Infectie urinara și simptome
Bună-ziua, inep a va spune ca acum 2 săptămâni am ajuns la spital cu atac de panica sever. Am făcut analize la sânge, radiologie plămâni, urina.Am fost depistat cu infectie urinara. Ca și tratament am primit : Urinal akut ; antibiotic Cuminol 500 și flamexin 20mg.
Am terminat tratamentul într-o săptămână, a mai trecut o săptămână și am ceceleasi simptome cu care am ajuns la spital : bufeuri, tremur, frisoane, urinare deasa și insuficienta.
Am terminat tratamentul într-o săptămână, a mai trecut o săptămână și am ceceleasi simptome cu care am ajuns la spital : bufeuri, tremur, frisoane, urinare deasa și insuficienta.
2 comentarii
1.atacul de panica nu trece fara tratament.
2.mergeti la urolog pt investigatii amanuntite. nu va poate da nimeni de pe forum indicatii legat de problema infectiei urinare pe care o aveti
2.mergeti la urolog pt investigatii amanuntite. nu va poate da nimeni de pe forum indicatii legat de problema infectiei urinare pe care o aveti
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nu raman insarcinata, de ce?
- 3infectia urinara
- 3urinari foarte dese! va rog mult ajutati-ma!!
- 7Durere pelvina
- 7Infectie urinara?
- 9Urina incolora si urinat des
- 7Confuza.. nu stiu ce sa fac
- 4durere (excesiva) la ovare
- 0uriat des
- 7Ma gandesc intruna ca trebuie sa urinez, sunt stresat de acest gand
- 1infectia urinara afecteaza colul sau inf. ginec. infecteaza vezica?
- 4infectie sau raceala?
- 0Probleme Urinare
- 13Cistita cronica netratata corespunzator
- 5Urinez des, diagnostic incert??
- 0Simptome fara diagnostic
- 0Urinări dese și elimin o cantitate apreciabilă
- 1Piatra la rinichi
- 2Ejaculare slaba dupa infectie urinara
- 0Disconfort, arsură vezica și uretra
Mai multe informații despre: Infectiile urinare Infectiile tractului urinar Urinarea frecventa infectia urinara urinare incompleta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: