Întârzierea menstruației după naștere
Bună ziua,
Am născut acum 6 luni și jumătate prin cezariana și alăptez exclusiv, la 3 luni am avut menstruație, luna următoare mi-a întârziat cu o săptămână, iar acum de aproape două luni nu mi-a venit deloc.
Am folosit ca metode de contracepție prezervativul, coitul întrerut sau ovulele. Sunt tare îngrijorată că aș putea fi însărcinată, deși am făcut două teste și au ieșit negative. Se poate să întârzie datorită alăptării? Sau poate și faptul că am slăbit 10 kg într-o lună?
Am născut acum 6 luni și jumătate prin cezariana și alăptez exclusiv, la 3 luni am avut menstruație, luna următoare mi-a întârziat cu o săptămână, iar acum de aproape două luni nu mi-a venit deloc.
Am folosit ca metode de contracepție prezervativul, coitul întrerut sau ovulele. Sunt tare îngrijorată că aș putea fi însărcinată, deși am făcut două teste și au ieșit negative. Se poate să întârzie datorită alăptării? Sau poate și faptul că am slăbit 10 kg într-o lună?
1 comentarii
E foarte probabil sa fie inca o dereglare a ovulatiei legata si de alaptare dar si de scaderea ponderala. Folositi prezervativul ca metoda contraceptiva sa excludeti in continuare o sarcina.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Col uterin scurt
- 1Va rog, ajutor! Fructe de mare crude in sarcina!
- 1Medici București nasteri stat
- 1Ajutati-ma cu aceste analize
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
- 1Rezultat amniocenteza
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
- 1Toxoplasma in sarcina
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Sarcina oprita in evolutie