Laptic prea putin?
Buna ziua!
Am un bebel de 10 luni si de curand l-am intarcat, fiind nevoita. Nici inainte nu-mi prea lua biberonul, dar de cand l-am intarcat mi se pare ca mananca prea putin lapte. Are 2 mese pe zi (la 12 si la 5) cu lapte, dar nu bea decat 40 ml la masa, seara la ora 22 mananca 120-150 ml, iar pe noapte mananca 60 ml, dar nu pe tot odata ci in reprize. Este normal sa bea doar atat laptic? Mancarica solida mananca foarte bine si are 8 kg si ceva greutate.
Am un bebel de 10 luni si de curand l-am intarcat, fiind nevoita. Nici inainte nu-mi prea lua biberonul, dar de cand l-am intarcat mi se pare ca mananca prea putin lapte. Are 2 mese pe zi (la 12 si la 5) cu lapte, dar nu bea decat 40 ml la masa, seara la ora 22 mananca 120-150 ml, iar pe noapte mananca 60 ml, dar nu pe tot odata ci in reprize. Este normal sa bea doar atat laptic? Mancarica solida mananca foarte bine si are 8 kg si ceva greutate.
2 comentarii
Din cate stiu eu un copil dupa intarcare are nevoie de lapte doar la masa de seara si de dimineata. Noaptea poate bea ceai. Daca mananca bine mancarea nu cred ca sunt motive de ingrijorare.
atata timp cat papa foarte bine si ia in greutate nu ai pt ce sa iti faci griji... important e ca puiul tau sa fie vioi si sa aiba multa pofta de joaca
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2bebe nu maninca suficient(bebe de 7 luni )
- 2de ce copii elimina laptele chiar si la 2 ore dupa masa?
- 23Bebe la 11 luni anorexic! Ajutor! Ajutor!
- 3Ratia de lapte pentru un bebelus
- 7probleme cu masa - baietel de 3 luni
- 3alimentatie sugar.. sucul de fructe
- 3bebe de 5 luni nu ia in greutate si papa foarte prost
- 5fetita imi refuza lingurita cu mancare
- 2bebe mananca foarte des!!!
- 21imi refuza laptele praf...
- 13diversificare alimentatie bebelusi
- 2Bebe de 3 luni nu mananca
- 1Alimentatie copil 4 luni
- 3Lapte de vaca pentru bebelusi
- 2Bebe 6 luni
- 1Alimentatie fetita de 8 luni
- 5Ceaiul si apa sunt recomandate la 4 luni?
- 3Hidratare bebelus 4 luni
Mai multe informații despre: Alimentatia la sugar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: