Interventie chirurgicala

Buna seara,
La inceputul lunii octombrie am avut extras ultimul molar de minte din dreapta sus.
La doua saptamani dupa vindecare simteam durere cand ma spalam cu periuta electrica pe partea aceea unde a fost operatia. I-am spus stomatologului si a spus ca e normal.
Azi, durerea s-a mai ameliorat, nu ma doare cand mananc pe partea aceea, insa cand ma spal tot simt o durere. M-am uitat la molarul care este langa maseaua de minte extrasa si am observat ca s-a retras gingia(0.5-1 mm aprox dupa pararea mea) insa mie mi se pare enorm de mult.
Am citit pe diferite site-uri si am inceput sa ma ingrijorez.
Mentionez ca in luna iulie 2018 am avut extrasi alti doi molari de minte si totul a fost bine.
Ma poate ajuta cineva va rog sau ce remedii ar exista?
Folosesc periuta oral b genius 9000, peria e precision clean.
Astept raspunsul dvs.
Cu multumiri
La inceputul lunii octombrie am avut extras ultimul molar de minte din dreapta sus.
La doua saptamani dupa vindecare simteam durere cand ma spalam cu periuta electrica pe partea aceea unde a fost operatia. I-am spus stomatologului si a spus ca e normal.
Azi, durerea s-a mai ameliorat, nu ma doare cand mananc pe partea aceea, insa cand ma spal tot simt o durere. M-am uitat la molarul care este langa maseaua de minte extrasa si am observat ca s-a retras gingia(0.5-1 mm aprox dupa pararea mea) insa mie mi se pare enorm de mult.
Am citit pe diferite site-uri si am inceput sa ma ingrijorez.
Mentionez ca in luna iulie 2018 am avut extrasi alti doi molari de minte si totul a fost bine.
Ma poate ajuta cineva va rog sau ce remedii ar exista?
Folosesc periuta oral b genius 9000, peria e precision clean.
Astept raspunsul dvs.
Cu multumiri
1 comentarii

Buna ziua, este normal ca după o extracție mai traumatizantă gingia sa se rearanjeze...asta include și o posibila retractie. Este posibil ca după o vindecare completa gingia sa revină la normal.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 49extractie dentara din partea dreapta jos
- 7extractie molar, durere insuportabila+eruptie molar de minte
- 5durere dupa extractie - e normal?
- 3dureri dupa extractie nerv
- 0Durere dupa extractie.
- 3Ajutati-ma! durere după extracție
- 0Măsea cimentuita acum 5 ani a ajuns sa se rupă bucatele
- 5Operație molar de minte
- 1Durere după extracția maselei
- 3Inflamare după extracție (2)
- 3Extracție măsea de minte
- 4Durere dupa extractie molar inferior
- 3Extractie Masea de minte - 14 zile si locul nu este vindecat complet
- 1Durere după extractie masea
- 1Extractie dentara - au inceput durerile si persista mai ales seara
- 0Extractie masea de minte
- 8Extractie nevindecata total dupa mult timp si alte probleme, am si radiografie
- 2Durere insuportabila dupa extractie molar de minte
- 4Extracție premolar
Mai multe informații despre: durerea dupa extractie
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: