lapte praf

01-02-2012
veronicacuzma
Nu este medic/terapeut
veronicacuzma
buna ziua !eu bebe are o luna si 7zile.folosesc lapte praf nan 1 de la nestle,.am primit lapte praf tot de la nestle dar nativa.cineva mia spus ca este acelasi lucru, dar mie imi este frica sa ii dau?trebuie sa il combin?
2 comentarii
0
01-02-2012, ora 23:52
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Intreaba medicul pediatru si eventual mai citeste pe net care este diferenta dintre cele doua.
Intreaba si la farmacie, ca sa aflii mai multe pareri.
0
18-02-2012, ora 13:01
anathrya
Nu este medic/terapeut
anathrya
Sau ca sa nu te complici prea mult, da-i la cateva mese combinat - o cupa din laptele nou la inceput, a daugat la cupele de lapte vechi si apoi cresti cu cate o cupa la fiecare masa, pana ajungi doar la cupe din laptele nou si gata. S-a terminat cu intrebatul doctorilor! (Ceva de genul, la inceput 4 cupe de lapte vechi, una de lapte nou, la urmatoarea masa, 3 cupe de lapte vechi, 2 de lapte nou, apoi 2 cupe de lapte vechi, 3 de lapte nou si asa mai departe pana la 5 cupe de lapte nou si gata).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul