Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 969798 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
07-07-2010, ora 11:26
capri
Nu este medic/terapeut
capri
http://www.otto.ro/d-10000731-bikini-fara-bentita.html, cam asa e cel de la gatta dar mult mai frumos si cu putin buretel
0
07-07-2010, ora 11:39
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Myx mie mi-a zis sa mananc inainte de externare un iaurt, covrigei, biscuitei, si apa multa. Apoi acasa supe, fructe pt vitamina c, lichide (fresh-uri, limonade), carne fiarta, piure, iaurturi. Ideea e sa mananci putin si des, sa nu incarci tranzitul care e mai lent de la anestezie si dupa nemancat o zi intreaga. Asta vreo 2 zile doar.
Catcat, bustiera nu este incomoda, poti sa stai doar in ea prin casa. Eu zic ca nu merita 4500 eur. Iar ca medic in bucuresti, sunt cativa doctori aici pe forum despre care noi am scris lucruri bune. Bafta
1
07-07-2010, ora 11:39
myx
Nu este medic/terapeut
myx
tocmai m-a sunat medicul, analizele au iesit bine si maine la 1.30 o sa fiu la clinica, la 3 incepem.dar pana maine la 3 mai scriu vreo 2 pagini pe aici;))))
0
07-07-2010, ora 13:29
mimi_me
Nu este medic/terapeut
mimi_me
georgeta, mie chiar mi-a venit ciclul inainte cu o zi de programarea la operatie...si a trebuit sa o aman ! Eu credeam ca o sa-mi vina abia dupa operatie, la cateva zile si culmea...de la stres sau cine stie...a aparut fix cand nu trebuia. Dr. mi-a spus ca exista riscuri si e mai bine sa amanam,. Noroc ca a reusit sa ma programeze dupa 5 zile. Am inteles ca fiind pe ciclu, sangerarea in timpul interventiei poate fi mult mai abundenta, ceea ce nu e bine...insa, sigur, au existat cazuri, de ex, paciente venite din alte tari care pe riscul lor au cerut sa li se faca operatia... Eu zic ca in cazul in care iti vine, sa amani..pt nu ai nevoie de un risc in plus.
0
07-07-2010, ora 13:38
mimi_me
Nu este medic/terapeut
mimi_me
Capri, astept si eu sa mai "pice " si sanul stang :)) vad ca pe zi ce trece se desumfla, asa ma bucur :) Astept sa-ti schimbi poza, sa admir ! :) m-am uitat si la costumul de care zici, da, e frumos si modelul ala, fara bretele, eu oricum ziceam asa, ca idee... sa caut asemanator cu ala de la Otto, ca nici gand sa dau atatia bani deocamdata.
Fallen, myx, astia de la Otto sunt foarte inspirati cu denumirile la costume :)))))
Myx, inca o data, succes maine!!!!! nu mai stiu, cat iti pui ? submuscular?
0
07-07-2010, ora 13:43
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Mimi, nu-ti face griji, vine si stangul dupa dreptul. :)) Incerc sa fac o manevra sa fac acum o poza si sa o descarc, desi sunt la birou :D. Daca se schimba, inseamna ca am reusit :))
0
07-07-2010, ora 13:53
mimi_me
Nu este medic/terapeut
mimi_me
catcat, tu zici ca vrei sa iti faci operatia pe la sfarsitul anului...pai pana atunci, s-ar putea sa se modifice si preturile, cine stie.. fetele, aici pe site, vezi ca am dat intre 2500-3000 eur, asa ca n-are sens sa te gandesti la 4000, eu zic ca e exagerat, cel putin in perioada asta. Multi doctori opereaza si la Spitalul de chirurgie plastica, si acolo e si pretul mai redus, decat la clinica privata. Eu am fost operata la nas, la o clinica privata, intr-adevar...e o diferenta, in sensul ca la stat mai dai "cate ceva" asistentelor, in rest, e la fel.. ele vin oricum, sunt atente, sigur, e bine sa ai pe cineva apropiat care sa stea in preajma, prima si a doua zi, ca ai nevoie sa bei apa, sa mananci...si poate ele nu sunt mereu disponibile. Eu pot sa zic ca am fost multumita de servicii si la spital.
0
07-07-2010, ora 13:59
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
capri, tot asa mi=a prins si mie vena, aproape de incheietura si la fiecare miscare a mainii ma durea destul de intens.Eu m=am operat joi, sambata in mod normal ar fi trebuit sa plec acasa, dar eram atat de slabita si obosita si ametita, plus de asta acasa nu avea cine sa ma ajute asa ca m=a tinut mai mult, avand in vedere ca nu trebuia sa platesc in plus, am preferat sa stau acolo, patul era electric, ma ridicam mai usor, aveam ajutor...Pe mine m=a prins operatia super obosita, copiii mi=au fost raciti inainte, am avut la nopti nedormite la activ...Mi=a prins bine sa stau singurica ca in 5 ani n=am avut privilegiul asta:)
0
07-07-2010, ora 13:59
mimi_me
Nu este medic/terapeut
mimi_me
woooow, CAPRIII, CE FRUMOSI SUUUUNT :)) super, suuuper, arataaaa :) sa-i porti sanatoasa !! ai mei nu-s chiar asa apropiati, dar cam aceeasi forma, o sa-mi pun si eu o poza din fata cat de curand! vai, si eu am treaba :)) dar uite ca stau pe forum, sa mai raspund la comentarii :))
0
07-07-2010, ora 14:01
suciugeorgeta
Nu este medic/terapeut
suciugeorgeta
Fetelor va multumesc pentru raspunsuri, practic ar trebui sa imi vina cam pe 29, eu sunt programata pe 27, dar din cauza emotiilor sigur o sa vina mai devreme, poate ca voi amana, doar ca asta inseamna doar o saptamana de concediu, dupa operatie( eu trebuie pe 9 sa fiu la munca)si nu stiu daca imi voi reveni intr- saptamana!!!!
0
07-07-2010, ora 14:11
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
Domnica, apropos de sensibilitatea sanilor, eu am incizie periareolara, si unul dintre sani care se aseza frumos nu e sensibil deloc, celalalt care n=a coborat si care=mi face probleme e foarte sensibil. Poate in timp lucrurile revin la normal, dar am inteles ca exista riscul sa se piarda din sensibilitate.E unul din multele riscuri pe care ti le asumi.Imi pare rau ca ai trecut prin atatea traume(avorturi), imi imaginez ca e groaznic nu neaparat fizic, cat mai mult psihic.Curaj, merita sa te operezi, dar nu arunca banii pe fereastra, cu criza asta, la iarna va fi un dezastru...
0
07-07-2010, ora 14:13
suciugeorgeta
Nu este medic/terapeut
suciugeorgeta
Capri, arati super in noua poza.
0
07-07-2010, ora 14:16
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
aly23, nu, nu am apucat sa ajung.Sper cumva saptamana viitoare sa reusesc si negresit o sa=ti scriu sa=ti spun noile vesti.Sa nu ma puna doar sa astept 6=7 luni ca ma apuca nervii:))
La tine, aceeasi situatie?Regret asa mult ca sunt asa mici ai mei...
0
07-07-2010, ora 14:40
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
capri si mimi, sunt intr=adevar foarte reusiti.Va felicit pe amandoua.super
0
07-07-2010, ora 14:52
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
capri, ai dreptate, dr.Grecu vine din concediu pe 12 iul...dar eu mereu ma grabesc si gresesc cifrele :D
Sunt ff frumosi sanii tai si par mai mari decat in pozele anterioare...o fi cedat muschiul sau mi se pare mie?

Mie mi-a venit menstruatia imediat a doua zi dupa operatie...trebuia sa--mi vina a 4-a zi deci m-a luat prin surprindere si nu am apucat sa iau ceva care sa amane momentul acesta neplacut. Am avut mare noroc cu prietena mea care a avut grija de mine si care mergea cu mine la toaleta sa-mi dea chiloteii jos si sa-mi schimbe absorbantul...simteam ca intru in pamant de rusine dar ce sa fac...daca eu nu eram capabila sa-mi misc mainile...

In legatura cu dr.Stan...ce sa zic? cam nesimtite preturile lui...mi se pare exagerat sa dau 100 de euro doar pt o consultatie de 10 min ca mai mult nu poate sa stea ca e fff ocupat...asa se intampla daca nu esti vedeta...
0
07-07-2010, ora 15:17
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
suciugeorgeta, am inteles ca nu e foarte ok sa fi in perioada aceea a lunii, durerile sunt mai mari, corpul oricum e sensibil cu operatia, daca mai adaugi si faptul ca nu vei fi capabila sa te schimbi singura...Alexandra a avut noroc cu prietena ei, dar sunt de acord cu ea, as intra ca strutul cu capul in nisip...Pe de alta parte dr la care am fost eu n=a spus ca sunt riscuri mai mari ci ca va fi mai dureros si incomod.Unele trec repede peste toate, eu si dupa cum am citit si capri, m=am descurcat destul de greu vreo 4 =5 zile.Dupa 2 zile am reusit sa merg singura la toaleta, iar a treia m=am bagat la dus de la mijloc in jos...ce senzatie superrr, cu apa fierbinte...nu=mi venea sa mai ies, dar m=am descurcat tare greu cu imbracatul si stersul cu prosopul:)De prinsul parului, nu mai zic...Parerea mea e ca e mai bine sa amani putin...mie de la stress imi vine si cu o saptamana mai repede:)Oricum, sfatuieste=te cu dr tau si mergi pe ce=ti sugereaza el...e cel mai sigur.
0
07-07-2010, ora 16:51
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
suciugeorgeta, e destul de neplacut la o saptamana sa te apuci de lucru, dar daca nu e ceva care sa te solicite fizic, eu cred ca e ok, mai incet asa ca pensionarii, mai greu, dar nu e imposibil.Stiu cazuri, care au dar nu sub muschi si in 3 zile se plimbau mandre prin mall:)Depinde si de psihicul tau si de corp si de locul unde iti pune implantele, sub muschi e putin mai grea recuperarea.Bafta mare si sa iasa in cele din urma bine:)
0
07-07-2010, ora 16:58
myx
Nu este medic/terapeut
myx
Citesc ce ati mai scris pe aici in timp ce imi beau litrul de suc de portocale;)))))).Mimi submuscular 400 cred sau 425 a spus ca vede acolo exact.
Capri asta faci tu la birou eh?:)))..oricum sunt superbi sanii tai dar sa-ti spun sincer mi-e imi placeau si cum erau inainte asa micuti si la locul lor. Noi astea de am avut sanii mari si s-au lasat ni se par frumosi rau cei mici si la locul lor;)))
0
07-07-2010, ora 17:13
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
myx, da:))))))))iar noua celor cu ei mici sau foarte mici ne plac mari ca ai vostri...:)))))))Ei, mai ai putin si ne scri o propozitie in 5 minute pana iti intra mainile in functia lor zilnica:)))))))Nu rad de tine, incerc sa te inveselesc, cred ca ai o groaza de emotii, imi amintesc eu cum eram...
Azi am ramas fara copii pt prima oara in viata fara sa am o problema de rezolvat si ma simt tare singura.Au plecat in vacanta de o saptamana la bunici:)asa ca am timp sa ma gandesc la multe.
Oricum mai vorbim pana maine la 1 ca mai e putin timp:)
Bine faci ca mananci cum trebuie, macar una din noi si=a bagat mintile in cap :)))))))))))
0
07-07-2010, ora 17:23
mimi_me
Nu este medic/terapeut
mimi_me
Myx, inseamna ca o sa ai niste sani maricei!! tu deja ai cupa B cel putin, cu inca 400cc cred o sa ai D :) cat despre sanii lui Capri dinainte si ai mei de altfel...ma mir ca zici ca iti placeau :))).practic nu erau sani, era un pic de piele acolo :) dar asa e, voi care aveti, nici nu va dati seama ce inseamna sa nu ai aproape deloc si pe deasupra sa fie si asimetrici :) acum da, dupa operatie, intr-adevar sunt mici si la locul lor!!
Maine cand te trezesti, ai grija sa nu bei, sa nu mananci nimic, pana la operatie !!! baftaa si treci usor peste primele zile !!
0
07-07-2010, ora 17:27
myx
Nu este medic/terapeut
myx
mimi, m-a sunat doctorul azi mi-a spus sa i-au micul dejun la 6 dimineata, apa sa beau pana la 10 apoi pana la 3 cand ma opereaza nimic. Acum am 75b si o sa am 75d cred.:) V-am spus ca am visat ca dupa ce m-am trezit din operatie aveam 3 sani? hahaah ce ciudati erauuuuuuuu
0
07-07-2010, ora 17:28
myx
Nu este medic/terapeut
myx
mimi, neavand poza cu fata te confund cu capri;)
0
07-07-2010, ora 17:36
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
wow! cum o fi sa ai 400cc in sutien???:X:X:X tareeeeeeee!
myx si eu visam tot felul de porcarii inainte si duppa operatie si ma trezeam speriata...poate din cauza faptului ca ma gandeam non-stop la sani.

te asteptam zilele urmatoare sa ne povestesti cum a decurs totul!
mult succes!
0
07-07-2010, ora 17:44
capri
Nu este medic/terapeut
capri
He he, multumesc, da, cred ca s-a mai intins un pic muschiul, au mai castigat in volum, sau vi se par mai mari ca e poza mai intreaga.
Georgeta, pt mine n-au fost suficiente nici 10 zile. Joi si vineri, cand m-am dus la birou (operata luni sapt anterioara), mai mult am dat sfaturi, ca imi amorteau manile pe tastatura. Abia dupa 2 sapt am putut sa fac ceva.
Myx, sa ma penalizez cu 10% din slariu ?:))))) Inainte nu existau. Erau 2 sfarcuri :)) Dupa cum ziceau carcotasii, trebuia sa am grija cum ma sterg la dus, sa nu rup cojile :)))) Tu macar ai ceva in decolteu, in sutien. Noi aveam bureti si aer :))
Mimi, asteptam poze din fata. Din profil semanam, uite, ne confunda fetele :)))))
0
07-07-2010, ora 17:54
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
capri azi ai implinit o luna de la operatieeee! si deja arata asa frumosi! clar au mai castigat volum, se vede! pai peste inca o luna, maxim 2 o sa fie perfecti (adica dupa ce o sa mai coboare putin). foarte misto!
0
07-07-2010, ora 18:10
mimi_me
Nu este medic/terapeut
mimi_me
chiar ma mir ca ti-a spus doctorul sa mananci !! ce chestie cu doctorii astia, eu am avut 2 operatii cu anestezie generala si tot asa, pe la 3 dupa masa, insa nu m-au lasat sa mananc nimiiiiic !! uite ce am gasit pe un site cu info medicale : si " Cu o seara inainte, pacientul este lasat pe nemancate pentru a evita vomatul in timpul si dupa interventie." si aici http://sanatate.jurnalul.ro/stire-de-stiut/anestezie-pe-nemancate-314598.html. In fine, faci cum zice el, ca el stie ce e mai bine pt tine.
0
07-07-2010, ora 18:17
capri
Nu este medic/terapeut
capri
da, corect, o luna :))) tre sa le fac tort :))) sa nu mai coboare, sa ramana asa, ca imi plac. Sa mai capete volum :) sa se mai relaxeze muschii. Adevarul e ca si mie imi plac ff mult si ii multumesc dr Grecu in fiecare zi pentru opera pe care a facut-o din sfarcurile mele.
Myx, si mie mi-a zis sa mananc ceva fff usor la 7-8 dim, nu mai tarziu. un iaurt, ceva, iar pana la max 10 (ca erau 35 de grade afara) niste apa, dar nu multa. Nu exagera cu micul dejun, e mai bine sa ai matele goale. Eventual ia un laxativ diseara, sa te golesti de tot dim.
0
07-07-2010, ora 18:40
suciugeorgeta
Nu este medic/terapeut
suciugeorgeta
Sheilla, ce mai faci ?te astept cu poze.
Rubya, sper ca totul este bine si astept sa vorbim despre operatie.
0
07-07-2010, ora 18:49
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
capri chiar daca nu vrei o sa mai coboare si dupa parerea mea o sa fie si mai frumosi.
eu am mai mult de 4 luni si tot trebuie sa mai coboare...dar astai linistita ca daca sunt frumosi acum...cand vor capata forma finala o sa fie si mai frumosi.
0
07-07-2010, ora 19:00
mimi_me
Nu este medic/terapeut
mimi_me
am schimbat poza, ce mici sunt ai mei in comparatie cu ai tai Capri :))))) cred ca conteaza si faptul ca sunt cu 8 cm mai inalta si sunt f slaba, dupa cum se vede. Cred ca ai mei s-au lasat mai mult desi de la inceput n-au fost rotunzi sus, ca ai Alexandrei. Apropo, esti tare draguta Alexandra. :)
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 969798 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •