Infectie urinara și simptome
Bună-ziua, inep a va spune ca acum 2 săptămâni am ajuns la spital cu atac de panica sever. Am făcut analize la sânge, radiologie plămâni, urina.Am fost depistat cu infectie urinara. Ca și tratament am primit : Urinal akut ; antibiotic Cuminol 500 și flamexin 20mg.
Am terminat tratamentul într-o săptămână, a mai trecut o săptămână și am ceceleasi simptome cu care am ajuns la spital : bufeuri, tremur, frisoane, urinare deasa și insuficienta.
Am terminat tratamentul într-o săptămână, a mai trecut o săptămână și am ceceleasi simptome cu care am ajuns la spital : bufeuri, tremur, frisoane, urinare deasa și insuficienta.
2 comentarii
1.atacul de panica nu trece fara tratament.
2.mergeti la urolog pt investigatii amanuntite. nu va poate da nimeni de pe forum indicatii legat de problema infectiei urinare pe care o aveti
2.mergeti la urolog pt investigatii amanuntite. nu va poate da nimeni de pe forum indicatii legat de problema infectiei urinare pe care o aveti
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11infectie urinara - tratament
- 4sangerari si probleme la urinat
- 4cum as putea sa ma vindec de infectia urinara?
- 3infectie urinara?
- 3Urinez foarte galben...mai inchis asa
- 0arsuri usoare la urinare?
- 4infectii urinale
- 6usturime la urinare, durere picior si urinez la 20 minute
- 0Probleme urinare
- 1Secretie dupa ejaculare si urinare frecventa
- 3Urinari prea dese
- 3Secreţii vaginale
- 6Infectii urinare recurente
- 5Disconfort in zona vaginului si urinari frecvente dupa contact sexual protejat
- 1Infecție urinară, usturimile au devenit insuportabile - Cunoașteti un tratament Naturist?
- 2Am nevoie de ajutor! Va rog sa raspunde ti
- 1Urinari scurte si dese
- 4Dureri mari vezica, intepaturi ca de cuțit, urinari dese...
- 0Senzație de golire incomplecta a vezicii urinare
- 1Infectie urinara sau altceva?
Mai multe informații despre: Infectiile urinare Infectiile tractului urinar Urinarea frecventa infectia urinara urinare incompleta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: