Infectie urinara și simptome

Bună-ziua, inep a va spune ca acum 2 săptămâni am ajuns la spital cu atac de panica sever. Am făcut analize la sânge, radiologie plămâni, urina.Am fost depistat cu infectie urinara. Ca și tratament am primit : Urinal akut ; antibiotic Cuminol 500 și flamexin 20mg.
Am terminat tratamentul într-o săptămână, a mai trecut o săptămână și am ceceleasi simptome cu care am ajuns la spital : bufeuri, tremur, frisoane, urinare deasa și insuficienta.
Am terminat tratamentul într-o săptămână, a mai trecut o săptămână și am ceceleasi simptome cu care am ajuns la spital : bufeuri, tremur, frisoane, urinare deasa și insuficienta.
2 comentarii

1.atacul de panica nu trece fara tratament.
2.mergeti la urolog pt investigatii amanuntite. nu va poate da nimeni de pe forum indicatii legat de problema infectiei urinare pe care o aveti
2.mergeti la urolog pt investigatii amanuntite. nu va poate da nimeni de pe forum indicatii legat de problema infectiei urinare pe care o aveti

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11infectie urinara - tratament
- 4urinari dese la o fetita de 4 ani si 9 luni
- 4Infectii urinare
- 5copil patru ani, infectii urinare
- 3anticonceptionalele si infectia urinara, rog un doctor
- 5usturimi la urinare...dureri de ovare si urinare frecventa
- 23aceleasi simptome dupa antibiotice pt infectia urinara
- 0uriat des
- 2Posibil problema la urinare
- 5infectie urinara care a revenit
- 5imi intarzie menstruatia de 4 zile si am inceput sa am senzatie de urinare mereu
- 2Urinez des
- 1Infecţie urinară?
- 3Secreţii vaginale
- 4Infectie urinara cu e-coli.
- 3Simptome BTS
- 0Infectiile urinare
- 4Mucus in urina
- 1Infectie urinara Escherichia Coli
Mai multe informații despre: Infectiile urinare Infectiile tractului urinar Urinarea frecventa infectia urinara urinare incompleta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: