Intrebare catre un medic !!!!
Va rog sa-mi spuna cineva ce inseamna eritroblast oxifil 1%
4 comentarii
Eritroblastul oxifil [ acidofil ] face parte din seria rosie, eritropoeza, prin care se sintetizeaza eritrocitul matur, si este precursorul acestuia.Cantitatea de hemoglobina este mai mare in citoplasma eritroblastului oxifil, de aici decurgand acidofilia.Valoarea eritroblastului oxifil creste in anemii. Mergi cu analizele la medicul care le-a recomandat.
Multumesc d-na doctor, anemie la analizele facute nu exista drept ptr.care le-am repetat la institutul Cantacuzino, poate totusi este o greseala facuta in laboratorul policlinicii din sector. Asteptam rezultatele pe 26.11 O zi buna in continuare.
buna dimineata prietenul meu este racit iar doctora ia recomandat anumite medicamente iar AXYCEF ia provocat reactii adverse acum are febra mare a ajuns la 39 nu are dureri dar se simnte slabit, are ameteli ce imi recomandati ca sa ii scada febra iam dat si o fiola de algocalmin ia scazut si a urcat din nou nu stiu ce sa ii mai fac.
as dori sa stiu si eu cat de grav este? Fica mea in varsta de 24 ani are CRP cantitativ 25.31mg/L, iar VSH-ul 29mm/1h si 55mm/2h.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Vaccinul antirabic
- 0Infectie cu acanthamoeba
- 1În tratamentul cu Monural este afectat pacientul dacă este pe anticoagulant Sindrom?
- 2Lyme cronic - reactie autoimuna agresiva la antibiotice, medicamente, alimente
- 2Expunere HIV
- 1Interpretare analize
- 1Capusa?
- 1Klebsilela si enterococus ecoli
- 1Klebsiella
- 1Bacterie urinara