Implant silicon sani
cristina ma bucur ca esti bine, deja sonia si al3 ti-au raspuns.. si eu mai luam cate un ketonal in plus.de frica nu de durere.. fetelor nu va suparati va rog ca mai scriu numele voastre cu litere mici , , nu am rabdare la scris..recunosc...teoretic stiu sa scriu iubita mea OTILIA ca stiu ca esti cu ochii pe noi... erai prea informata de toate fetele..cred ca ai citit forumul din scoarta in scoarta..ahahahah cand iti pui silicoane ca acum sunt sigura ca strangi deja bani, , invidioasooooooooooooooo????????????ahahahahahahah
Fetelor va multumesc din suflet, sunteti de AUR!
Al3poz am gheata in congelator din aia pt drinks sper ca este ok am sa o infasor intr-o fata de perna curata si o sa pun pe sani si da Sonia, am luat la 22.00 antiinflamatoarele si Omez-ul pt protectia stomacului asa cum mi-a zis dl doctor.
Hai ca mai iau un ketonal, cat despre ceai, barbata-miu este deja in bucatarie si face ceaiul.
Doamne cum voi dormi eu numai pe spate?
Fetelor, va multumesc din inima pentru gestul vostru sunteti niste ingeri pentru mine!
Al3poz am gheata in congelator din aia pt drinks sper ca este ok am sa o infasor intr-o fata de perna curata si o sa pun pe sani si da Sonia, am luat la 22.00 antiinflamatoarele si Omez-ul pt protectia stomacului asa cum mi-a zis dl doctor.
Hai ca mai iau un ketonal, cat despre ceai, barbata-miu este deja in bucatarie si face ceaiul.
Doamne cum voi dormi eu numai pe spate?
Fetelor, va multumesc din inima pentru gestul vostru sunteti niste ingeri pentru mine!
vaaai, dar cate s-au intamplat in ultima vreme.
dar sa dau o mana de ajutor daca tot sunt
Felicitari Cristiana, sa-i porti sanatoasa si sa fii fericita si mandra pt ca meriti.toate meritam ce-i mai bun.
Draga mea vei dormi pe spate o perioada, tr sa te obisnuiesti nu ai incotro. Sa-ti fie mai usor pune perne pe langa tine ca sa nu te rostogolesti in timpul somnului si de preferat sa dormi singura in pat in aceste zile vreo 3 sau 4.
Spune-i sotului tau sa iti aseze perne pe langa corp ca si cum ai dormi intr-o saltea super pufoasa si vei vedea ca nu este chiar atat de greu.
dar sa dau o mana de ajutor daca tot sunt
Felicitari Cristiana, sa-i porti sanatoasa si sa fii fericita si mandra pt ca meriti.toate meritam ce-i mai bun.
Draga mea vei dormi pe spate o perioada, tr sa te obisnuiesti nu ai incotro. Sa-ti fie mai usor pune perne pe langa tine ca sa nu te rostogolesti in timpul somnului si de preferat sa dormi singura in pat in aceste zile vreo 3 sau 4.
Spune-i sotului tau sa iti aseze perne pe langa corp ca si cum ai dormi intr-o saltea super pufoasa si vei vedea ca nu este chiar atat de greu.
Dar sa o invelesti foarte bine, sa nu simti rece rau la sani.
Conteaza mult sa dormi bine. Eu am stat o sapt. in Buc, la vara-mea si avea saltea normala si perne normale, mai golase asa, fara prea mult puf in ele. Mari dureri de spate am mai avut. Apoi, cand am ajuns acasa, deja nu mai aveam speranta unui somn linistit, fara dureri.
Dar atunci am realizat cat conteaza o saltea si perne bune. Am saltea din aia memory foam si perne la fel, foarte tari si groase, dar in acelasi timp, foarte comode. Puneam 2 perne: una intinsa, iar cealalta de la jumatea primei, cat sa ramana cealalta jumate sub prima. Si ma puneam cu capul, gatul si un pic din umeri pe ea, in asa fel incat partea de jos a spatelui (acolo ne doare, de fapt), sa fie perfect intinsa pe pat, sa nu faca golul acela. Si nici ca am mai avut dureri. Incearca si tu, iar daca nu ai perne asa groase si tari, pune mai multe. Ideea e sa tii si umerii pe ea, incat spatele sa fie lipit de pat.
Eu nu am luat pastile de dureri, pt. ca nu am avut nevoie, dar mi-a prescris si Ketorol, pe langa Ketonal. Nu stiu cat de bun e, dar mami avea dureri de picior de 2 luni si cand am venit eu acasa, a luat ea Ketorolul, 2/zi timp de 5 zile si de atunci nici ca a mai avut probleme. Daca mai ai dureri si maine, da o fuga la farmacie si ia si Ketorol.
Conteaza mult sa dormi bine. Eu am stat o sapt. in Buc, la vara-mea si avea saltea normala si perne normale, mai golase asa, fara prea mult puf in ele. Mari dureri de spate am mai avut. Apoi, cand am ajuns acasa, deja nu mai aveam speranta unui somn linistit, fara dureri.
Dar atunci am realizat cat conteaza o saltea si perne bune. Am saltea din aia memory foam si perne la fel, foarte tari si groase, dar in acelasi timp, foarte comode. Puneam 2 perne: una intinsa, iar cealalta de la jumatea primei, cat sa ramana cealalta jumate sub prima. Si ma puneam cu capul, gatul si un pic din umeri pe ea, in asa fel incat partea de jos a spatelui (acolo ne doare, de fapt), sa fie perfect intinsa pe pat, sa nu faca golul acela. Si nici ca am mai avut dureri. Incearca si tu, iar daca nu ai perne asa groase si tari, pune mai multe. Ideea e sa tii si umerii pe ea, incat spatele sa fie lipit de pat.
Eu nu am luat pastile de dureri, pt. ca nu am avut nevoie, dar mi-a prescris si Ketorol, pe langa Ketonal. Nu stiu cat de bun e, dar mami avea dureri de picior de 2 luni si cand am venit eu acasa, a luat ea Ketorolul, 2/zi timp de 5 zile si de atunci nici ca a mai avut probleme. Daca mai ai dureri si maine, da o fuga la farmacie si ia si Ketorol.
E din ce in ce mai interesant, in fiecare seara apare cate o nazbitie pe forum. Al3 poz, sper ca nu ti-ai stricat dispozitia in urma postarii Otiliei, chiar nu se vad cicatricile tale iar rezultatul e f sexy, sunt ridicati sanii tai.Nici nu cred ca se referea la tine.
Nyca, stiu si eu cum e sa lucrezi intre straini, mai exact intre strainE. Hai s-o zicem drept, sunt invidioase ca ele sunt urateNici nu vreau sa generalizez, am eu cateva cazuri extreme de uratenie si rautate la serviciu
Nyca, stiu si eu cum e sa lucrezi intre straini, mai exact intre strainE. Hai s-o zicem drept, sunt invidioase ca ele sunt urateNici nu vreau sa generalizez, am eu cateva cazuri extreme de uratenie si rautate la serviciu
Nyca, nu iti mai face atatea probleme. Poti sa scrii cum vrei. Iubitul meu scrie execrabil, nu pune cratime, nu nimic. Si asta pt. ca nu da importanta, zice mereu ca nu sta sa piarda timpul in semne:)) Si crede-ma ca e un om cu care poti vb. orice, din orice domeniu, nu e deloc analfabet!
Sara, deloc nu m-a deranjat ce a zis ea, pt. ca mie imi plac sanii mei enorm si ma simt bine asa, cicatricile nici nu exista pt. mine. Am schimbat poza si am si sters-o la un moment dat, pt ca am postat la un alt forum, la o discutie cu un tip si m-am rusinat un pic :))
Dar am pus-o la loc, ca nu am de ce sa ma rusinez. Aici avem forum despre sani, asa ca e normal sa avem sani la avatar :))
Dar am pus-o la loc, ca nu am de ce sa ma rusinez. Aici avem forum despre sani, asa ca e normal sa avem sani la avatar :))
Sara si eu sunt la fel ca nyca doar ca nu muncesc inca, sunt iubita, am tot ce imi doresc dar invidia strainelor ma musca mereu, incerc sa nu dau atentie dar nu stiu cat voi rezista.
Nyca te respect si oricand eu dau jos palaria in fata ta.
CristianaStar nu te panica si vei adormi stai linistitta, daca mai ai ceva nelamuriri scrie-ne si una din noi cu siguranta va binevoi sa te ajute.
Fetelor merg sa dorm langa iubitul meu care ma adora, sunt tanara, arat bine (fara lipsa de modestie) am tot ce vreau si mai mult insa ceva imi lipseste... este vorba de o barfa mica cu prietenele mele la o cafea. imi lipsesc romance de ale mele cu care sa barfesc la telefon sau la un cei timp de 2 ore fara sa ne dam seama cum trece timpul.
Va iubesc pe toate! pt ca sunteti romance de-ale mele! si sunteti femei adevarate cu caractere puternice
Noapte buna pasarici!
Nyca te respect si oricand eu dau jos palaria in fata ta.
CristianaStar nu te panica si vei adormi stai linistitta, daca mai ai ceva nelamuriri scrie-ne si una din noi cu siguranta va binevoi sa te ajute.
Fetelor merg sa dorm langa iubitul meu care ma adora, sunt tanara, arat bine (fara lipsa de modestie) am tot ce vreau si mai mult insa ceva imi lipseste... este vorba de o barfa mica cu prietenele mele la o cafea. imi lipsesc romance de ale mele cu care sa barfesc la telefon sau la un cei timp de 2 ore fara sa ne dam seama cum trece timpul.
Va iubesc pe toate! pt ca sunteti romance de-ale mele! si sunteti femei adevarate cu caractere puternice
Noapte buna pasarici!
merci mult fetelor.pai si eu la fel fetelor ca daca nu v-as aprecia ca femei (si aveti dreptate ca romancele sunt puternice)nu lenese ca altele nu as mai intra pe forum.nu m-as mai agita atat..multumesc sara al3 cristina sonia si scuze daca am omis pe cineva...ma duc si eu la somn ca maine e o zi grea aici...pup toate fetele mele de aici..noapte buna
Va multumesc pentru mega ajutor sunt deja cu gheata pe sani si deja ma relaxat un pic, este gata si ceiutul! maine intru din nou sa va spun cum ma simt.
Noapte buna Sonia, Sara, Nyca, Al3poz, CristinaCri!
Noapte buna Sonia, Sara, Nyca, Al3poz, CristinaCri!
Noapte buna, fetelor
Sonia, sa rezisti pt ca in timp se vor domoli, (nu de tot, e drept).In realitate sunt ele cele care se simt rau, crezi ca e usor sa incepi ziua vazind o moaca de vrajitoare in oglinda? si atunci isi pun in functiune autoapararea psihologica, barfindu-te si inventind defecte pt tine, incep sa se simta mai putin complexate.Eu nu ma las, rezistati si voi
Sonia, sa rezisti pt ca in timp se vor domoli, (nu de tot, e drept).In realitate sunt ele cele care se simt rau, crezi ca e usor sa incepi ziua vazind o moaca de vrajitoare in oglinda? si atunci isi pun in functiune autoapararea psihologica, barfindu-te si inventind defecte pt tine, incep sa se simta mai putin complexate.Eu nu ma las, rezistati si voi
Din fericire nu sunt toate asa.Mai vb maine, ne mai sustinem.Sanatate, pupici la toate
Fete, imi pare rau sa aud asta. Am fost si eu o singura data in Italia si mi s-au parut toti niste nesimtiti, si femei si barbati. Oameni rai, nesimtiti, reci... M-am gandit ca nu or fii toti asa, dar se pare ca asta le e neamul...
V-am zis, stau in Anglia de cativa ani si iubesc locul ala, desi nu e o tare foarte frumoasa, imi plac la nebunie oamenii, mentalitatea lor, stilul nonconformist, TOT! Am lucrat in 3 locuri si mi-am iubit colegii, ma simteam asa bine printre ei. Nu va spun ca ne pupam si la vedere si la plecare, nu puteai trece fara pupat si imbratisat :))Acolo sunt toate natiile pamantului, mai putin britanici. In Londra zic, ca in rest, majoritatea sunt britanici.
Somn usor si linistit, fete! Pupici
V-am zis, stau in Anglia de cativa ani si iubesc locul ala, desi nu e o tare foarte frumoasa, imi plac la nebunie oamenii, mentalitatea lor, stilul nonconformist, TOT! Am lucrat in 3 locuri si mi-am iubit colegii, ma simteam asa bine printre ei. Nu va spun ca ne pupam si la vedere si la plecare, nu puteai trece fara pupat si imbratisat :))Acolo sunt toate natiile pamantului, mai putin britanici. In Londra zic, ca in rest, majoritatea sunt britanici.
Somn usor si linistit, fete! Pupici
al3, nu-mi mai povesti ca si asa imi pare rau ca n-am ajuns cu serviciul in Anglia desi nu-i prea tarziu.Ce spui tu imi confirma si varul meu care-i umblat in toata lumea, ca e mult mai multa ordine, legalitate si politete in Anglia.Totusi si aici am dat peste oameni cumsecade, mai putin vrajitoarele de la serviciu.Dar sa incep iar cu recunoasterea diplomei, cautarea unui loc de munca...mai greu cand deja am locul meu aici
suntem off topic, se supara fetele nesiliconate inca, trebuie sa ne mutam in alta parte cu discutia
de data asta chiar NOAPTE BUNA !
suntem off topic, se supara fetele nesiliconate inca, trebuie sa ne mutam in alta parte cu discutia
de data asta chiar NOAPTE BUNA !
Nu am mai postat de mult aici, de fapt nu am postat decat de cateva ori, dar acum nu pot sa ma abtin s-o informez pe Otilia ca apartine acelei categorii de oameni ilustrate perfect de proverbul ala."prostul daca nu e si fudul, parca nu e prost destul". Desi am vazut destule greseli gramaticale pe aici (deformatie profesionala) o anunt pe "distinsa" ca nyca nu a gresit, ci fix asa se conjuga "a insela". El/ea INSALA.
Otilia draga, ca esti nebuna nu e vina ta (desi exista psihiatri buni in Ro, du-te cu incredere. Nu pt ca nu-ti plac silicoanele, ci pt ca dialogul inadecvat e criteriu de diagnostic. Adica asa, cand vorbesti ca prostu' si nu sesizezi ca interlocutoru' nu participa). Dar ca esti o mare agramata care face pe desteapta, e patetic.ai putea sa-nveti sa-ti vezi de ale tale, sa-ti pazesti barbatul, daca nu te "inseala" deja cu vreo "papuse" cu "mingii" in loc de sani, in timp ce tu fumezi "o tigare" in "use" si-ti rozi unghiile de ciuda pe forumuri despre "marire de silicon" (exprimarea ta cu cateva pagini in urma) unde te miri ca vitzelu' la poarta noua ca o interventie chirurgicala lasa cicatrici. Am reusit sa ma exprim in termenii tai de gramatica impecabila?
Stii ce-i cel mai tragic? Ca la sani or mai fi erori medicale, dar se corecteaza cu o alta operatie, operatia de implant e reversibila, exista solutii. Pt mintea ta limitata si nr mic de neuroni.inca n-a gasit medicina leac.
Otilia draga, ca esti nebuna nu e vina ta (desi exista psihiatri buni in Ro, du-te cu incredere. Nu pt ca nu-ti plac silicoanele, ci pt ca dialogul inadecvat e criteriu de diagnostic. Adica asa, cand vorbesti ca prostu' si nu sesizezi ca interlocutoru' nu participa). Dar ca esti o mare agramata care face pe desteapta, e patetic.ai putea sa-nveti sa-ti vezi de ale tale, sa-ti pazesti barbatul, daca nu te "inseala" deja cu vreo "papuse" cu "mingii" in loc de sani, in timp ce tu fumezi "o tigare" in "use" si-ti rozi unghiile de ciuda pe forumuri despre "marire de silicon" (exprimarea ta cu cateva pagini in urma) unde te miri ca vitzelu' la poarta noua ca o interventie chirurgicala lasa cicatrici. Am reusit sa ma exprim in termenii tai de gramatica impecabila?
Stii ce-i cel mai tragic? Ca la sani or mai fi erori medicale, dar se corecteaza cu o alta operatie, operatia de implant e reversibila, exista solutii. Pt mintea ta limitata si nr mic de neuroni.inca n-a gasit medicina leac.
Cristina mie dr totir mi-a zis sa incerc sa nu stau incordata si sa pun gheata si sa misc mainile din umeri ca sa vad ca nu este chiar asa rau. Prima zi este mai greu apoi o sa fie mai bine.
Asa cum am spus eu nu am primit pm de racolare dar sincer aceste pm-uri in care se spune HAI CA TE DUC EU LA DR MEU este un pic cam mult.
Cred ca putem lauda orice doctor si sa-l recomandam dar iata ca aceste pm- uri creeaza suspiciuni.
Sper ca nu am suparat pe nimeni cu postarea mea.
Legat de otilia trebuie sa acceptam ca sunt persoane care ne judeca si nu inteleg dece noi facem aceste sacrificii ce nu inteleg eu este dece nu-si pastreaza parerea pt ele si vin aici si ne jignesc.
Cristina si eu am 330cc mentor o sa vezi ca o sa fie suuuuuper frumosi sanii tai.
Weekend frumos!
Asa cum am spus eu nu am primit pm de racolare dar sincer aceste pm-uri in care se spune HAI CA TE DUC EU LA DR MEU este un pic cam mult.
Cred ca putem lauda orice doctor si sa-l recomandam dar iata ca aceste pm- uri creeaza suspiciuni.
Sper ca nu am suparat pe nimeni cu postarea mea.
Legat de otilia trebuie sa acceptam ca sunt persoane care ne judeca si nu inteleg dece noi facem aceste sacrificii ce nu inteleg eu este dece nu-si pastreaza parerea pt ele si vin aici si ne jignesc.
Cristina si eu am 330cc mentor o sa vezi ca o sa fie suuuuuper frumosi sanii tai.
Weekend frumos!
sara, nu am vazut pe undeva restrictie la background-ul pozei!!!!
poza asta este facuta chiar in vestiarul clubului unde dansez!!!!este vreo pb???cu meseria sau cu locul unde este facuta poza???
si pls, nu incepe cu scenarii 'daca sunt sanii tai??'...nu are sens sa fiti atat de sceptice si acide, este un forum de silicoane nu unul de Gestapo SS!!!!
poza asta este facuta chiar in vestiarul clubului unde dansez!!!!este vreo pb???cu meseria sau cu locul unde este facuta poza???
si pls, nu incepe cu scenarii 'daca sunt sanii tai??'...nu are sens sa fiti atat de sceptice si acide, este un forum de silicoane nu unul de Gestapo SS!!!!
CristianaStar Felicitari pt noii sanii inflamati au fost si ai mei si foarte tari dar dupa ceva timp sa spun asa cam 3 saptamani nu o sa mai fie asa inflamati si tari si cu dormitu pe spate trebuie sa te obisnuiesti ca nu ai ce sa faci si mie mi-a fost greu pana m-am obisnuit eu o puneam pe mama sa am maseze pe spate incearca si tu sa vezi ca e mai bine eu ma trezeam noaptea ca am durea spatele, ma ustura ma plimbam prin casa sa ma mai linistesc cu spatele si iar adormeam si tot asa pana am putut sa dorm pe parti.Iti doresc sa te faci bine sa fi fericita cu noii Sanuti:-)).Te pup
buna, fetele! :)
lina, eu sunt :) :) :) si chiar ma bucur sa te revad aici :* sa-ti traiasca minunile :*
sunt foarte frumosi sanii tai chiar si dupa sarcina, mie una imi plac :)
cristianastar, sper ca te simti mai bine :* pentru durerea de spate incearca diclotard, face minuni.
al3poz ti-a explicat foarte bine cum sa asezi pernele astfel incat sa dormi comfortabil. astept cu nerabdare pozele!
madeline, m-a amuzat extrem postarea ta! :) :) :)
Jenna, nu o lua in nume de rau ceea ce te-a intrebat sara...ea zicea doar ca pozele tale par mai artistice - vezi tu, ca majoritatea avem poze facute prin baie, dormitor, iar ale tale par facute de un fotograf profesionist.
nu are nimeni nici o problema cu meseria alteia, era doar o intrebare pentru ca de multe ori s-a intamplat ca la avatar sa fie poze cu sani frumosi, poze luate de pe net, care nu apartineau membrului forumului.
sa ii stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de ei! :)
lina, eu sunt :) :) :) si chiar ma bucur sa te revad aici :* sa-ti traiasca minunile :*
sunt foarte frumosi sanii tai chiar si dupa sarcina, mie una imi plac :)
cristianastar, sper ca te simti mai bine :* pentru durerea de spate incearca diclotard, face minuni.
al3poz ti-a explicat foarte bine cum sa asezi pernele astfel incat sa dormi comfortabil. astept cu nerabdare pozele!
madeline, m-a amuzat extrem postarea ta! :) :) :)
Jenna, nu o lua in nume de rau ceea ce te-a intrebat sara...ea zicea doar ca pozele tale par mai artistice - vezi tu, ca majoritatea avem poze facute prin baie, dormitor, iar ale tale par facute de un fotograf profesionist.
nu are nimeni nici o problema cu meseria alteia, era doar o intrebare pentru ca de multe ori s-a intamplat ca la avatar sa fie poze cu sani frumosi, poze luate de pe net, care nu apartineau membrului forumului.
sa ii stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de ei! :)
Multu' me_myself :X:X:X. Eu ti-am urmarit evolutia de la inceput, atunci frecventam mai mult, si pot zice ca acum duca ce ti-ai miscorat mameloanele si nu stiu ce ti-ai mai facut dar se vad O:O, wow :) SUper
ahahahahah Madeline esti tare ca ai observat amanuntul asta, , eu sincer nici nu m-am mai gandit daca e corect sau nu cum am scris pt.ca idioata ASTA m-a scos din sarite si deja eram nervoasa..mersi mult pt informatie...eu cred ca totusi nu tre sa se lege nimeni de faptul asta.cum scrii..se fac erori tot timpul si nu ca am vrea dar in sfarsit sunt sigura ca citeste in singuratatea ei asta draga mea prietena otilia..la naiba iar i-am scri numele cu litera mica, , , uuuufffa dar i-am scris celalalt nume cu majuscule... DOBITOACA...AHAHAHAHAH
al3 asa este in marea majoritate sunt nesimtiti, rasisti chiar daca nu crecunosc(pana intr-un punct le dau dreptate) dar ma uimesc femeile lor.nu toate dar 90% sunt foarte comode, lenese, doar pretind fara a oferi, si rautacioase.INVIDIOASE..dar daca ii iei tare adica cum am devenit eu acum..pt ca sunt fortata de situatie devin mai maleabili.ba chiar iti dau dreptate
mersi, lina - am trecut de a doua interventie in septembrie cu lifting si tot tacamul - iar diferenta e enooooorma
te pup :*
te pup :*
in sfarsit am scapat de dureri si problema cu hematomul...revin cu poza cu sanii, pentru ca sunt de acord cu Sonia ca ar trebui sa postam fara sutien :* va pup !
p.s. inca mai am cosulete pe sani ca nu am respectat indicatiile doctorului cu crema fucidin.
p.s. inca mai am cosulete pe sani ca nu am respectat indicatiile doctorului cu crema fucidin.
jenna, nu am absolut nimic cu meseria ta sau background-ul..Acum imi explic de ce umbrele cad din toate laturile in poza ta, poate datorita iluminarii speciale.Sunt mai sceptica deoarece au fost tot felul de postari ce pareau venite din partea avocatilor dr sau poze luate de pe net, plus amanuntul sesizat de Lisa ca Radu Ionescu lucreaza exclusiv cu Allergan, asa scrie si pe site-ul sau iar tie ti-a pus Mentor
Multumesc me-myself, asta voiam si eu sa zic
Multumesc me-myself, asta voiam si eu sa zic
woooooowwwww..ce spirit de, detectiv!!!!!ai studiat atat de bine poza mea draga sara si ai observat acest amanunt...ca umbrele cad din toate laturile!!!!!!!!!!!!ai intuit si o iluminare speciala!!!!!!!
am vrut sa fac si eu la tine acelasi lucru..sa studiez amanuntit.dar stai...tu nici macar nu ti-ai pus poza la profil!!!!!!!!!!in schimb ai grija sa-mi discuti mie poza in amanunt!!!!!!
si dublu wooooooowwww...ai studiat amanuntit si site-ul lui radu!!!!!!!sau poate l-ai intrebat personal???ia da-i tel si intreaba-l ce implanturi i-a pus fetei care lucreaza in japonia!!!!cere-i socoteala domle...pai cum isi permite sa puna mentor cand pe site scrie exclusiv allergan!!!!!!cum a indraznit????vaiiiiii!!!!!!!
asa ca stimata d-na/d-ra.cautand nod in papura la postarile/pozele mele...daca rezolvi anumite frustrari din viata personala...sau daca te roade probabil putzin invidia te inteleg...trist insa sa stai si sa faci pe detectivul la o poza!!!!
o zi buna!!!!
am vrut sa fac si eu la tine acelasi lucru..sa studiez amanuntit.dar stai...tu nici macar nu ti-ai pus poza la profil!!!!!!!!!!in schimb ai grija sa-mi discuti mie poza in amanunt!!!!!!
si dublu wooooooowwww...ai studiat amanuntit si site-ul lui radu!!!!!!!sau poate l-ai intrebat personal???ia da-i tel si intreaba-l ce implanturi i-a pus fetei care lucreaza in japonia!!!!cere-i socoteala domle...pai cum isi permite sa puna mentor cand pe site scrie exclusiv allergan!!!!!!cum a indraznit????vaiiiiii!!!!!!!
asa ca stimata d-na/d-ra.cautand nod in papura la postarile/pozele mele...daca rezolvi anumite frustrari din viata personala...sau daca te roade probabil putzin invidia te inteleg...trist insa sa stai si sa faci pe detectivul la o poza!!!!
o zi buna!!!!
fetelor ce mi-au scris am raspuns la PM-uri!!!!
sara am schimbat poza!!!!!spor la studiat amanuntit!!!!
astept verdictul!!!!
sara am schimbat poza!!!!!spor la studiat amanuntit!!!!
astept verdictul!!!!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 28Stadiul in care se afla cancerul?
- 3marirea sanilor
- 27implant silicon sani
- 1Am sanii foarte tari
- 12Implanturi mamare
- 1implant mamar - recomandari
- 11Noduli la sani
- 1cancer la san
- 0implanturi silicon dupa nastere
- 11Implant cu silicon
- 1Masajul dupa implantul mamar
- 4Augumentare Mamara
- 79Ce implanturi mamare alegem? Ce stiti despre Motiva?
- 0Mancarime mamelon
- 0Implant mamar
- 0Implant mamar
- 1Implant mamar
- 0Stan Vitalie da sau nu?
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: