infectie urinara

as vrea sa stiu dak nolicinul este bun la tratarea acestei infecti.mai exact cand urinez spre sfarsitul urinari am usturimi si doctorul de familie mi-a recomandat nolicin.si as mai avea o intrebare:nolicinul este bun la tratearea de cipercuta?
3 comentarii

Nolicin este o fluorochinolona foarte buna in infectii urinare, activ doar pe coci Gram- pozitivi, pseudomonas, ureapalma etc. si inactiv pentru ciuperci.Deci in infectii micotice nu se da.

in urma uroculturii (sterila) si a sumarului de urina (leucocite +) mi s-a pus diagnosticul de infectie urinara si mi s-a dat urmatorul tratament: ciprofloxacina, meloxicam, urinex si no-spa. pe acesta din urma nu l-am luat pt ca nu aveam dureri. intrebarea mea este daca acesta e un tratament corect, pt ca am senzatia ca unele medicamente imi fac rau, mai exact meloxicamul. azi e a 4-a zi de tratament si de fiecare data, dupa ce luam meloxicam, in aprox o ora aveam usoare ameteli. azi am iesit la farmacie, iar pe drumul de intoarcere mi s-a facut rau: stare de lesin, palpitatii, ameteli si uscarea gurii. initial am crezut ca mi s-a facut rau din cauza caldurii, desi am mers f putin prin soare si era ora 11, apoi m-am gandit ca poate fi din cauza medicamentelor pe care le luasem cu aprox o ora in urma. credeti ca poate fi asta cauza? am hotarat ca de maine sa nu mai iau meloxicam

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3infectie urinara?
- 5infectie urinara
- 4nesigur: infectie urinara sau diabet?
- 4imi este frica.. usturime la urinare = afectiune ale cailor urinare?
- 9Usturimi la urinare.. de nici pe strada nu puteam sa ies
- 14Tratament naturist - infectie urinara
- 4cum as putea sa ma vindec de infectia urinara?
- 4la cat timp dupa terminarea tratamentului cu antibiotic pot face urocultura?
- 2infectie urinara cu stafilococ
- 3infectie urinara?
- 0solutii pentru infectie urinara cu enterococ
- 3Jet urinar fara presiune
- 16infectie cu esherihia coli
- 4infectii urinale
- 14infectie urinara + infectie vaginala
- 5scurgeri penis, mancarimi si infectie urinara
- 0Infectie urinara Proteus
- 0infectie urinara?
- 1menstruatia poate intarzia din cauza unei infectii urinare?
- 0nu pot scapa de proteus mirabilis
Mai multe informații despre: infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: