Intepatura partea dreapta jos a abdomenului!!!
Catre un domn doctor daca se poate.De vreo 2 zile am osbervat ca dupa ce ma duc la baie si urinez simt cateva tepaturi in zona dreapta jos a abdomenului aproape de picior dar un pic mai sus dupa care se linisteste.Mai simt si int timpul zilei cateva intepaturi dar rar.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns va rog daca se poate.Multumesc
2 comentarii
Poate fi o infectie urinara sau sa ai ceva nisip la rinichi pe care il elimini.
Problema este ca si daca elimini nisip, se poate face o infectie urinara, deoarece zgarie mucoasa uretrala.
Mergi la un dr. urolog sa te consulte si sa iti dea sa faci si o urocultura cu antibiograma - ca sa stii la ce antibiotic este sensibila bacteria care se gaseste.
Trebuie sa treaca 10 zile ide la ultimul antibiotic luat, n caz ca ai luat, ca sa nu iasa rezultatul fals negativ.
Mergi la doctor si vezi ce iti zice sa faci.
Nu bea cafea sau sucuri deoarece irita vezica.
Problema este ca si daca elimini nisip, se poate face o infectie urinara, deoarece zgarie mucoasa uretrala.
Mergi la un dr. urolog sa te consulte si sa iti dea sa faci si o urocultura cu antibiograma - ca sa stii la ce antibiotic este sensibila bacteria care se gaseste.
Trebuie sa treaca 10 zile ide la ultimul antibiotic luat, n caz ca ai luat, ca sa nu iasa rezultatul fals negativ.
Mergi la doctor si vezi ce iti zice sa faci.
Nu bea cafea sau sucuri deoarece irita vezica.
am incercat sa ma duc azi dar nu era nimeni...o sa ajung pe luni pana atunci mi-am facut ceaiuri ca am inteles ca sunt bune si am luat si niste papaverina si scobutil(mama mi-a recomandat ca si ea a avut ceva probleme similare).Oricum multumesc pentru mesaj.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Vaccinul antirabic
- 0Infectie cu acanthamoeba
- 1În tratamentul cu Monural este afectat pacientul dacă este pe anticoagulant Sindrom?
- 2Lyme cronic - reactie autoimuna agresiva la antibiotice, medicamente, alimente
- 2Expunere HIV
- 1Interpretare analize
- 1Capusa?
- 1Klebsilela si enterococus ecoli
- 1Klebsiella
- 1Bacterie urinara