La cardiolog

28-03-2024
GeedOk
Nu este medic/terapeut
GeedOk
Ca să înțelegeți mai bine citiți și postările anterioare.
Ieri am fost la un cardiolog primar, la o clinică destul de cunoscută.
Nu ma lăsat să-i spun care sunt probleme mele din start a fost puțin c-am grăbit și pe un ton ironic când i-am zis de problemele mele psihologice de parcă gata știe el tot ce se întâmplă cu mine.
In fine i-am explicat că sunt într-un tratament pentru atacuri de panică și anxietate generalizată să o ia mai ușor că comportamentul lui mă agită și că duminică am ajuns la urgențe.
Am reușit să-i spun de ce am venit, plus că m-am dus la el cu niște analize făcute din vară la un cardiolog EKG și echocardiogramã și analizele făcute la spital EKG, și sânge.
Mi-a spus că strînsul care îl simt eu mai sus de buric sunt extrasistole și că le simte și el și nimic mai mult ca explicație.
A urmat un consult de cord în care a zis că e bun, și EKG a ieșit normal in momentul ăla.Tensiunea mia luat-o de 3 ori de 2 ori 15 și odată 14 și pulsus 110, mi-a spus că ambele sunt mărișoare. Totul sa întâmplat foarte rapid si îmi dă o stare de nesiguranță.Tin să precizez că mereu sunt agitat la doctori unde trebuie să stau foarte liniștit a devenit o fobie pentru mine treaba asta, oricum tensiunea este cam mereu ridicată și care mă făcut puțin obsedat.
I-am explicat că dacă i-am spus că am probleme cu anixetatea și cu crizele de panică nu vreau să-mi pună tabela aia care ți-o pun toți doctorii când aud de probleme astea psihologice și care nu ți mai acordă foarte multă atenție și nici examenul nu mai este făcut așa cum trebuie, pentru că iei spun in felul următor în gândul lor că ești tânăr ai anxietate și crize de panică simptomele vin de acolo, patologic nu ai nimic.
În fine mi-a dat un vibe bun până la urmă și mi-a spus că totul va fi bine.Dupã ce am plecat in ziua respectivă am fost foarte bucuros cu chef de viață și poftă de mâncare!
Urmează să fac un holter de 24 de ore și un test de efort într-o săptămână.
Eu am mai scris în postările mele că senzația mai sus de buric nu a apărut acum.O mai simțeam dar nu am băgat de seamă prea mult.Am zis că e de la stomac sau vreun spasm la esofag.Astazi m-am trezit binișor nu am mai simțit strânsul ăla în stomac, am făcut o mică plimbare și m-am simțit puțin obosit și somnolent dar binișor, probabil de la tramentul pe care îl am cu seroxat.
Pe seară am făcut-o plimbare mai lungă și după 10 minute de mers chiar eram curios cum de nu am mai simțit nimic și bam exact când mă gândeam la asta, ca o înțepătură puternică cu cuțitul puțin mai jos de zona centrală a pieptului.M am demoralizat total mi-a luat tot cheful.Venind spre casă iarăși Am simțit de 2 ori dar nu Așa de intens.
Ma demoralizat total nustiu de ce ma luat iarăși cu gânduri rele și frică.Am mâncat ceva dar nu foarte mult m-am băgat în pat și cred că până acum am simțit senzația aia mai sus de buric de vreo 6-7 ori adică extrasistole.
Nu sunt cel mai bun scriitor și povestitor dar Vreu și părerile dumneavoastră, și de la vreun medic cardiolog dacă se poate, vă mulțumesc frumos.
În această luptă sunt singur, nu vreau să obosesc cu postările mele, dar de multe ori scrisul aici mă mai alină.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: