INFECTIE IN GAT
As avea si eu o intrebare.De putin timp am o senzatie neplacuta in gat, simt de parca as avea in permanenta ceva in gat.M-am uitat in oglinda si am vazut ca am pe limba atat in stanga cat si in dreapta cate o bubita, iar sus (in zona denumita "omulet") am o chestie albicioasa, la fel ca o eczema.As vrea sa stiu ce ar putea sa fie, si cat de grav poate fi, si as vrea sa mai stiu cu ce se poate trata.Va multumesc!
2 comentarii
Ai nevoie de un consult ORL.Trebuie sa fii vazit inainte de a urma un tratament.Pana saptamana viitoare poti cumpara de la farmacie comprimate de supt cu actiune dezinfectanta oral si pastreaza o buna igiena a gurii.Numai bine!
buna seara simt in gat o flegma care devine deranjanta uneori dar vreau sa stiti ca nu ma doare gatul sau sa imi apara ceva ciudat pe omulet doar simt aceasta flegma in gat a si vreau sa spun ca mai fumez nu sunt innrait dar mai fumez ce sfat imi puteti da si un tratament dak se poate..va multumesc
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Toxoplasmoza
- 5Vaccinul antirabic
- 1Infectie cu acanthamoeba
- 1În tratamentul cu Monural este afectat pacientul dacă este pe anticoagulant Sindrom?
- 2Lyme cronic - reactie autoimuna agresiva la antibiotice, medicamente, alimente
- 2Expunere HIV
- 1Interpretare analize
- 1Capusa?
- 1Klebsilela si enterococus ecoli
- 1Klebsiella