Interpretare papa nicolau in sarcina

Buna ziua
Sunt insarcinata in 20 sapt si am rezultatul unui Papa Nicolau, nu mai pot astepta pana la controlul de peste 3 sapt. Va rog. Celule scuamoase superficiale si intermediare, metaplazie scuamoasa, grupuri de celule glandulare endocervicale, frecventi nuclei liberi, polimorfonucleare integre si lizate, coco bacili. Multumesc
Sunt insarcinata in 20 sapt si am rezultatul unui Papa Nicolau, nu mai pot astepta pana la controlul de peste 3 sapt. Va rog. Celule scuamoase superficiale si intermediare, metaplazie scuamoasa, grupuri de celule glandulare endocervicale, frecventi nuclei liberi, polimorfonucleare integre si lizate, coco bacili. Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Sunt infectata cu HPV
- 4la testul papanicolau iese daca ai HSV si HPV?
- 4interpretare analiza babes papanicolau
- 12Rezultat PAP si examen secretii
- 3test papanicolau
- 3interpretate papanicolau - urgent - hpv?
- 0interpretate test Babes-Papanicolau
- 4interpretare examen secretie vaginala
- 0Diagnostic citologic - Test Babes-Papanicolaou
- 6rezultat test papanicolau
- 3Imi raspunde si mie cineva?
- 1Rezultat analize PAP si secretie vaginala. E ceva grav?
- 2rezultat papanicolau
- 0E cazul sa cer o a doua parere pentru colposcopie?
- 0Test Babes-Papanicolau cu metaplazie scumoasa imatura
- 0Leziune precanceroasa pe col?
- 0Interpretare examen babeș-papanicolau
- 0Rezultat PAP
- 0Ajutati-ma ! Am facut un test Papanicolau si nu stiu exact ce am
- 0Inflamatie col + hpv
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: