Infectia cu ureaplasma si mycroplasma

04-12-2008
danielair
Nu este medic/terapeut
danielair
Sunt insarcinata in 10 saptamani si la analize mi-au iesit prezente ureaplasma si mycroplasma. Celelalte analize mi-au iesit in limite normale, iar la ecografie totul este normal si sarcina in evolutie buna. Doresc sa stiu daca exista pericol pentru copil si daca pot duce sarcina pana la capat.
Va multumesc!
2 comentarii
0
05-12-2008, ora 08:50
lylyk
Nu este medic/terapeut
lylyk
buna Daniela. Stai linistita. Se trateaza. Si eu am aflat ca am infectie cu ureaplasma la 10 saptamani. Acum am 18 saptamani si am inceput un tratament cu azitromicin, recomandat de dr, in urma unei antibiograme facute pt infectia asta. Tu ai o antibiograma? Deci stai linistita, se trateaza mai tarziu, acum bb este micut si nu se poate trata, dar mai tarziu da, si iti va spune dr cand trebuie sa incepi tratamentul. ppk dulce si sa auzim de bine. Sarcina usoara.
0
05-12-2008, ora 08:52
danielair
Nu este medic/terapeut
danielair
Multumesc pentru incurajari. Sper ca totul sa fie bine. Sarcina usoara!
Adaugă un comentariu / răspuns

12-02-2026, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul