Infectie?

30-05-2012
bogdan43
Nu este medic/terapeut
bogdan43
Buna seara.
Acum aproximativ 3 saptamani am fost cu un prieten sa mutam niste stupi si din intamplare cand ridicam un stup in masina, am fost intepat de o albina cam in zonul apendicelui, in partea dreapta foarte jos. Mi-a scos acul imediat iar dupa aceea nu am mai dat mare importanta acestui lucru. Pana acum cateva zile cand am observat ca acolo a ramas locul rosu cu un punct in mijloc de la intepatura. Nu este un rosu foarte profund si este pe o lungime destul de mica, insa mai mereu ma inteapta. Posibil sa fi ramas o parte din ac in interior si sa se fi infectat? Specific ca nu am avut alte probleme in acest timp, greata, voma, febra etc. Este doar o mica pata pe care nici nu o bagi in seama decat daca te uiti foarte atent cu un mic punct in mijloc ca o muscatura de tantar. Unde ar trebui sa merg pt investigatii?
1 comentarii
0
31-05-2012, ora 20:15
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Pentru o intepatura de albina nu se fac investigatii..nu baga in seama ; daca a ramas ac si e doar rosu, in curs de infectare, se va forma un mic cos care singur se va evacua impreuna cu restul de ac.sterge cu un tampon cu iod si atat. Stai linistit si fii mai barbat, nu te panica pentru orice nimic.
Adaugă un comentariu / răspuns