Infectie urinara și simptome
Bună-ziua, inep a va spune ca acum 2 săptămâni am ajuns la spital cu atac de panica sever. Am făcut analize la sânge, radiologie plămâni, urina.Am fost depistat cu infectie urinara. Ca și tratament am primit : Urinal akut ; antibiotic Cuminol 500 și flamexin 20mg.
Am terminat tratamentul într-o săptămână, a mai trecut o săptămână și am ceceleasi simptome cu care am ajuns la spital : bufeuri, tremur, frisoane, urinare deasa și insuficienta.
Am terminat tratamentul într-o săptămână, a mai trecut o săptămână și am ceceleasi simptome cu care am ajuns la spital : bufeuri, tremur, frisoane, urinare deasa și insuficienta.
2 comentarii
1.atacul de panica nu trece fara tratament.
2.mergeti la urolog pt investigatii amanuntite. nu va poate da nimeni de pe forum indicatii legat de problema infectiei urinare pe care o aveti
2.mergeti la urolog pt investigatii amanuntite. nu va poate da nimeni de pe forum indicatii legat de problema infectiei urinare pe care o aveti
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Durere profunda in zona inghinala dreapta
- 3simt nevoia sa urinez des
- 9leucocite in urina, urocultura negativa - lamuriri
- 4infecite urinara
- 5de mai bine de 3 luni urinez foarte des
- 4Infectie urinara si uro vaxom!
- 7infectie urinara cu E.coli
- 4Urinari frecvente
- 3urinari foarte dese! va rog mult ajutati-ma!!
- 0urinare deasa si durere dupa un an de la operatie
- 2urinari dese de la stres sau suparare ?
- 6usturime la urinare, durere picior si urinez la 20 minute
- 1Senzatie de urinari dese
- 0Probleme la urinare, urinez greu
- 1Răspundeți - infecții urinare
- 0Durere de burta-senzatii de urina
- 5Urinez des, diagnostic incert??
- 1Urinari scurte si dese
- 3Infectie urinara
- 2Sperma Scurgeri
Mai multe informații despre: Infectiile urinare Infectiile tractului urinar Urinarea frecventa infectia urinara urinare incompleta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: