Ketonal combinat cu alprazolam ?

13-09-2021
mariusss95
Nu este medic/terapeut
mariusss95
Buna seara, nu stiu daca am postat bine insa sper sa nu fie probleme. De vreo 2 saptamani iau cate o jumatate de pastila de alprazolam dimineata si jumatate seara (1 in total pe zi) la recomandarea medicului. De o perioada scurta de timp (1 saptamana) a inceput sa ma doara puternic o masea si deocamdata n-am curajul sa merg la stomatolog sa vada ce poate fi si ma amagesc cu anumite substante (am luat algocalmin un timp, solutie injectabila tineam la masea si era ok) si de astazi am inceput sa iau ketonal duo cu eliberare prelungita. Vreau sa va intreb... se pot combina aceste 2 pastile ? Gen ketonalul cu alprazolamul sau risc sa am reactii adverse puternice ?

Alprazolam il iau pentru linistire psihica si pentru un somn mai ok iar ketonal o pastila pe zi iau doar cand ma doare foarte tare maseaua (si isi face efectul rapid). Sunt curios daca se pot combina intre ele sau sunt una impotriva celeilalte :D

Va multumesc, o seara frumoasa !
2 comentarii
1
13-09-2021, ora 21:10
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna seara. Se pot lua dar Ketonalul e un antiinflamator. Se ia doar cateva zile, nu pe termen lung si cu protectie gastrica, gen Omeprazol cu jumatate de ora inainte, pentru a va proteja stomacul.
0
13-09-2021, ora 21:52
mariusss95
Nu este medic/terapeut
mariusss95
Multumesc de raspuns ! Asta eram curios, daca se pot combina intre ele fara sa fie reactii adverse. Pe internet n-am gasit nicaieri.. nici in prospect. :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: