infectie urinara

as vrea sa stiu dak nolicinul este bun la tratarea acestei infecti.mai exact cand urinez spre sfarsitul urinari am usturimi si doctorul de familie mi-a recomandat nolicin.si as mai avea o intrebare:nolicinul este bun la tratearea de cipercuta?
3 comentarii

Nolicin este o fluorochinolona foarte buna in infectii urinare, activ doar pe coci Gram- pozitivi, pseudomonas, ureapalma etc. si inactiv pentru ciuperci.Deci in infectii micotice nu se da.

in urma uroculturii (sterila) si a sumarului de urina (leucocite +) mi s-a pus diagnosticul de infectie urinara si mi s-a dat urmatorul tratament: ciprofloxacina, meloxicam, urinex si no-spa. pe acesta din urma nu l-am luat pt ca nu aveam dureri. intrebarea mea este daca acesta e un tratament corect, pt ca am senzatia ca unele medicamente imi fac rau, mai exact meloxicamul. azi e a 4-a zi de tratament si de fiecare data, dupa ce luam meloxicam, in aprox o ora aveam usoare ameteli. azi am iesit la farmacie, iar pe drumul de intoarcere mi s-a facut rau: stare de lesin, palpitatii, ameteli si uscarea gurii. initial am crezut ca mi s-a facut rau din cauza caldurii, desi am mers f putin prin soare si era ora 11, apoi m-am gandit ca poate fi din cauza medicamentelor pe care le luasem cu aprox o ora in urma. credeti ca poate fi asta cauza? am hotarat ca de maine sa nu mai iau meloxicam

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2este infectie urinara sau altceva?
- 2acum 3 saptamani am avut o infectie urinara grava
- 16Infectii urinare repetate!!!
- 12klebsiella si sarcina
- 6Analize dupa infectia urinara, pentru sarcina
- 5infectie urinara!
- 3infectie urinara?
- 5infectie urinara sau sensibilitate ridicata?
- 3infectie urinara
- 5Prostatita cronica acutizata
- 3de 2 ani ma confrunt cu infectiile urinare dar in ultima perioada s-au agravat
- 6Pot pastra sarcina?
- 6In legatura cu modul de administrare al granulelor efervescente URICOL
- 1infecti urinare cu e coli
- 0Infecte urinara recidivanta
- 1Infecţie urinară?
- 1Tratarea infectiilor urinare recurente
- 0nu pot scapa de proteus mirabilis
- 1Infecție urinară, usturimile au devenit insuportabile - Cunoașteti un tratament Naturist?
- 2Urgenta !!! ma lupt cu o infecție f gravă cu ecoli urinar
Mai multe informații despre: infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: