Infectare cu larve de musca a cățelușei

26-06-2021
msergiu
Nu este medic/terapeut
msergiu
Bună ziua

Duminica trecută, soția mea a constatat cu stupoare că, cățelușa noastră de 12 ani are cuiburi de viermi pe spate de la mijloc spre coadă. Am rămas înmărmuriți. Am dus-o la cel mai apropiat spital non stop unde au tuns-o parțial și i-au pus perfuzii. A rămas în clinică până miercuri inclusiv. Ce i s-a făcut nu știu. Nu mi s-a cerut carnetul de evidență, nu mi s-a spus ce tratament îi face. Tăcere. Nu vă spun că am platit destul, dar nu ne pare rău de bani. Bety, cățelușa comună a noastră, are în continuare răni pe spate până la anus. Vă rog să îmi spuneți, ce documente trebuie să cer la clinică, că să știm diagnosticul, tratamentul etc. Ar trebui să ne scrie în carnetul ei ceva, să îmi spună care a fost starea la internare și la externare, să mi se prescrie o rețetă, recomandări scrise etc. Am citit pe internet că unele medicamente se eliberează doar cu rețetă de la medic. Etc. Condițiile de igienă de la această clinică sunt inacceptabile. Muște peste tot. Am observat că i se fac câte 3 injecții, dar nu știu ce anume. Vă rog să îmi spuneți ce să cer, ca să nu deranjez personalul medical. Este ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Doar niște bonuri de casă: tratament, cazare etc. Generalități. Nimic legat de numele lui Bety și al meu, ca stăpân înregistrat în registrul național. Vă rog să nu vă supărați. Vă mulțumesc anticipat. Acum o avem acasă, dar ne costă cam mult și am putea să o pansam noi acasă, dar de la clinică nimic. Parcă ar pansa un stâlp de telegraf. Inadmisibil. Fetița noastră mai are mult până să i se repare pielicica. Noi locuim la curte și condițiile nu sunt grozave, dar o ținem în bucătărie. Ce să fac ?
Vă mulțumesc.

Andrei
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Achiziționarea primului câine este asociată cu creșterea mersului pe jos și a contactelor sociale
  •