Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 954955956 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
03-12-2012, ora 16:56
Diva71
Nu este medic/terapeut
Diva71
Buna fetelor, am aproape 42 de ani si urmaresc povestile voastre de aproape1 an imi doresc f mult si eu niste sani frumosi pt ca am nascut acum 20 da ani si au ramas cam goi si lasati, nu ma plac de loc asa. am decis sa fac o lista cu dr si am ales : Grecu, Nae Sorin si Totir, ce spuneti? am sa sun saptamana aceasta pt prima cons. Sunteti tare frumoase si de cate ori ma uit la voi ma conving si mai tare ca tb sa fac op, am cam reusit sa fac rost de finante.. Multumesc din suflet pt indrumari si sfaturi!!!
0
03-12-2012, ora 17:13
Alina1987
Nu este medic/terapeut
Alina1987
Ce sa spunem????? Ai triat la maxim si bine ai facut, toti 3 fac opere de arta. Bafta multa!
0
03-12-2012, ora 17:53
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
bun venit diva, , , bravo, , ai ales bine..felicitari ca citind ai inteles esentialul
0
03-12-2012, ora 17:58
kmylia
Nu este medic/terapeut
kmylia
Buna fetelor,

Am avut ce citi. asa ca, no comment.

Myself, merci... bineinteles ca-i diferenta... cel putin de 900g.
Intradevar banda e cel mai mare necaz al meu, dar incet incet ma acomodez, noaptea nu o pot tine, am incercat dar degeaba... si asa mi-e greu sa dorm in semisezut, eu care dormeam fara perna!

De ieri a observat o tumefiere mai intensa sub sani, in special sub cel drept, desi ma doare mai tare cel stang... Am sunat la dr. a zis ca se poate intampla si sa dau cu Lioton gel de doua ori pe zi. V-ati confruntat cu astfel de probleme? Sa fie din cauza ca nu sunt tare cuminte, adica mai trebaluiesc prin casa, azi chiar am condus, e totusi a 5a zi...

Diva bine ai venit, m-au ajutat foarte mult fetele, a fost un adevarat ghid, pas cu pas, un sfatuitor si prieten in acelasi timp... Mult succes, ca un privitor din afara, aceeasi alegere as fi facut-o si eu.
0
03-12-2012, ora 18:11
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
kmylia, nu m-am confruntat cu tumefierea asa cum o descrii tu, insa mie mi se pare ciudat ca ai condus la nici 5 zile dupa operatie...ti-a voie dr? ca mie mi-a spus sa nu conduc cel putin 10 zile dupa operatie...
0
03-12-2012, ora 18:27
kmylia
Nu este medic/terapeut
kmylia
Myself, sincer nici n-am intrebat... a trebuit sa merg, ce-i drept doar prin oras, si chiar nu a fost usor. Sanul stang ma doare si ma tine mai tare, la dreptul in afara de acea tumefiere chiar pot spune ca e chiar bine.
0
03-12-2012, ora 18:46
Alina1987
Nu este medic/terapeut
Alina1987
-Kmylia- Mie mi-a dat voie dr sa conduc la 7 zile de la operatie, dar si acum cand dau marsarier apes pe schimbator cu ambele maini, de frica. Si mie mi s-au tumefiat ambii sani, cu totul, nu numai dedesubt si ma dureau groaznic la 2 sapt cand am fost sa probez mai multe rochite si m-am fortat. I-am chinuit saracii in ziua aia. Am luat ketonal si mi-a trecut. Cred ca e de la efort, mai ales daca esti dreptace
0
03-12-2012, ora 18:56
VisVis
Nu este medic/terapeut
VisVis
Mult succes Diva.:-*
0
03-12-2012, ora 19:36
ioana1312
Nu este medic/terapeut
ioana1312
Buna, am si eu o intrebare la voi.. la cate zile de la prima consultatie v-a fost programata operatia? Eu nu am foarte mult timp la dispozitie cand ajung in tara si vroiam sa stiu cat ati asteptat pana sa va operati. O sa stau doar vreo luna jumate si as vrea sa incadrez aici si operatia si recuperarea cat de cat. Multumesc!
0
03-12-2012, ora 20:05
vintila88
Nu este medic/terapeut
vintila88
Vladescu Elena, cum adica rinoplastie deschisa? sunt praf la capitolul... Sunt sigura ca va iesi superb nasucul, va avea grija Nae de asta, asa cum a avut grija si cu sanii, sa-mi spui dupa 20 cand te pot vizita, sunt curioasa sa te vad cu noul nasuc, pupici!
0
03-12-2012, ora 20:18
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
ioana eu aam avut la dispozitie doar 3 saptamani...deci cu cat rezolvi mai repede cu analizele cu atat te op mai repede..eu am avut un inger pazitor si am rezolvat repede cu analizele adica dim le-am facut si seara mi-au iesit.asta fiind vineri si luni m-am operat...pe 15 oct..si totul a fost bine asa ca am putut pleca linistita pe 3 nov cand aveam deja biletul.depinde si la cine te operezi, daca e full, daca are timp.
0
03-12-2012, ora 20:26
NOAMY
Nu este medic/terapeut
NOAMY
Fetele,
Postarea 'ochilor deschisi' la 200 pagini distanta de postarea lui Vali este explicabla prin faptul ca in acest moment exista un acut deficit de imagine pentru acest medic, urmare a frecventelor esecuri medicale si a scandalului finaciar in care este implicat. Ramas probabil fara clienti, arunca pe forumuri, bastionul nr 2 al mediatizatii unui medic cate un mesaj disperat, in incercarea de mai repara ceea ce nu mai este de reparat.
Daca Vali practica cea mai veche meserie din lume sau nu, pe noi nu ne intereseaza, daca ar fi un caz izolat si esecul opeartiei ei ar fi doar nerespectarea unor reguli de igiena postoperatorie sau personala. Din pacate, sunt mai multe esecuri ale lui care transpar prin intermediul pacientelor, si care creeaza ceea ce se numeste 'portofoliul negativ' al unui medic. Tocmai la asta ma refeream si in postarea de acum 2 pagini, o persoana educata si inteligenta se orienteaza spre un medic cu un portofoliu de reusite, iar nu se lasa manipulata de prezentari in media. Nu trebuie sa lucrezi in industria publicitatii ca sa stii ce inseamna a-ti construi imagine cu bani, dar cred ca si un neprofesionist ar trebui sa aiba viziunea fenomenului.

In acest moment, forumul acesta a creat un curent de opinie mult mai percutant decat orice aparitie televizata si 'vedeta' tipica pentru o tara lipsita de valori. Este evident ca cele mai multe femei citesc aici inainte de a face o alegere (Lisa, de unde si enervantele intrebari repetitive 'ce stiti despre dr Kasem, Marek, Albert)?, si acesti medici lanseaza incercari disperate de a-si curata imaginea tocmai aici, in interiorul acesti vehicul de media care a devenit forumul. Calitatea interventiei pacientelor lor spune totul.
Pana acum 'ochi deschisi' nu si-a completa profilul (cel despre care sustine ca este foarte completat!) si daca o va face cu siguranta va pirata niste foto de pe net.

Nu pot decat sa remarc fenomenul ca forta mediatizarii poate actiona chiar si fara bani, si din spatele unor nick name-uri cu fotografii si povesti sugestive. Asa ca trebuie sa fim mandre de acest forum, fara bani investiti in aparitii Tv sustinem medici care au rezultate reusite, rate ale escurilor minime si ne sustinem mai ales intre noi pentru o alegere corecta.
0
03-12-2012, ora 20:46
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
asta e, si-a facut-o cu mana lui..pe mine m-a uimit la maruta, era si el ca doctor cu lorette, cred ca toate fetele care au astfel de op. si-au pus intrebarea "wawww fara bustiera?????????? e incredibil"...avea tot respectul meu daca venea cu lorette cu bustiera si spunea, mmda nu are voie 2 luni sa-si dea bustiera jos pt. ca astea sunt regulile dar mai si radea ca si cum a facut un lucru bun. nop s-a infundat singur.
0
03-12-2012, ora 21:08
sara 2
Nu este medic/terapeut
sara 2
Wow, am inceput sa ne apelam cu pronume de politete !!Mie si lui Noamy sa ne spuneti doamna ca avem o varsta !(dar nu aratam)
0
03-12-2012, ora 21:17
Diva71
Nu este medic/terapeut
Diva71
Multumesc frumos fetelor, sunteti tare dragute, o sa va tin la curent! ! Sa auzim numai de bine!!!!
0
03-12-2012, ora 21:23
NOAMY
Nu este medic/terapeut
NOAMY
Diva 71,
In sfarsit, cineva care si-a facut temele. Se pare ca ai studiat constiinciosa forumul. Varsta isi spune cuvantul...Te-ai orienta bine, toate cele 3 nume ales sunt in topul medicilor cu reusite maxime. Selecteaza 2-(3) daca ai timp mergi la controale, compara indicatiile lor si cand iti completezi profilul si ai si sugestiile lor (retine de la masuratori circumferinta bustului), iti mai putem raspunde la urmatoarele intrebari. Pana atunci, te felicitam ca ai ales bine!
0
03-12-2012, ora 22:14
adaeu
Nu este medic/terapeut
adaeu
fetelor nu pot sa nu remarc ce unite sunteti, ca intr-o familie:)
si. referitor la indemnul domnisoarei/ doamnei...intra-adevar am ascultat -o si...am, , HOLBAT OCHII "...cand i-am vazut postarile.
Ati fost pe faza si ati reactionat prompt! Citesc cu drag acest forum:)
0
03-12-2012, ora 23:04
NOAMY
Nu este medic/terapeut
NOAMY
Stiti ce ma roade pe mine? De ce unora "deschide ochii" le spune Doamne (Alpoz, ai grija, esti in categoria asta, ce ai facut?) si altora "domnisoare" (Vintila si Nyca, chiar sunteti domnisoare, ca vad ca va dedati la sex pe alocuri?)
Asta ramane marea mea dilema...cum de ne incadreaza intr-o categorie sau alta?
Sara, merci ca ne-ai delimitat asteptarile fata de misterioasa "deschide ochii" care stie pe de rost numele dr Kasem cu toate prenumele arabesti aferente, lung cat un marfar.
0
03-12-2012, ora 23:20
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
ahahahahh mai fetelor, eu personal nu am categorisit pe nimeni din contra.pt mine sunteti toate prietenele mele.atata ma laud la sormea ca distrez cu voi.si apropo eu sunt doamna..defapt sunt doar FEMEIE..am 33 ani si sunt separata...nu m-am dat niciodata domnisoara.
0
03-12-2012, ora 23:22
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
si sunt indignata si eu de aceasta persoana(deschide ochii) ca nici nu stim ce e.
0
03-12-2012, ora 23:26
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Hihi, sunt doamna :))

Stiti ce ma amuza pe mine? Ca am sarit toate pe ea, ca niste tigani. Stiti reportajele alea cu scandaluri, cand cineva se ia de un tigan si apoi vine tot neamul respectivului cu surle si trambite? Exact asa am facut noi acum, de a amutit total, draga de ea. :))
(A nu se intelege ca am ceva cu tiganii, Doamne fereste! Era doar o comparatie.)
0
04-12-2012, ora 00:00
NOAMY
Nu este medic/terapeut
NOAMY
Alpoz3
N-a amutit, se tot chinuie sa-si completeze profilul.de aia e asa tacuta. Se concentreaza.
0
04-12-2012, ora 00:41
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Bravo! La varianta asta nu ma gandisem. :))
0
04-12-2012, ora 11:05
vintila88
Nu este medic/terapeut
vintila88
:))) ii ia ceva timp sa-si completeze profilul, cu grija si rabdare, asa k fiti rabdatoare fetelor k intre 2 sarbatori il va completa! :))
0
04-12-2012, ora 11:09
vintila88
Nu este medic/terapeut
vintila88
Atat de mult mi-as fii dorit sa fii stiut de acest forum inainte sa ma operez, as fii facut si eu la fel, as fii triat pe cei mai buni doctori, cu cele mai spectaculoase rezultate...dar am aflat abia dupa operatie, oricum regretele nu-si mai au rostul acum, asa k fetelor documentati-va bine inainte, sa nu regretati ca mine...
0
04-12-2012, ora 12:40
Sonia Albu
Nu este medic/terapeut
Sonia Albu
doamne fetelor, cata dreptate aveti referitor la kassem. asa mi se parea si mie ca este o forma de manipulare, dar nu-i merge aici pe forumul nostru.

Aici este vorba despre Noi, de experientele noastre pe care le impartasim din suflet una cu alta si pentru ca vrem sau nu, am legat prietenii virtuale.
Aici este vorba de mai mult decat un forum de silicoane, este vorba despre femei, adevarate femei: cercetatoare, barfitoare :), amuzante, speriate, emotionate, fericite, mandre...etc.

Este singurul loc necontaminat si imi doresc din suflet sa ramana asa!
0
04-12-2012, ora 14:39
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
vintila imi pare rau sincer...de ce nu-ti pui tu in gand sa-ti refaci operatia la doctorul care te inspira acum, doar n-ai sa traiesti toata viata cu acest regret? ce zici?
0
04-12-2012, ora 14:50
mmada1
Nu este medic/terapeut
mmada1
Buna.ce stiti de domnul doctor Sorin Nae... am fost la consultatie si mi sa parut destul de ok.va multumesc
0
04-12-2012, ora 15:05
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
mmada...uita-te la sanii elenei.alinei, ai lui micky.ai deei.ai mei si mai sunt cateva...cezici?asta e sorin nae..si e un super om in primul rand.
0
04-12-2012, ora 15:17
valerica40
Nu este medic/terapeut
valerica40
Buna mmada1, am citit numai de bine despre acest doctor, dar eu cand am intrat prima data pe acest forum am primit mesaje private de la paciente operate de acest doctor in care spuneau ca sa le sun ca ma duc ele la acest doctor Nae, dar pentru ca mi sa parut ciudat, nu le-am sunat deoarece eu am intrat sa aflu despre marirea sanilor nu sa fiu oarecum racolata de aceste fete ca sa merg la doctorul lor.
Nu stiu eu poate, sau acestea sunt regulile forumului, habar nu am.

dar am rasfoit in urma paginile forumului si am vazut ca despre el se vorbeste doa inr ultimele pagini.
Dar cred ca este un doctor ok daca il lauda toata lumea pe forum.

Eu vreau sa-mi pun implante si inca ma uit pe site-uri pe forum-uri si dupa aia imi fac o zi cand vin la Bucuresti doar pentru consultatii.
Dar nu ma-am decis inca nici ce marime si nici la ce doctor.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 954955956 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •