Infectie urinara și simptome

Bună-ziua, inep a va spune ca acum 2 săptămâni am ajuns la spital cu atac de panica sever. Am făcut analize la sânge, radiologie plămâni, urina.Am fost depistat cu infectie urinara. Ca și tratament am primit : Urinal akut ; antibiotic Cuminol 500 și flamexin 20mg.
Am terminat tratamentul într-o săptămână, a mai trecut o săptămână și am ceceleasi simptome cu care am ajuns la spital : bufeuri, tremur, frisoane, urinare deasa și insuficienta.
Am terminat tratamentul într-o săptămână, a mai trecut o săptămână și am ceceleasi simptome cu care am ajuns la spital : bufeuri, tremur, frisoane, urinare deasa și insuficienta.
2 comentarii

1.atacul de panica nu trece fara tratament.
2.mergeti la urolog pt investigatii amanuntite. nu va poate da nimeni de pe forum indicatii legat de problema infectiei urinare pe care o aveti
2.mergeti la urolog pt investigatii amanuntite. nu va poate da nimeni de pe forum indicatii legat de problema infectiei urinare pe care o aveti

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3infectie urinara in timpul sarcinii
- 10mancarimi vaginale si urinari dese
- 3Pierderi urinare mici imediat dupa urinare
- 3Infectie urinara sau altceva?
- 2urinare deasa
- 1Stari dese de voma si urinat des
- 2senzatie de urinare
- 12urinare frecventa si usturime in timpul urinarii
- 1urinare din 2 in doua ore
- 27urinari frecvente
- 3de vreo saptamana urinez des, am o secretie alba
- 18E neaparat de facut urocultura antibiograma pt a da tratament in infectie urinara?
- 4infectii urinale
- 6Pot pastra sarcina?
- 0Problema uretra, posibila infectie urinara recurenta
- 6Sperma de culoare rosiatica!
- 0Candidoza Dureri in timpul si dupa actul sexual
- 1Probleme cu urinatul
- 4Dureri mari vezica, intepaturi ca de cuțit, urinari dese...
- 3Infectie urinara, urinare greoaie si deasa
Mai multe informații despre: Infectiile urinare Infectiile tractului urinar Urinarea frecventa infectia urinara urinare incompleta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: