Impotenta la piloti avion?

04-03-2009
Exodus
Nu este medic/terapeut
Exodus
Sunt zvonuri care zic ca pilotii de avioane raman impotenti dupa 40 ani, ma refer la pilot de avion comercial nu la armata daca are vreo importanta. Chiar are vreun rol in grabirea acesteia datorita presiunii scazute?
Multumesc.
1 comentarii
0
09-04-2010, ora 21:29
Mihaela2050
Nu este medic/terapeut
Mihaela2050
Am avut o relatie de cateva luni cu un pilot de avion comercial de 31 de ani care e in bransa de 15 ani si are foarte multe ore, chiar a fost promovat la gradul de capitan.Chiar mi s-a destainuit ca i s-a intamplat sa nu aiba erectie cu fosta lui prietena, dar a dat vina pe oboseala.Nu vreau sa comentez ce a fost intre noi, ar fi dovada de cruzime din partea mea dar in general mi s-a destainuit si nu in ce priveste relatia noastra ci restul pe care le-a avut ca nu prea era usor sa aiba erectii chiar daca era foarte interesat de sex, nu il ajuta organul sau erectiile erau foarte scurte de cateva secunde.In general capitanii sunt impotenti si cauta prostituate sa-i readuca la viata din cate am auzit de la alte colege de la aeroport.Astept si eu confirmarea medicilor dar din experienta stiu deja ca pentru banii pe care ii castiga si sunt asa de invidiati platesc un pret mult prea greu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul