lichid amniotic
am 35 de saptamani iar la ecograf mi s-a spus ca am lichid amniotic la limita si e posibil sa imi faca cezariana pt c altfel o sa am o nastere grea.m-ar interesa sa stiu dc e problema pt bebe.cu toate ca dc o sa nasc mai greu pt mine eu nu imi doresc sa nasc prin cezariana, vreau o sarcina normala, cordonul este bine.bebele e asezat bine, doar cu lichidul ma ingrijorez.o sa ma duc sapt viitoare iar la ecograf sa vada ce schimbari sunt.nastere usoara tuturor mamicilor
1 comentarii
buna andreea
eu nu sunt medic dar stiu ca nasterea nu ti-o poate prognostica nimeni daca este usoara sau nu.eu am avut lichid amniotic in cantitate suficienta dar am nascut foarte greu pt ca am avut un travaliu lung si aproape tot lichidul mi-a curs pina sa produs expulzia fatului.depinde si cit de bine te dilati. daca la ecograf fatul era bine atunci nu ai de ce sa-ti faci griji.stai linistita si pastreaza-ti, , resursele"ca o sa ai nevoie de ele.nastere usoara iti doresc si sa fi-ti sanatosi amindoi!
eu nu sunt medic dar stiu ca nasterea nu ti-o poate prognostica nimeni daca este usoara sau nu.eu am avut lichid amniotic in cantitate suficienta dar am nascut foarte greu pt ca am avut un travaliu lung si aproape tot lichidul mi-a curs pina sa produs expulzia fatului.depinde si cit de bine te dilati. daca la ecograf fatul era bine atunci nu ai de ce sa-ti faci griji.stai linistita si pastreaza-ti, , resursele"ca o sa ai nevoie de ele.nastere usoara iti doresc si sa fi-ti sanatosi amindoi!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Va rog, ajutor! Fructe de mare crude in sarcina!
- 0Medici București nasteri stat
- 1Ajutati-ma cu aceste analize
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
- 1Rezultat amniocenteza
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
- 1Toxoplasma in sarcina
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Sarcina oprita in evolutie
- 0Triplu test interpretare