intrebare

buna ziua...am si eu o problema, am facut o intrerupere de sarcina acum 3 saptamani nu am avut deloc probleme, iar dupa 2 saptamani am avut contact sexual dar protejat...ieri am fost la ecografie pentru ca mi sa cerut pt stomac si acolo mi sa spus ca am uterul usor crescut si ca am endometrul ingrosat si ca ar fi posibila sarcina...vreau sa spun ca nu am zis nimic de intrerupere si trebuie sa imi vina menstruatia saptamana viitoare vreau sa intreb daca uterul poate sa fie marit de la ultima sarcina?
si eu stiam ca endometrul se ingroasa cand trebuie sa vina menstrutia.va multumesc va rog sa imi raspundeti ca sunt ingrijorata
si eu stiam ca endometrul se ingroasa cand trebuie sa vina menstrutia.va multumesc va rog sa imi raspundeti ca sunt ingrijorata
2 comentarii

eu stiam ca se recomanda minim o luna (pana vine prima menstra) dupa un chiuretaj...pt contacte sexuale, mi se pare cam devreme 2 sapt la tine...
depinde cate sapt avea sarcina..daca avea 12sapt clar era uterul umflat. dar si inaintea menstruatii endometrul este ff gros.
depinde cate sapt avea sarcina..daca avea 12sapt clar era uterul umflat. dar si inaintea menstruatii endometrul este ff gros.

aveam doar 3 sapt nici atat la intreruperea de sarcina...si am facut si un test de sarcina aseara si mi-a iesit negativ

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Va rog, ajutor! Fructe de mare crude in sarcina!
- 0Medici București nasteri stat
- 1Ajutati-ma cu aceste analize
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
- 1Rezultat amniocenteza
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
- 1Toxoplasma in sarcina
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Sarcina oprita in evolutie
- 0Triplu test interpretare