kg in plus pe perioada alaptarii

buna, as vrea sa stiu daca pot slabi daca alaptez, deoarece am luat pe perioada sarcinii aproximativ 45 kg, acum 9 luni cand am nascut am dat jos 18 kg insa de atunci si pana acum le-am pus inapoi. am incercat o dieta disociata dar nu am reusit sa o tin decat cateva zile. am scos painea, grasimile, dulciurile din alimentatie insa niciun rezultat pentru ca tot ma ingras. am fost la un medic endocrinolog si dupa ce mi-am facut un set de analize pt glanda tiroida mi-a recomandat euthyrox 25 cate o jumate de pastila dimineata pe stomacul gol, tratamentul fiind momentan pe 2 luni pana o sa merg din nou la control. nici medicul endocrinolog nu mi-a recomandat momentan alte medicamente sau un regim de slabit. vreau sa va intreb daca imi puteti recomanda ceva pentru slabit, mentionez ca alaptez de 9 luni si am 116 kg, 1.78 m si 26 de ani. va multumesc.
1 comentarii

Pentru a scapa de kg in plus trebuie sa ai o dieta stricta din care sa elimini anumite alimente insa trebuie sa faci si sport, altfel nu reusesti. Trebuie sa mananci doar o felie de paine pe zi si asta dimineata, trebuie sa renunti definitiv la dulciuri, sucuri de orice fel naturale sau carbogazoase orez, paste fainoase, zahar, fructele se mananca cu moderatie adica o masa de fructe pe zi formata dintr-un bol de fructe si atat. De asemenea trebuie sa ai mese fixe iar intre mese o gustare mica formata de asemenea din ceva sanatos, adica un mar de exemplu si sa bei 2 litrii de apa pe zi.
Nu e nimic in neregula tu tiroida ta cu siguranta, din ce ai spus mai sus imi dau seama ca tu mananci de toate fara retineri. Nu trebuie sa te astepti sa slabesti dintr-o data. Poate sa treaca si o luna de dieta si sport de 3, 4 ori pe saptamana si sa nu slabesti mai deloc, insa nu trebuie sa renunti. 45 de kg este enorm, in 2 ani le dai jos asta cu dieta si exercitii fizice.
Nu te astepta sa slabesti mai mult de 4 kg pe luna cu dieta si sport, mancand normal nu vei face altceva decat sa te ingrasi in continuare ori sa iti fie si mai greu sa slabesti. Sarcina si inaintarea in varsta aduc modificari hormonale care fac posibila acumularea kg in plus mult mai usor.
Nu e nimic in neregula tu tiroida ta cu siguranta, din ce ai spus mai sus imi dau seama ca tu mananci de toate fara retineri. Nu trebuie sa te astepti sa slabesti dintr-o data. Poate sa treaca si o luna de dieta si sport de 3, 4 ori pe saptamana si sa nu slabesti mai deloc, insa nu trebuie sa renunti. 45 de kg este enorm, in 2 ani le dai jos asta cu dieta si exercitii fizice.
Nu te astepta sa slabesti mai mult de 4 kg pe luna cu dieta si sport, mancand normal nu vei face altceva decat sa te ingrasi in continuare ori sa iti fie si mai greu sa slabesti. Sarcina si inaintarea in varsta aduc modificari hormonale care fac posibila acumularea kg in plus mult mai usor.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Sunt prea grasa?
- 0Voi știți ce mâncați?Oameni ultraprocesati Capcanele industriei alimentare actuale.
- 1Am prea multa grasime pe burta?
- 1E nevoie sa slabesc?
- 2În prediabet ai voie smoothieuri de fructe amestecate cu legume?
- 0Unde pot învăța nutriție?
- 0Diabetul se vindeca?
- 1O sa inversez posibilul diabet sau prediabet și o sa devin nutritionist
- 3Postul intermitent ca metoda de slabire, a reusit cineva sa slabeasca asa ?
- 0Curs online cum sa slabesti