infectie limba
Buna ziua! De cateva zile mi-au aparut pe limba niste bubitze mai mici, si mai mari de culoare roz, iar pe varful limbii dungi albe, dureroase la atingere...mi se usuca gura..ma deranjeaza si tiroida...(parca ma strange)..nu stiu ce ar putea fii!! ajutati-ma!!
2 comentarii
BUNA,
SI EU AM CREZUT LA FEL.AM SI SLABIT.RAU.CAM 5 KG.AM FACUT ANALIZE.AU IESIT BUNE.IN SCHIMB TEST ASLO POZITIV.POSIBIL REUMATISM.MERGI LA MEDIC.URGENT.MULTA SANATATE
SI EU AM CREZUT LA FEL.AM SI SLABIT.RAU.CAM 5 KG.AM FACUT ANALIZE.AU IESIT BUNE.IN SCHIMB TEST ASLO POZITIV.POSIBIL REUMATISM.MERGI LA MEDIC.URGENT.MULTA SANATATE
Nicolebia, la dermatologie sa merg? sau sa imi fac analize de sange? tinctura de propolis poate avea astfel de efecte? pt ca fac tratament pt cresterea imunitatii..acum 3 saptamani am facut si un tratament cu antibiotice pt bacteria helicobacter..nu inteleg cauza...:(
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Vaccinul antirabic
- 0Infectie cu acanthamoeba
- 1În tratamentul cu Monural este afectat pacientul dacă este pe anticoagulant Sindrom?
- 2Lyme cronic - reactie autoimuna agresiva la antibiotice, medicamente, alimente
- 2Expunere HIV
- 1Interpretare analize
- 1Capusa?
- 1Klebsilela si enterococus ecoli
- 1Klebsiella
- 1Bacterie urinara