infectie dentara+febra(39.1)
Buna, am si eu o nelamurire in legatura cu infectia dentara.Am fost la medicul dentist si dupa ce ma consultat a constatat ca am infectie la masea, apoi mi-a prescris sa iau pastile(Amoxicillin 250 mg), dar dupa doua zile luind pastile nu simt nici o diferenta, in plus am tot aceeasi durere de masea, pe deasupra am avut si febra( 39.1).Nustiu ce sa mai fac, si zona mi-sa umflat.Si imi simt rau si tot corpul.Care sa fie cauza???
Va rog, dati-mi un sfat caci numai stiu ce sama fac.
Astept raspunsurile dumneavoastra, va multumesc!
Va rog, dati-mi un sfat caci numai stiu ce sama fac.
Astept raspunsurile dumneavoastra, va multumesc!
1 comentarii
Nu bine.Daca maseaua e sus, posibil sa te indrepti cu pasi mari spre o sinuzita.Oricum exista sanse ca infectie sa o ia in sus spre creier cu meningita si alte bucurii de genu asta (tromboza de sinus cavernos de pilda).Nici daca maseaua e jos perspectivele nu sint mult mai roze.Se pare ca antibioticu e fie prea slab, fie trebuie sa primesti ceva injectabil.Eu zic sa mergi cit de repede la un serviciu de ORL sau chirurgie maxilo faciala unde sa ramii internata.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Vaccinul antirabic
- 0Infectie cu acanthamoeba
- 1În tratamentul cu Monural este afectat pacientul dacă este pe anticoagulant Sindrom?
- 2Lyme cronic - reactie autoimuna agresiva la antibiotice, medicamente, alimente
- 2Expunere HIV
- 1Interpretare analize
- 1Capusa?
- 1Klebsilela si enterococus ecoli
- 1Klebsiella
- 1Bacterie urinara