Interventie chirurgicala

21-01-2019
Health
Nu este medic/terapeut
Health
Buna seara,
La inceputul lunii octombrie am avut extras ultimul molar de minte din dreapta sus.
La doua saptamani dupa vindecare simteam durere cand ma spalam cu periuta electrica pe partea aceea unde a fost operatia. I-am spus stomatologului si a spus ca e normal.
Azi, durerea s-a mai ameliorat, nu ma doare cand mananc pe partea aceea, insa cand ma spal tot simt o durere. M-am uitat la molarul care este langa maseaua de minte extrasa si am observat ca s-a retras gingia(0.5-1 mm aprox dupa pararea mea) insa mie mi se pare enorm de mult.
Am citit pe diferite site-uri si am inceput sa ma ingrijorez.

Mentionez ca in luna iulie 2018 am avut extrasi alti doi molari de minte si totul a fost bine.

Ma poate ajuta cineva va rog sau ce remedii ar exista?
Folosesc periuta oral b genius 9000, peria e precision clean.

Astept raspunsul dvs.
Cu multumiri
1 comentarii
0
21-01-2019, ora 10:19
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua, este normal ca după o extracție mai traumatizantă gingia sa se rearanjeze...asta include și o posibila retractie. Este posibil ca după o vindecare completa gingia sa revină la normal.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce doare locul extracției?
  •