, dar mi-a fost atat de rau inainte de operatie (cand dr venise sa vorbeasca cu mine) incat m-am lasat pe mana lui, i-am zis sa nu mai imi zica in detaliu ce imi face pt ca imi vine rau.Am avut incredere ca e un profesionist, am prietene operate la dansul si extrem de multumite.
Acum sunt mai bine si chiar o sa il intreb luni de ce a ales subgandular si nu submuscular si o sa va spun.
Cristina, ai dreptate...desi la inceput mi s-a parut putin mai dur, dr Ovidiu Grecu si-a cam batut capul cu hematomul meu, m-a chemat zilnic sa ma vada, intrerupea consultatiile ca sa vorbeasca cu mine sa vada cum ma simt si sa se uite cu atentie la mine.
Nu ii judec decizia cu privire la tehnica pentru ca mi-a zis din capul locului ca fiecare organism e diferit si nu are de unde sa stie ce am eu inauntru.(my_myself, nu am copii).
Nu vreau sa par superficiala, dar mi-a fost atat de rau inainte de operatie (cand dr venise sa vorbeasca cu mine) incat m-am lasat pe mana lui, i-am zis sa nu mai imi zica in detaliu ce imi face pt ca imi vine rau.Am avut incredere ca e un profesionist, am prietene operate la dansul si extrem de multumite.
Acum sunt mai bine si chiar o sa il intreb luni de ce a ales subgandular si nu submuscular si o sa va spun.
MariaToader, asteptam pozele cu "monstruletii" marca Ovidiu Grecu :)) sper sa nu te superi, asa le zic eu la sani :*
Maria, acum citeam profilul tau si cred ca ai o greseala. Ai scris ca ai implant de 190cc. Sigur nu e bine. Poate 390. Sanii tai, desi cunt lasati, se vede ca sunt/au fost mari. 190cc e practic inexistent, din punctul meu de vedere:) Nici nu stiu daca exista asa mici...
sopranyta, parca ma vad pe mine - asa am procedat si eu - m-am lasat pe mana dr-lui - important este rezultatul pana la urma...
ma gandesc ca a optat pt subglandular fiindca daca erau submusculari se lasa glanda si arata de parca aveai doi sani - nnu stiu cum sa explic...poate gresesc...
ma gandesc ca a optat pt subglandular fiindca daca erau submusculari se lasa glanda si arata de parca aveai doi sani - nnu stiu cum sa explic...poate gresesc...
nu gresesti...pentru ca mie inainte de operatie mi-a zis ca este posibil sa apara efectul de double bouble tocmai din cauza ca nu aveam sani.Si probabil ca daca punea submuscular, se vedea de parca as fi avut doi sani.
Oricum, la iesirea din operatie era foarte multumit ca a iesit bine operatia si fara efectul ala.Deci, probabil ca din cauza asta a ales subglandular.
Oricum, la iesirea din operatie era foarte multumit ca a iesit bine operatia si fara efectul ala.Deci, probabil ca din cauza asta a ales subglandular.
Buna fetelor,
Sopranyta eu chiar nu imi explic cum ti le-a pus subglandular avand in vedere ca aveai sani foarte mici, nici nu ai alaptat...de unde glanda dezvoltata? In fine, important e ca esti bine, sa te bucuri de ei sanatoasa.
Sopranyta eu chiar nu imi explic cum ti le-a pus subglandular avand in vedere ca aveai sani foarte mici, nici nu ai alaptat...de unde glanda dezvoltata? In fine, important e ca esti bine, sa te bucuri de ei sanatoasa.
mie mi-a explicat dr ca a ales subfascial in cazul meu tocmai pt a evita acest double bubble - exista posibilitatea sa ai sani mici si totusi sa ai glanda - a fost caz concret si aici pe forum...
Fetelor double bubble nu se face datorita plasarii implantului submuscular depinde de cat se deplaseaza santul de sub san.
Eu asa stiu! Sopranyta ma bucur ca esti bine cred ca ai fost un caz dificil dupa ce ai povestit tu aici, bine ca esti bine.
Catalina cum a fost astazi la control. Ce mai face doctorul nostru !
Abia astept si eu sa-l vad!
Eu asa stiu! Sopranyta ma bucur ca esti bine cred ca ai fost un caz dificil dupa ce ai povestit tu aici, bine ca esti bine.
Catalina cum a fost astazi la control. Ce mai face doctorul nostru !
Abia astept si eu sa-l vad!
Al3poz, cand ajung acasa ma uit pe card si iti spun concret dar mi-a explicat la consultatie ca imi va pune acest implant mic pentru sustinere. Ca eu aveam glanda slava domnului, acel implant pe care il am eu este unul special de la mentor ce este folosit in cazul fetelor cu sanii mari si lasati, pentru a avea un rezultat de durata in timp.
Hai ca in seara asta pun si poze sa vedeti ce mi-a iesit.
Nu ma supar sopranitza, dar sa stii ca par ca niste, , monstruleti, ,. Sunt ca 2 pepeni rotunzi pe piept :) cu care incep sa ma inteleg bine ca pana acum erau o povara pentru moi!
Si durerile m-au lasat, parca ma simt mai destinsa dar tot stau atenta sa nu ma fortez cumva.
hai va pup!
Hai ca in seara asta pun si poze sa vedeti ce mi-a iesit.
Nu ma supar sopranitza, dar sa stii ca par ca niste, , monstruleti, ,. Sunt ca 2 pepeni rotunzi pe piept :) cu care incep sa ma inteleg bine ca pana acum erau o povara pentru moi!
Si durerile m-au lasat, parca ma simt mai destinsa dar tot stau atenta sa nu ma fortez cumva.
hai va pup!
buna maria ma bucur ca ai scapat de fire.eu mai am de tras..ast poza ta sa vad cum ti-au iesit.ai mei mi se par cam micuti acum vreau alti mai mari:))pupicei
micky, cred ca e o problema generala cu marimea..oricat am avea, parca tot ar mai fi intrat putin...tot ce conteaza e ca acum avem volum, o forma frumoasa si sani fermi :*
eu cred ca sunt defecta: chiar nu i-as vrea mai mari de atat - poate mai mici :P :)))
Fetelor va rog mult sa îmi spuneti cum trebuie sa îmi fac masaj. Doctorul a zis sa masez pana simt implantul ca se misca. E un pic dureros oricum. E bine aşa? Cat trebuie sa fac masaj? 3 min! ? Cu ce crema aţi făcut? Va multumesc. Eu nu am reuşit sa pun poza. Si nu mă anunţa deloc pe mail atunci când voi scrieti. Mersi. Seara buna
Parerea mea este ca trebuie sa intrebi medicul exact care sunt miscarile pt masaj.Eu fac masaj timp de 3 minute la fiecare san zilnic.Insa au fost fete care masau diferit fata de cum procedez eu.Medicul decide cat si cum.
carmencita in leg cu masajul nu stiu ce sfat sa iti dau eu nu am facut masaj deloc
trebuie sa activezi alerta ca sa primesti notificari, vezi in susul paginii inainte de primul post
trebuie sa activezi alerta ca sa primesti notificari, vezi in susul paginii inainte de primul post
Gata am rezolvat. A început sa mă atentioneze. Super. Acum sunt iar conectata cu voi. Mi e mi a zis doar fa masaj. Numai ca nu ştiu cum. O sa fac aşa normal.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Sani mici... Ce metode de marire exista (exclus implantul mamar)?
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 6novynette-sani
- 10formatiune dureroasa la nivelul sanului, ecografie mamara
- 6Am sfarcurile prea sus!
- 1Am sanii foarte tari
- 21proteza san stang
- 39Este la a cincea chimio cu farmorubicin si ciclofosfamid
- 77Carcinom lobular invaziv - rugaminte pentru dl. doctor Raul Duke
- 6Durerile dupa implantul mamar submuscular
- 0Implant mamar - recomandare medic Cluj
- 0Areole iritate, rosii! Ajutor!
- 1Operatie de augmentare mamara
- 4Ajutați mă - imi simt sanul stang mai sensibil si parca mai mare decat dreptul
- 1Rinoplastie+schimb implant mamar
- 1Mastopexie și implant mamar
- 0Implant silicon.Recomandare doctori
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: