Intarziere 4 zile menstruatie

Buna ziua doamnelor..am o mica problema daca o pot numi asa, luna trecuta mi-a venit menstruatia pe data de 9.. Dupa calculele mele ovulatia a avut loc undeva pe 21, 22...se poate sa gresesc...de obicei imi vine regulat cam pe aceeasi data cu maxim de intarziere 2zile..deci menstruatia trebuia sa vina cam p 9 luna aceasta...insa aceasta intarzie sa apara..ma dor sanii f rau..sunt balonata rau si ma doare burta jos...nu stiu daca o fi de la operatia de cezariana dar ma deranjeaza mai ales cand merg la baie si am senzatia de a impinge si ma inteapa..nu pot sa explic chiar corect senzatia..am facut ieri un test pe la 1 negativ..ma gandesc poate ca e si prea devreme daca arr fi o sarcina..deja intarzie prea mult menstruatia.si sunt fff stresata..ati patit asa ceva?
2 comentarii

Test pe 16 din prima urina de dimineata.
Sa stiti ca ovulatia aceasta este atat de ciudata incat au fost doamne care au ramas insarcinate la menstruatie si doamne cu ciclul ceas elvetian la 28 de zile invariabil care au ramas insarcinate in perioada nefertila.
Protejati-va cu prezervativ daca nu mai doriti sa ramaneti insarcinata. Celelalte Mijloace, anticonceptionalele, steriletul etc produc avorturi timpurii.
Sa stiti ca ovulatia aceasta este atat de ciudata incat au fost doamne care au ramas insarcinate la menstruatie si doamne cu ciclul ceas elvetian la 28 de zile invariabil care au ramas insarcinate in perioada nefertila.
Protejati-va cu prezervativ daca nu mai doriti sa ramaneti insarcinata. Celelalte Mijloace, anticonceptionalele, steriletul etc produc avorturi timpurii.

Imi doresc inca un copil..insa ma streseaza asteptarea asta si faptul k nu stiu ori e da ori nu e bebe.test negativ menstruatie nu.. E ciudat pentru mine..cand am facut baie in seara asta am observat putin lichid sange nu stiu ce era dar ffff putin si nu era chiar rosul de la menstruatie...o sa vad dimineata..daca era menstruatie o sa se vada dimineata...multumesc pentru sfaturi

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Va rog, ajutor! Fructe de mare crude in sarcina!
- 0Medici București nasteri stat
- 1Ajutati-ma cu aceste analize
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
- 1Rezultat amniocenteza
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
- 1Toxoplasma in sarcina
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Sarcina oprita in evolutie
- 0Triplu test interpretare