Imposibilitate efectuare bypass

26-02-2016
imitu
Nu este medic/terapeut
imitu
Buna ziua,
Va rog, poate s-a mai confruntat cineva cu astfel de situatii si ajuta! Sunt internat intr-o clinica de chirurgie cardio vasculara unde am venit pentru o coronarografie in urma durerilor din ce in ce mai mari in piept si a unei oboseli exccesive. Dupa efectuarea coronarografiei mi s-a spus ca am 3 sau patru artere aproape infundate, una chiar de tot. Mi s-a spus de catre medicul interventionist ca este exclus stent si va fi bypass. Dupa intalnirea echipei medicale mi s-a comunicat ca este ceva care nu permite bypass din cauza infundarii arterelor la capete, in trunchiul inimii! Astazi a venit chirurgul si interventionistul spunandu-mi ca se va incerca dilatarea a doua vase in care sa monteze stenturi iar unul va ramane infundat definitiv.
Intreb: S-a mai confruntat cineva cu o asemenea situatie? Cum se rezolva?

Multumesc
3 comentarii
1
28-02-2016, ora 14:23
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Eu am pacienti care s-au confruntat cu astfel de situatii.Sfatul meu pentru ei este sa se lase pe "mana"medicului, sa aiba incredere.Decizia de tip profesionist este doar a echipei medicale ce va interveni; orice decizie e luata motivat, ca urmare a justei judecati a cazului.Succes!
0
28-02-2016, ora 14:47
imitu
Nu este medic/terapeut
imitu
Va multumesc din suflet ptr raspuns si incurajare! Am mare nevoie. Sunt intr-o clinica buna, poate cea mai buna din tara. Medici toti, chirurgii in special, deasemenea cei mai buni si am mare incredere in ei. Asa voi face, ma voi lasa pe mana lor si-a lui Dumnezeu.

Inca o data va spun,
MULTUMESC!
0
07-07-2018, ora 22:19
maryarad
Nu este medic/terapeut
maryarad
Tatal.meu e intr-o situatie asemanatoare cu a dumneavoastra, imi puteti spune va rog ce solutie ati gasit pana la.urma ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: