Laterodeviație mandibulară
Buna seara! Sunt Bianca si am 16 ani..
Am cautat pe internet niste informatii despre dinti, forma mandibulei, care la mine e strâmbă si din cauza ei sunt tot mai des jignită, sa zic asa, pe internet am gasit descrisă destul de bine problema pe care o am, am inteles ca se numeste "laterodeviație mandibulară", as vrea sa stiu, daca mi puteti răspunde, ce "tratament" se aplica la această problemă si cam care ar fi pretul..
Multumesc anticipat!
Am cautat pe internet niste informatii despre dinti, forma mandibulei, care la mine e strâmbă si din cauza ei sunt tot mai des jignită, sa zic asa, pe internet am gasit descrisă destul de bine problema pe care o am, am inteles ca se numeste "laterodeviație mandibulară", as vrea sa stiu, daca mi puteti răspunde, ce "tratament" se aplica la această problemă si cam care ar fi pretul..
Multumesc anticipat!
1 comentarii
Buna ziua, ati mai cules informatii de cand ati scris? Din descrierea dumneavoastra pare sa fie o problema scheletala ( a osului ), nu neaparat dentara. Va sfatuiesc sa mergeti la un consult de ortodontie si va va directiona eventual spre un chirurg BMF sau cum considera medicul. Abordarea acestei probleme scheletale se abordeaza multidisciplinar. Va sfatuiesc sa nu tineti cont de jignirile si parerile exterioare, mandibula este doar o parte a dumeavoastra si cu singuranta nu este elementul definitoriu.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1deviere mandibulara
- 1Problema mandibula
- 3Refacerea mușcăturii adânci-dureri
- 1Pentru a face operatia de muscatura inversa, trebuie să rezolv cariile (schimbat masele) înainte?
Mai multe informații despre: devierea mandibulara - muscatura stramba
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: