iritatie preput
Buna ziua... d ceva timp am o problema... dupa c se consuma actul sexual preputul ramane pt o perioada iritat ( rosu )
Mentionez k am avut candidoza cam acum 1 an si d atunci zona preputului am sesizat k a ramas mai sensibila... sa mai aplic vre'o crema ? Alte simptome nu prezint ( mancarimi, usturime etc ) doar roseatza care dupa 30 - 45 d min dispare dar nu in totalitate... astept rasp. Multumesc
Mentionez k am avut candidoza cam acum 1 an si d atunci zona preputului am sesizat k a ramas mai sensibila... sa mai aplic vre'o crema ? Alte simptome nu prezint ( mancarimi, usturime etc ) doar roseatza care dupa 30 - 45 d min dispare dar nu in totalitate... astept rasp. Multumesc
1 comentarii
Da, este posibil sa fie candidoza. Daca mai observati si pe gland ca niste puncte rosii mici, daca exista mancarime pe gland care, la scarpinare, inlatura o pojghita extrem de subtire, atunci diagnosticul de candidoza devine foarte probabil. El devine cert daca simptomele de mai sus se amelioreaza dupa aplicatia unei creme numita Medacter.
Cu alte cuvinte, daca seamana a candidoza, se manifesta ca o candidoza si trece la medicamentele de candidoza, atunci inseamna ca e candidoza...
Cu alte cuvinte, daca seamana a candidoza, se manifesta ca o candidoza si trece la medicamentele de candidoza, atunci inseamna ca e candidoza...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Cancer col uterin
- 1Se transmite Enterococcus faecalis?
- 1Rana pe col/Test PAP modificat /Genotipurile HPV negative
- 0Chist endometriozic
- 3Ovar ecografie
- 5Uretra inflamata si dureroasa
- 1Despre tamoxifen
- 0Colpo nesatisfacator
- 1Cervicita - ce tratament se recomanda?
- 1Colpita - cum se transmite infectia?