Implant silicon sani
Da Stiu cristinacri -ai dreptate in legătura cu protezele clar cele mai bune sunt allergan.. Fără îndoială. Cat despre doctor ai dreptate normal dar eu acum nu pot sa spun nimik despre mana chirurgului ci doar despre ceea ce am văzut, adică clinica si consultatia care ma facut sa am încredere. Deabia astept si eu, sa speram bine :)
De fapt coment-ul meu precedent era pentru Mona1989. Eu zic sa mergi pe Mentor sau Natrelle depinde ce iti indica doctorul.
RamonaCristina vei fi in ordine dar parerea mea este ca ar trebui sa mai vezi cel putin un doctor inainte d operatie.
Succes!
CristinbaCri, cand ne arati sanii fara sutien?
RamonaCristina vei fi in ordine dar parerea mea este ca ar trebui sa mai vezi cel putin un doctor inainte d operatie.
Succes!
CristinbaCri, cand ne arati sanii fara sutien?
Da Sonia am mai fost la alţi 2 doctori unul in România la Dr Grecu si altul aici in Spania... La domnul Grecu nu am fost convinsa sa fac pt ca vroia sa imi faca sub glanda fără lifting sau cu lifting a spus dansul era submuschi dar imi taia ambii sâni iar eu am nevoie doar la stângul.. Cat despre lifting si Dr nitescu si Dr de aici au spus clar ca imi taie doar sanul stg.. Deci eu nu contest ca domnul doctor Grecu nu e bun clar nu... O prietena de-a mea a facut la dansul si a fost multumita... Dar pt mine nu a fost ok atâta tot. Iar aici in Spania doctorul mi-a spus aceleaşi lucruri pe care domnul nitescu mi le-a spus... Numai ca ma costa 9000€... Si nu mi se pare normal cu aceleaşi proteze si aceeaşi procedura sa plătesc dublu !!
Sonia diseara promit ca voi pune pozica cu sanii fara sutien, eu am mamelonul mai mare dar asa il aveam si inainte.
Hai ca pun poza diseara ca sa va convingeti si sa-mi dati voturi. Poate ar trebui sa micsorez areola? imi spuneti voi diseara.
Ramonacristina, eu sunt operata la Dr Grecu si sunt foarte multumita!!!! si fericita de relatia doctor pacient, este un doctor care are grija de tine.
Vezi ca sa operat de curand o fata, MariaToader de implant cu lifting si ia facut chiar un rezultat frumos.mi se pare ca ea a dat 4500 de euro. Iar 9000 de euro mi se pare exagerat de mult pentru un implant cu lifting.
Pune si tu o poza cu sanii sa vedem si noi daca ai nevoie sau nu de lifting.
Hai ca pun poza diseara ca sa va convingeti si sa-mi dati voturi. Poate ar trebui sa micsorez areola? imi spuneti voi diseara.
Ramonacristina, eu sunt operata la Dr Grecu si sunt foarte multumita!!!! si fericita de relatia doctor pacient, este un doctor care are grija de tine.
Vezi ca sa operat de curand o fata, MariaToader de implant cu lifting si ia facut chiar un rezultat frumos.mi se pare ca ea a dat 4500 de euro. Iar 9000 de euro mi se pare exagerat de mult pentru un implant cu lifting.
Pune si tu o poza cu sanii sa vedem si noi daca ai nevoie sau nu de lifting.
;) nu are rost sa pun poza.. Mai ales ca mi-au spus toţi doctori ca am nevoie... Sunt bucuroasa pt tine ca esti multumita. Am si spus si o prietena de-a mea a facut tot la el si e multumita.. Dar pt cazul meu nu am fost incantata de ideea sa taie ambi sâni cand eu am nevoie doar la unul
Nyca, nu am prins nicio reducere cu Arion, operatia a fost 2500, fara nimik, mi-a pus arion pt k sunt mai moi si nu aveam sani delok din cauza asta cred...altfel nu-mi explic...
Alinuk, sanii tai sunt superbi! in aceasta poza nu se mai vede nicio diferenta intre ei, ma bucur ca esti multumita de operatie, esti prima fata care e multumita de rezultat, ma bucur ca nu trebuie sa treci prin calvarul asta, de a nu avea sani simetrici..
Alinuk, sanii tai sunt superbi! in aceasta poza nu se mai vede nicio diferenta intre ei, ma bucur ca esti multumita de operatie, esti prima fata care e multumita de rezultat, ma bucur ca nu trebuie sa treci prin calvarul asta, de a nu avea sani simetrici..
RamonaCristina, e o fata aici, care are operatia in feb la dl Antohi (doctorul la care sunt si eu operata) si are aceeasi problema ca tine, un san diferit. Mi-a spus exact cand i-a cerut doctorul, dar avand in vedere ca nu a pus si pe site, nu imi permit sa spun eu.
Danidani e numele ei, sper sa vada postarea si sa intervina ea cu raspunsuri.
Eu ti-l recomand cu draga inima pe dl. Antohi, care e maestru la ridicat, micsorat, asezat etc...
Danidani e numele ei, sper sa vada postarea si sa intervina ea cu raspunsuri.
Eu ti-l recomand cu draga inima pe dl. Antohi, care e maestru la ridicat, micsorat, asezat etc...
Alpoz, justty, nyca multumesc pt aprecieri...intr-adevar sanii mei nu au "suferit" modificari de-a lugul timpului. Am exact aceleasi dimensiuni pe care le aveam la doar 4 zile de la operatie...mai putin aspectul "bombat" din partea de sus a sanilor din care am mai pierdut.
Intr-adevar ma simt norocoasa. pt ca desi nu m-am documentat suficient(pot spune chiar ca "m-am aruncat cu capul inainte"), am un rezultat de care sunt multumita. De aceea le sfatuiesc pe cele care isi doresc aceasta interventie sa se documenteze si mai ales sa viziteze macar 2-3 doctori inainte.
Vintila ma gandesc la tine si nu pot decat sa-ti urez sa reusesti intr-un viitor cat mai apropiat sa obtii rezultatul dorit.
Intr-adevar ma simt norocoasa. pt ca desi nu m-am documentat suficient(pot spune chiar ca "m-am aruncat cu capul inainte"), am un rezultat de care sunt multumita. De aceea le sfatuiesc pe cele care isi doresc aceasta interventie sa se documenteze si mai ales sa viziteze macar 2-3 doctori inainte.
Vintila ma gandesc la tine si nu pot decat sa-ti urez sa reusesti intr-un viitor cat mai apropiat sa obtii rezultatul dorit.
Am fost pe faza la ce discutati voi.Am fost la consultatie si datorita asimetriei de volum si pozitiinare domnul doctor mi-a propus implante de marimi diferite si o usoara ridicare a sanului stang toate la un pret de 2900 in spital si la particular tot la dansul daca vroiam la 4000-4500 euro.Eu m-am interesat de acest doctor la mai multe persoane inclusiv medici din domeniu si chiar oameni care au lucrat cu dansul si toti au spus ca este cel mai bun pe reconstructie de san.Exact ce ma interesa, un medic cu specializare in ami corecta defectul, nu un medic care face doar doua buzunare sub sani si iti pune nuste proteze.Pretul poate sa difere tinand cont ca am ajuns la dansul printr-o cunostinta, dar oricum cred ca mai mult de 3000 de euro pt aceasta interventie in spital nu ia.La spital are preturi foarte mici in comparatie cu Regina Maria unde mai opereaza dansul.Cine mi l-a recomandat mi-a spus ca spitalul este foarte ok ca si personalul de altfel.Daca mai aveti intrebari va raspund cu cea mai mare placere.
A...era sa uit, m-am programat pe 4 februarie, de abea astept sa scap de acest complex!
A...era sa uit, m-am programat pe 4 februarie, de abea astept sa scap de acest complex!
Multumesc, Dani, eram sigura ca ne urmaresti :)
Ramonacristina, daca ai timp, ai putea sa mergi si la dansul la o consultatie, e un doctor si un om de nota 10! Eu aveam sanii f lasati, cu o asimetrie vizibila, moi si urati si acum...sunt mai mult decat multumita! Rochiile, fara sutien, arata superb pe mine.
Tot la spital sunt si eu operata si nu am avut nimic de reprosat. Personalul se poarta incredibil.
Dani, abia astept sa te operezi, sa vad ce zici :D
Pupici
Ramonacristina, daca ai timp, ai putea sa mergi si la dansul la o consultatie, e un doctor si un om de nota 10! Eu aveam sanii f lasati, cu o asimetrie vizibila, moi si urati si acum...sunt mai mult decat multumita! Rochiile, fara sutien, arata superb pe mine.
Tot la spital sunt si eu operata si nu am avut nimic de reprosat. Personalul se poarta incredibil.
Dani, abia astept sa te operezi, sa vad ce zici :D
Pupici
Cred ca o sa fiu cea mai fericita!Am simtit ca fac cea mai buna alegere cand am vazut cat de sincer a fost cu mine!
pup!
pup!
buna seara va multumesc pt raspunsuri si pt pareri, vladescuelena ai spus ca ti-ai pus mai intai arion si dupaia mentor care ti se par cele mai frumose estetic.Eu am fost la consultatie la DOAMNA DR INA ISAC si la dansa ma operez.S-A operat cineva la dansa?
Buna fetelor... Am revenit dupa cateva zile in care nu am avut timp sa postez...Revin ce-i drept cam descurajata... am fost azi la dr Totir pt consultatie si sunt in dubii cu operatia :((... Mi-a spus k sunt un caz destul de dificil pe care nu prea si l-ar dori vreun chirurg din cauza k am sanii cam mari, destul de plini in partea de jos si asimetrie. iar la greutatea lor chiar dak imi face lifting si imi baga un implant rotund de min 250 si max 320, submuscular, nu poate garanta k apoi sanii nu se vor lasa sau k rezultatul final va fi exact ceea c imi doresc. Problema cea mai mare ar fi sanul stang care va trebui neaprat si micsorat si lifitng si implant :((. Oricum dl dr a fost f dragutz si f sincer. M-a sfatuit sa astept totusi sa am o nastere pt k el k barbat nu mi-ar recomanda neaparat o operatie la cum arata sanii mei...Sa ma gandesc f bine dak sunt pregatita sa indur si o a 2a interventie in cazul in care ar putea exista o problema la sanul stang si multe altele :((. O sa maimerg miercuri si la Dr Nae sa vad ce parere isi da si dansul... La dr Stan am renuntat pt ca cere pt o consultatie 100 euro ceea ce mi se pare aberant atata timp cat eu nu cred k ma voi opera la dansul... secretara lui mi-a spus k trebuie sa am deseneze sa imi spuna ce imi va pune etc... dar stai putzin... pt ce sa ma deseneze si sa decida el ce va pune, ce va face pana sa decid eu dak il voi alege p el?
buna seara fetelor! va urmaresc de ceva timp.in sfarsit m-am hotarat sa fac pasul cel mare si sa ma operez.eu sunt plecata din tara, prin urmare as vrea sa va intreb pe voi unele lucruri pana ma voi duce la consultatie. in primul rand aveti idee daca voi putea fi operata intr-un timp relativ scurt (3 saptamani) pt ca atat voi sta in tara...adica sa ma duc la mai multe consultatii la diferiti doctori si dupa ce ma hotarasc, operatia sa poata fi facuta intr-o saptamana, maxim doua? ma gandesc ca asta depinde de doctor, dar din curiozitate va intreb poate aveti idee...
apoi...dupa 2 sapt. de la operatie voi putea zbura cu avionul? pana acum am vazut numai cuvinte de lauda la adresa dr. Nae si Totir.la acestia ma voi duce prima data.mai sunt si altii cu rezultate cel putin tot atat de bune?
as aprecia foarte mult daca ma veti ajuta cu niste raspunsuri sa-mi mai fac putina lumina in cap.
de cand m-am hotarat sa fac acest pas doar pe voi va urmaresc zi de zi pt ca nu stie nimeni din familia mea sau dintre prieteni decizia pe care am luat-o.
prin urmare sunteti singurele care ma puteti ajuta ( am vazut ca sunteti fete super de treaba)
apoi...dupa 2 sapt. de la operatie voi putea zbura cu avionul? pana acum am vazut numai cuvinte de lauda la adresa dr. Nae si Totir.la acestia ma voi duce prima data.mai sunt si altii cu rezultate cel putin tot atat de bune?
as aprecia foarte mult daca ma veti ajuta cu niste raspunsuri sa-mi mai fac putina lumina in cap.
de cand m-am hotarat sa fac acest pas doar pe voi va urmaresc zi de zi pt ca nu stie nimeni din familia mea sau dintre prieteni decizia pe care am luat-o.
prin urmare sunteti singurele care ma puteti ajuta ( am vazut ca sunteti fete super de treaba)
draga bianca bia si eu am fost in aceeasi situatie..am avut la dispozitie 3 saptamani.iti poti programa prin email consultatiile..nu e asta problema...problema e cu analizele ca dureaza cateva zile buna daca nu ai pe nimeni..sa te ajute sa iasa mai repede...pe mine m-a ajutat cineva.initial am avut intenzia sa merg cel putin la 2 medici dar Nae m-a cucerit pe loc si l-am ales pe el..am facut bine ca am niste sani zic eu draguti.exact cum mii doream..daca vrei mai multe detalii basta ca intrebi
Nyca, eu mi-am facut analizele azi si maine au fost gata! Si am avut o gramada de facut. Parca ionograma, daca nu ma insel, a iesit poimaine, cum ar venii.
Plus ca sunt multi medici, care nici macar nu cer analize. Pur si simplu, dimineata isi duc pacientele, le iau niste sange, fac rapid un EKG si gata...Ceea ce mi se pare o prostie, dar na...
Bianca, sunt sigura ca din cei 2, vei alege pe unul, pt ca amandoi au rezultate bune. Programeaza-te prin mail, spune ca nu esti in tara, explica bine tot. Nyca in 3 saptamani era si operata, si fericita si gata de drum. Deci iti ajung linistit.
Plus ca sunt multi medici, care nici macar nu cer analize. Pur si simplu, dimineata isi duc pacientele, le iau niste sange, fac rapid un EKG si gata...Ceea ce mi se pare o prostie, dar na...
Bianca, sunt sigura ca din cei 2, vei alege pe unul, pt ca amandoi au rezultate bune. Programeaza-te prin mail, spune ca nu esti in tara, explica bine tot. Nyca in 3 saptamani era si operata, si fericita si gata de drum. Deci iti ajung linistit.
sincera sa fiu dr Nae m-a cucerit si pe mine..asta dupa informatiile date de voi si de pe site-ul dumnealui.cat inseamna cateva zile bune?:-s.si cum as putea sa fac sa le obtin mai repede?:D
Ah si ce vroiam sa va mai intreb. Doctorita Jianu? stie cineva de ea? Mi-a recomandat-o doctora care mi-a facut ecografia mamara. dar cred k erau prietene si d-aia :))... Al3 ai PM
Buna fetelor,
Cata lume noua a aparut si ce rezultate frumoase, am cam ramas in urma :(
Biancabia daca imi amintesc bine vroiai sa te operezi la Marek...ai renuntat sper :D
Iti poti face analizele acolo si poti sa stabilesti data operatiei si alte detalii la telefon sau prin mail cum a spus si Nyca.
Pupiiici
Agnes din pacate eu nu pot sa ti-o recomand pe dr Jianu, la ea am fost operata prima data...totusi mai du-te macar la o consultatie si la alt dr poate mai auzi si alta parere...
Agnes acum am vazut ca te duci la consultatie si la dr Nae, scuze am citit pe sarite :)))
Cata lume noua a aparut si ce rezultate frumoase, am cam ramas in urma :(
Biancabia daca imi amintesc bine vroiai sa te operezi la Marek...ai renuntat sper :D
Iti poti face analizele acolo si poti sa stabilesti data operatiei si alte detalii la telefon sau prin mail cum a spus si Nyca.
Pupiiici
Agnes din pacate eu nu pot sa ti-o recomand pe dr Jianu, la ea am fost operata prima data...totusi mai du-te macar la o consultatie si la alt dr poate mai auzi si alta parere...
Agnes acum am vazut ca te duci la consultatie si la dr Nae, scuze am citit pe sarite :)))
mie mi-a zis o asistenta...la o clinica privata ca in 5 zile lucratoare ies... si elenuta mea frumoasa a vb si au iesit dupa amiaza..elena vladescu cea care" racoleaza fete".eu ii multumesc din suflet ca m-a racolat... ca fara ea n-as fi reusit
gabi 32 ai primit pm-ul, , ca am probl cu netul?
nyca inca n-am primit pm-ul tau, cum ziceam...azi am facut 3 sapt de la op si eu inca mai simt ceva dureri, dar nu mari.E normal??
dimineata cand ma dau jos din pat ma dor sanii...tot asa o presiune pe piept, ii simt ca niste pietroaie, cand trag aer adanc in piept, la sanul drept simt o durere...nu stiu de ce.Dupa cat timp nu voi mai simtii nico durere? la tine cum a fost evolutia?
dimineata cand ma dau jos din pat ma dor sanii...tot asa o presiune pe piept, ii simt ca niste pietroaie, cand trag aer adanc in piept, la sanul drept simt o durere...nu stiu de ce.Dupa cat timp nu voi mai simtii nico durere? la tine cum a fost evolutia?
nush de ce nu-mi tr pm-ul..l-am scris de 2 ori... in sfersit...daca ai citit acum o luna ceea ce am postat si eu am avut aceleasi simtome..dar la stangul, 4, , 5 zile simteam ceva inauntru parca auzeam si zgomote eram speriata rau..a parte ca dimineata cand ma ridicam din pat pina se asezau in pozitia de verticala cum stam in picioare o juma de ora simteam ca am 20 kg atarnate de gat...eu zic sa nu te sperii acum...eu am facut 2 luni si acum mai simt uneori mici junghiuri..dar nu dureri.deci eu zic sa nu te alarmezi acum...si nu sunt singura..am mai citit aceleasi simtome..
mersi nyca, atunci nu am altceva de facut decat sa astept sa mai treaca timpul.aaaam uitat...mai am dureri si in zona axilelor...offf iar ma plang precum o baba :)))))
Cristina Star tu ce mai zici?? unde te-ai ascuns? sanii tai, eu vreau sa-i vad!!
Cristina Star tu ce mai zici?? unde te-ai ascuns? sanii tai, eu vreau sa-i vad!!
Buna tuturor fetelor de pe forum! Va urmaresc de prin 2011 si mereu mi-au placut discutiile voastre.
Scuze ca intervin asa dintrodata dar poate ma puteti ajuta si pe mine cu o chestiune.
Acum o luna, m-am inscris la cursuri de dans si de vreo 2 saptamani simt junghiuri la sani mai mult dimineata, ca atunci cand sunt la menstruatie. Nu stiu daca este din cauza miscarilor bruste de bachata si samba sau din cauza greutatii sanilor. Dati-mi si mie o parere va rog mult.
Multumesc anticipat.
Scuze ca intervin asa dintrodata dar poate ma puteti ajuta si pe mine cu o chestiune.
Acum o luna, m-am inscris la cursuri de dans si de vreo 2 saptamani simt junghiuri la sani mai mult dimineata, ca atunci cand sunt la menstruatie. Nu stiu daca este din cauza miscarilor bruste de bachata si samba sau din cauza greutatii sanilor. Dati-mi si mie o parere va rog mult.
Multumesc anticipat.
Draga mea Gabi32, si eu am simtit ca ma tinea din cand in cand, mai ales dimineata, parca inchilozam.
Tu faci vreun sport?
Mai asteapta un pic si mai date cu crema antiinflamatoare, diclac sau voltaren.
Chiar ce o fi facand CristianaStar? Cand ne arati sanii?
Tu faci vreun sport?
Mai asteapta un pic si mai date cu crema antiinflamatoare, diclac sau voltaren.
Chiar ce o fi facand CristianaStar? Cand ne arati sanii?
Mona1989 iti spun sincer ca imi plac mai mult, dpdv estetic, asa cum sunt acum cu Mentor.Dar asta nu datorita marcii implantului ci datorita masurii implantului ( mai lat) si datorita doctorului care a stiut ce sa imi faca.Arionul era mult mai moale, nu il simteam asa rau ca si Mentorul, dar, iti repet, eu sunt foarte slaba si cred ca din cauza asta il simt.
De d-na doctor Isac nu stiu sa iti spun foarte multe.Stiu ca opereaza tot la spitalul unde ma operez eu si am vazut paciente de ale dansei multumite, dar mai mult de atat habar nu am.Tu cand vrei sa te operezi?
De d-na doctor Isac nu stiu sa iti spun foarte multe.Stiu ca opereaza tot la spitalul unde ma operez eu si am vazut paciente de ale dansei multumite, dar mai mult de atat habar nu am.Tu cand vrei sa te operezi?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 18sani mici la adolescente
- 3din cauza alaptatului am un san mai mare si unul mai mic
- 15sanii mici cum ii pot marii?
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 13umflaturi la san
- 8mancarime san ce poate fi?
- 4dureri de sani - mastoza cu mastodinie, rog un tratament
- 25problema la un san, un fel de biluta
- 11Noduli la sani
- 21proteza san stang
- 9nodul la san
- 0Dr.Ina Isac, implant mamar?
- 1arsuri ale sanului
- 0sini prea mari
- 1Marire sani
- 3Marirea Sanilor cu Implant - Moft sau Necesitate
- 6Implant sani
- 4Recomandare Dr. - implanturi mamare prin axila
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: