leucocite cantitativ in sumar urina rog mult ajutor

Buna ziua,
Sunt insarcinata in 38 de saptamani si acum am primit rez analizelor facute ieri si la sumarul de urina lecocitele cantitativ sunt 500 leu/ul normal trebuia sa fie 10, si la cele de sange Fibrinogen = 438.9 mg/dl normal 180-350
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns trebuie sa imi fac griji sa ma duc la spital ?
Sunt insarcinata in 38 de saptamani si acum am primit rez analizelor facute ieri si la sumarul de urina lecocitele cantitativ sunt 500 leu/ul normal trebuia sa fie 10, si la cele de sange Fibrinogen = 438.9 mg/dl normal 180-350
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns trebuie sa imi fac griji sa ma duc la spital ?
1 comentarii

Buna ziua,
Rezultatul la analizele primite de la dumneavoastra, dupa cum ne putem da seama, au fost facute la recomandarea unui medic, de aceea va recomandam sa va prezentati la medicului dumneavostra pentru a va interpreta rezultatul in contextul clinic recomandat.
O zi frumoasa!
Rezultatul la analizele primite de la dumneavoastra, dupa cum ne putem da seama, au fost facute la recomandarea unui medic, de aceea va recomandam sa va prezentati la medicului dumneavostra pentru a va interpreta rezultatul in contextul clinic recomandat.
O zi frumoasa!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Analize urina
- 3analize urina
- 7rezultate hematologie, biochimie si sumar de urina
- 3leucocite marite la baietel de 3 ani
- 3Examen urina
- 3Analize secretii vaginale - leucocite+celule epiteliale
- 7interpretare analizelor - Hemoleucograma
- 4interpretare analize: leucocite, monocite, glucoza, calciu
- 0analiza urina
- 3neaparat 4 ore fara urinare sau prima urina de dimineata pt a da urocultura?
- 11Analize la un baietel de sase ani
- 0analize medicale urina
- 2sarcina - ph ridicat si leucocite in urina
- 1Interpretare analize urina
- 1Rezultate analize sange si urina
- 0analize urina
- 2Leucocite marite
- 0Sumar de urina
- 0Densitate urina 1.01
- 0Densitate urina la 11 luni!
Mai multe informații despre: Leucocitele analize urina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: