intrerupere sarcina nedorita

31-07-2011
ladyne
Nu este medic/terapeut
ladyne
Am facut un test de sarcina si a iesit pozitiv.Acum am exact 4 saptamani.Cand as putea merge sa fac intreruperea?Mentionez ca am 40 ani si am deja un copil mare.Imi poate spune cineva cam cat mai costa un chiuretaj???Ultimul l-am facut acum 10 ani la o clinica privata in Galati insa a trecut prea mult timp...si parca acum imi este mult mai teama...
3 comentarii
0
31-07-2011, ora 17:40
alina23mai
Nu este medic/terapeut
alina23mai
De ce nu vreti sa il pastrati? Ganditi-va ca nimic nu se intampla fara voia lui Dumnezeu. Eu m-am rugat 7 ani sa raman insarcinata, sperand luna de luna ca poate de data asta am ramas; nu va imaginati ce chin. Plus ca stiu cateva persoane care au facut chiuretaj, si de atunci regreta zilnic. Eu am acum un copilas de aproape 11 luni si sunt iarasi insarcinata, dar nici nu ma pot gandi la avort, chiar daca locuiesc cu chirie. Stiu ca ii voi iubi mult pe amandoi si stiu ca Dumnezeu ma va ajuta sa-i cresc.
Va rog, mai ganditi-va o data inainte sa luati o hotarare. Va doresc multa sanatate!
0
01-08-2011, ora 13:02
ladyne
Nu este medic/terapeut
ladyne
Ce ati face daca ati ramane insarcinata cu un fost sot care acum s-a recasatorit si are deja o familie noua???Eu acum am trecut din postura de sotie in cea de amanta a lui.Cum sa las un copil in aceste conditii???Deja am un copil care il vede destul de rar pentru ce sa mai repet experienta???Imi pare rau ca am renuntat la metoda contraceptiei orale si m-am bazat pe cea a calendarului in ultimii 3 ani...se pare insa ca organismul uman nu e un mecanism si va trebui sa gasesc o solutie valabila femeilor trecute de 40 ani.Si eu am ramas insarcinata greu.abia la 29 ani, stiu ce inseamna acest lucru pentru cele care doresc un copil.Stiu insa si ce responsabilitate implica cresterea si educatia unui prunc-asta daca doresti sa o faci asa cum trebuie, sa ii oferi o viata decenta fara lipsuri materiale sau de orce natura.
Apreciez femeile cerebrale care cantaresc bine decizia de a pastra sau renunta la un copil...si indiferent de decizia pe care au luat-o sunt sigura ca au facut ce e mai bine.Nu mai condamnati si numai dati verdicte, ar trebui apreciate ca sunt in stare de asemenea decizii decat sa ii faca si sa ii lase prin orfelinate.
Tie iti multumesc pentru mesaj si pentru sfat..si sa te bucuri de pruncii tai...sa fie sanatosi.
0
01-08-2011, ora 13:47
alina23mai
Nu este medic/terapeut
alina23mai
Multumesc frumos. Va rog sa va suparati pentru ce v-am scris, nu v-am spus nimic din rautate, Doamne fereste. Imi pare rau pentru situatia in care va aflati. Sa va ajute Bunul Dumnezeu sa fie bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul