lichid amniotic

04-05-2009
andyandreea
Nu este medic/terapeut
andyandreea
am 35 de saptamani iar la ecograf mi s-a spus ca am lichid amniotic la limita si e posibil sa imi faca cezariana pt c altfel o sa am o nastere grea.m-ar interesa sa stiu dc e problema pt bebe.cu toate ca dc o sa nasc mai greu pt mine eu nu imi doresc sa nasc prin cezariana, vreau o sarcina normala, cordonul este bine.bebele e asezat bine, doar cu lichidul ma ingrijorez.o sa ma duc sapt viitoare iar la ecograf sa vada ce schimbari sunt.nastere usoara tuturor mamicilor
1 comentarii
0
04-05-2009, ora 15:58
dear
Nu este medic/terapeut
dear
buna andreea
eu nu sunt medic dar stiu ca nasterea nu ti-o poate prognostica nimeni daca este usoara sau nu.eu am avut lichid amniotic in cantitate suficienta dar am nascut foarte greu pt ca am avut un travaliu lung si aproape tot lichidul mi-a curs pina sa produs expulzia fatului.depinde si cit de bine te dilati. daca la ecograf fatul era bine atunci nu ai de ce sa-ti faci griji.stai linistita si pastreaza-ti, , resursele"ca o sa ai nevoie de ele.nastere usoara iti doresc si sa fi-ti sanatosi amindoi!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul