Infectie urinara și simptome
Bună-ziua, inep a va spune ca acum 2 săptămâni am ajuns la spital cu atac de panica sever. Am făcut analize la sânge, radiologie plămâni, urina.Am fost depistat cu infectie urinara. Ca și tratament am primit : Urinal akut ; antibiotic Cuminol 500 și flamexin 20mg.
Am terminat tratamentul într-o săptămână, a mai trecut o săptămână și am ceceleasi simptome cu care am ajuns la spital : bufeuri, tremur, frisoane, urinare deasa și insuficienta.
Am terminat tratamentul într-o săptămână, a mai trecut o săptămână și am ceceleasi simptome cu care am ajuns la spital : bufeuri, tremur, frisoane, urinare deasa și insuficienta.
2 comentarii
1.atacul de panica nu trece fara tratament.
2.mergeti la urolog pt investigatii amanuntite. nu va poate da nimeni de pe forum indicatii legat de problema infectiei urinare pe care o aveti
2.mergeti la urolog pt investigatii amanuntite. nu va poate da nimeni de pe forum indicatii legat de problema infectiei urinare pe care o aveti
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17ce boala poate fi si cum sa o tratez?
- 4infecite urinara
- 10mancarimi vaginale si urinari dese
- 4Problema cu urinarea - des si putin
- 3de la un timp urinez des, dupa ce ma masturbez
- 3Urina ciudata... doar 2, 3 picaturi
- 4urinez des
- 6Pot pastra sarcina?
- 1senzatie de urinare si dureri de burta
- 0infectie urinara?
- 1menstruatia poate intarzia din cauza unei infectii urinare?
- 0Simptome de sarcina 8 zile intarziere menstruatie si doua teste negative!
- 3Infectie urinara
- 1Urinari frecvente
- 0Infecție urinara la 6 saptamani de la nastere prin cezariana
- 2Ovule
- 4Infecție urinara cronica
- 2Klebsiella SPP
- 2Klesibella pneumonie
Mai multe informații despre: Infectiile urinare Infectiile tractului urinar Urinarea frecventa infectia urinara urinare incompleta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: