infanrix hexa si la 4 luni

31-03-2010
emma1
Nu este medic/terapeut
emma1
Buna ziua, ne pregatim pentru vaccinul de la 6 luni, si ieri am constatat ca si la 2 luni si la 4 luni am facut tot Infanrix Hexa.Asa a spus doctorita de familie ca trebuie sa cumpar si asa am cumparat, iar astazi citind pe net despre schemele de vaccinare cu infanrix, am constatat ca la 4 luni trebuia sa facem infanrix ipv.Ma intreb daca e vreo problema, si ce vaccin ar trebui noi sa facem acum la 6 luni(cred ca doctorita noastra de familie nu e prea informata).
2 comentarii
0
31-03-2010, ora 16:35
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Chiar credeti ca exista vreun vaccin sa protejeze de 6 boli diferite in acelasi timp ?
Sunt oameni maturi care de la un singur vaccin facut odata primesc probleme; de la un vaccin contra la 6 boli diferite de boli pt. un bebelus de 6 luni cu sistemul imunitar inca nedezvoltat este bine sa va rugati sa va pazeasca Dumnezeu copilul !

Iar daca l-ati facut deja odata este probabil o greseala a medicului sa il faceti dinnou la numai 4 luni distanta. Este bine ca intrebati si controlati, nu va lasati pe seama medicilor caci se fac multe greseli.

Orice vaccin aduce daune sistemului imunitar si contine adjutanti toxici, asa ca e bine sa-l nu-l faceti dublu !

Vaccinul acesta contine substantele chimice toxice aluminiumhydroxid, aluminiuphosphat, phenoxyethanol si alte substante nedeclarate sub numele de "Medium 199."
http://www.impfkritik.de/upload/pdf/fachinfo/infanrix-hexa-klassisch-gsk.pdf

Phenoxyethanol este un narcotic care se foloseste la narcotizat pestii si in chimie este marcat cu "atentie substanta toxica."
http://de.wikipedia.org/wiki/Phenoxyethanol

Fosfatul de aluminiu este marcat cu "atentie substanta iritanta"
http://de.wikipedia.org/wiki/Aluminiumorthophosphat

Hidroxidul de aluminium este bine cunoscut ca ataca creierul si produce dementa si alzheimer.
Nici una din aceste substante nu are avea voie sa fie prezenta in ceva dat la oameni cu atat mai putin la bebelusi.
0
31-03-2010, ora 17:24
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Puteţi să mergeţi să căutaţi un medic pediatru care să ştie exact schema de vaccinare- care are diverse variaţii de la an la an şi de aceea un doctor care nu lucreează zi de zi cu aceasta s-ar putea să nu fie la curent. Nu contează dacă sunteţi mai târziu cu o lună sau două, puteţi încă să faceţi vaccinul, dar mergeţi la un pediatru informat (ideea este să fie păstrată distanţa minimă de o lună între doze, întârzierea, atâta vreme cât ajungeţi totuşi în timp util nu este rea şi vaccinul îşi va păstra eficienţa şi se va ajunge la răspunsul imun necesar

Infanrix hexa are nevoie de 2 sau 3 doze deci nu vă speriaţi că îl faceţi de două ori- aşa are nevoie pentru a-şi face efectul
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul