Implant silicon sani
:))) Da asa e Oxaaa241 ea Otilia e extrem de implinita si fericita
buna feteleeeeeeee...azi am fost la munca si toata ziua m-am gandit cum poate exista cineva in 2012 cu astfele de pareri.pai de-aia nu avansam si rad alte tari de noi..eu sunt sigura ca bunica mea (D-zeu s-o ierte) daca mai traia nu si ma vedea cu silicoane nu era asa inversunata.. bai fetelor tipa asta e chiar socata de tzatzele noastre.. o fi dormit azi noapte...otilia ti-a trecut socul, , ia uitate tu frumoaso daca am mai facut greseli idioato..ca nu esti altceva.. tu nici n-ar trebui sa-mi scrii numele ca ma inveninezi la distanta.aaaaaaaa esti ocupata sa-ti urmaresti sotul ca sigur e cu vreuna siliconata ahahahahahah... habar nu ai tu cretino cate ore muncesc eu pe zi si ce munca fizica fac sa-mi intretin familia din tara (parintii) si copilul.pt. cultura ta generala ca vad ca esti o intelectuala de cacat (sunt o mama singura) dupa aia sa critici dobitoaco.. fetelor imi cer mii de scuze dar sunt 3 ani de cand NU mai permit la nimeni sa ma jigneasca..nu ma intretine cretina asta si nu am nimic de pierdut daca o tratez cum merita..SINCER as fi cea mai fericita daca as putea sa-ti pocnesc una in fata ca sa ai NEVOIE de o rinoplastie.
nyca, nu e nevoie s-o pocnesti ca e lovita de soarta cu probleme ginecologice si herpes si tumori si tot ce vrei tu.
vorbea invidia din ea nu altceva.
vorbea invidia din ea nu altceva.
chiar imi pare rau ca a trebuit sa vb asa.. eu sunt o pers. cu cei 7 ani de acasa dar muncita fetelor(si credeti-ma n-o spun sa ma laud)doar ca nu permit la o idioata care nu ma cunoaste sa ma jigneasca.mie nu mi-a dat nimeni nimic gratis..pt tot ce am am muncit personal ca parintii mei nu au o situatie buna ba din contra.muncesc de la 12 ani pe branci si NU VREAU sa permit la toate intelectualele pizdii la care le-au platit parintii facultati(si nu am nimic cu fetele care invata)dar daca esti o intelectuala nu vorbesti asa ca dobitoaca asta. imi cer scuze inca o data daca am dat informatii care poate nu va intereseaza dar am scos in evidenta DE CE nu accept nici o jignire nefondata.nu-ti convine si nu-ti place de mine ( ca am silicoane )fa stanga inprejur si valeaaaaaaaaaaa...n-am atins pe nimeni niciodata cu un deget dar astia i-as da una-n fata..cu cea mai mare placere.
Ea Otilia a intrat ca o nesimtit si sa legat de noi fetele cu silicoane fara ca noi sa ne legam de ea cu absolut nimic si mie imi pare rau ca am vb.asa dar nici eu nu permit nimaniu sa ma jigneasca fara nici un motiv si nici nu ma intereseaza ca ii plac Otiliei sanii mei sau nu important e sa imi plac mie si atat.Fiecare dintre noi ne-am facut aceasta operatie fie ca nu ne-a placut sanii nostri naturali, fie ca i-am vrut mai mari etc. fiecare e nemultumita in felul ei eu sunt de pare nu esti multumita de felul cum arati ai posibilitatea sa iti faci o operatie estetica faoooooo fara nici o retinere.Dar asa cum spui tu Nyca trebuie sa ai ce-i 7 ani de acasa fie ca iti plac silicoanele fie ca nuuuuu, nu ai are nimeni nici un drept sa jigneasca pe nimeni Otilia este o nesimtita si o ordinare.Nyca ai perfecta dreptate in tot ceea ce ai scris.Fetelor va doresc tot binele din lume sunte-ti niste fete minunate si foarte frumoase cu silicoane va pup pe toate
ahahahahahah ce m-am distrat eu cu otilia asta... bai fetelor daca asta e barbat? ca prea era dusa rau...mai sunt din astia..eu zic ca e barbat, pt. ca orice femeie (zic eu nush) ar vrea cel putin chiar daca nu are posibilitati materiale..sa-si faca ceva acolo. ca sa nu-mi spuneti mie ca toate sunt multumite de ele cu arata..cred ca fiecare dintre noi vrem sa aratam decent.
stiti de ce am intrat eu in discutie ieri seara si ce m-a enervat rau ? ca saraca ale3 dadea explicatii logice si ASTA o tinea pe-a ei...ahahahahhaha al3 chiar ai o rabdare iesita din comun..eu nu si daca tu n-ai putut s-o jignesti iete ca am facut-o eu, , sa vedem ce-mi face..imi iei caii de la bicicleta draga otilia????????apropo o curiozitate de cand n-ai mai facut sex?
al3poz nu mai baga in seama rautatile unora care nu stiu ce cauta sa se bage unde nu le fierbe oala. Daca nu esti de acord cu asa ceva si iti dispace, ce cauti sa te bagi intre noi si sa comentezi Doamna Perfectiune?
Am revenit si eu, putin mai linistita ca acum cateva ore, din pricina specimenului de Otilia. Pe ce forum a mai comentat? Sunt curioasa de cine s-a mai luat pe acolo
tot pe forumul asta a activat dar pe alte topicuri.
fetelor...inainte aveam un san putin mai jos (cam o jumatate de cm,...nu se vedea q ochii liberi k erau f mici), dl dr mi0a asezar implantul drept cu o jumatete de cm mai sus in mod special. aqm, dupa o luna, se vede putin difrerenta in sensul k stangul este mai lasat putin.. vor ajunge la acelasi nivel? si dak da, cam in cat timp aproximativ? ms si va pup!
Julia ai ff putin timp de la operatie. Mai ai de asteptat pana la rezultatul final. Eu am aproape 7 luni si acum pot zice ca s-au asezat cam definitiv
Si eu am avut cam aceeasi problema ca si tine. Un san era putin mai sus decat celalalt decat celalalt inainte de operatie. Si cand m-am operat a facut tot posibilul dr sa mi-i aduca la acelasi nivel. Au iesit super. Si eu aveam impresia la inceput ca unul e mai sus, sau ca unul priveste mai in lateral ca celalalt, dar in timp s-au asezat super. Asa ca.. rabdare!! pup
Buna fetelor, scuza- ti ma ca nu am mai intrat de mult pt ca nu eram in masura Sa! Dau sfaturi, asteptam si eu cu sufletul cat un purece ziua operatiei. Operatia am facut-o miercuri 5.12.2012 astazi am ajuns acasa, este a doua zi de la operatie si eu nu am dureri ma ridic di pat fara probleme ma simt foarte bine, ,. Am fost operata la Horia Siclovan la Medlife din Arad, implant de 380 mentor anatomic, in primele 2 sapt se poate ridica 2 kg.??? Va pup si curand o Sa pun si poza, nu am fost nici balonata incep Sa ma ingrijorez ca ma simt prea bine in coparatie la ce chinuri imi inchipuiam eu ca o Sa sufar
felicitari, nataly! esti o fericita ca nu ai dureri...oricum apogeul durerilor este la cca 4-5 zile de la operatie cand intreaga anestezie e eliminata din corp.
asteptam poze!!!
recuperare rapida! :*
asteptam poze!!!
recuperare rapida! :*
brava Nayaly, ma bucur.nu e un tipar ca toate fetele sa aiba dureri..ti-am zis si eu ma asteptam la mai greu...e bine sa ne pregatim psihic inainte si sa ramanem placut surprinse dupa. asteptam pozee.spatele nu te doare? jullia foarte frumosi sanii tai...se vad chiar mari de ce zici...felicitari
O doamne atunci m- am bucurat degeaba, ce vreau sa mai zic la sanul. stang simt sus spre gat ca este mai unflat ca la sanul drept parca se simte siliconul ( zic eu ) sau poate imi fac prea multe griji si este mult prea repede Sa trag o concluzie
Nataly31, sa le stapanesti sanatoasa!
Din cate imi amintesc, se pot ridica maxim 2, 5 kg (conform recomandarilor dr), ideal ar fi sa nu faci efort.
Din cate imi amintesc, se pot ridica maxim 2, 5 kg (conform recomandarilor dr), ideal ar fi sa nu faci efort.
Spatele chiar nu ma doare nici gatul nu ma doare el mi a zis ca a folosit o tehnica care se chiama muscle splitting, chiar daca proteza este pusa sub muschi el nua taiat muschiul la separat ma rog ceva de genul asta
ahahahahah la 2 zile nu ai ce sa ceri..stai linistita sa treaca macar o saptamana.e si normal sa fie mici diferente..pentru ca sun 2 sani, nu unul, , 2 taieturi nu una.si eu va ziceam in prima sapt ca la stangul parca simteam zgomote inauntru si ma panicasem, , dar acum nu mai simt
Va multumesc mult de tot fetelor sunteti speciale pe mine m- a ajutat acest forum
buna nataly, vad ca ai fost operata la dr siclovan, si eu voi avea operatia pe 19 decembrie abia astept, vreau sa te intreb daca ai avut tuburi de dren am vazut aici pe forum ca unele fete au avut.
aa si pentru voi fetelor va citesc zi de zi si vreau sa va spun ca toate aveti niste sani minunati abea astept sa intru si eu in randul vostru, si bine faceti cu cele care intra si comenteaza aiurea, sa nu va lasati jignite.va pup
Am fost multumita si de doctor si de asistente, asa dar zice ti ca pot Sa stau linistita ca se simte la sanul stang ca o unflatura sau punga cu silicon nu cred ca m-am exprimat corect
Buna Loyandreea da eu am avut tuburi de dren ai fost la control cat iti pui
si cat timp le-ai avut, da am fost la control, dar nu mai stiu sigur cred 300 sau 330, pentru ca eu imi doresc mari si atunci dr a zis ca doar 300 imi intra dar sa gandit ca poate si 330.ramane sa vad pe 19 dec.din cate in cate zile trebuie sa mergi la pansat?
De miercuri si pana azi dimineata le am tinut, multumesc fetelor si la pasat nu pot sa mergexplicat cu tr Sto arrivando! Fac si am cumparat tot eu stau la 2 ore jumate de Arad
Jullia felicitari si tie frumosi sanii tai Te pup
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sfarcuri ascunse
- 24am luat un extract de marar pentru cresterea sanilor
- 8mancarime san ce poate fi?
- 3Sani foarte mici, si mai mici dupa nastere decat inainte!
- 1Dr. Cristian Nitescu vs Dr. Carmen Giuglea (implant mamar)
- 9Vreau sani mari
- 3durere a sanilor
- 6virgina-scurgere lichid sani
- 0sini prea mari
- 8Vreau mai multe detalii despre implantul mamar, ajutor!
- 4implant mamar
- 1Marire si ridicare de sani
- 3Implanturi mamare
- 3Marirea Sanilor cu Implant - Moft sau Necesitate
- 1Operatie de augmentare mamara
- 4Un san e mai mare - mi-am pus implanturi de 4 saptamani
- 1Implant mamar
- 0Implant sâni
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: