Lifting mamar cu reductie si implant.cu asimetrie intre marimea sanilor

28-09-2021
yda.10
Nu este medic/terapeut
yda.10
Buna dragilor ! Acum 3 saptamani am avut mult asteptata operatie lifting cu reductie si implant mamar.
S a folosit arion 320 stanga si 350 dreapta. Momentan asimetria dintre ei desi este inca viziba nu mai este totusi ca la inceput maxim vizibila. Initial m am speriat si totusi inca mai sper sa nu ramana mult vizibilita desi este cea mai mare temere a mea.
Sanii imi plac enorm, am visat si asteptat o gramada de timp pana sa ajung sa ma operez, mai exact la 2 ani de la nastere dula ce am slabit brusc si sani la fel ramanand cu niste piei atarnate si aproape de buric la doar 25 de ani.
M am operat la domnul doctoe Chawi Youssef la world estetica, am tot studiat piata si cazurile in ultimii2 ani astfel incat sa ma pot decide unde anume e cel mai bine sa fac asta. Evident m am lovit de cateva refuzuri in privinta problemei mele cu prima operatie de lifting cu reductie si asadar am ramas si m am progrmat la dansul.
Reconstructia sanuluj ca si formar arata foarte bine si desigur si zona sfarcurilor reconstruita arata fenomenal fata de ce aveam eu, nu stiu cum sa postez poze momentan pe acest forum. Momentan si cicatricile atata ok, de azi incep sa folosesc contratubex pentru cicatrici. Intrebarea mea este daca s a mai confruntat cineva cu caz ca si al meu?
Domnul doctor spune ca peste6/9 luni vom vedea rezultatul final si la nevoie imi schimba implantul din sanul asimetric
3 comentarii
0
04-03-2022, ora 11:21
CrISS1987
Nu este medic/terapeut
CrISS1987
Buna, am citit postare ta, si eu am aceeasi problema, sunt operata de 1 luna si samii sunt foarte simetrici. Oare cum te simti acum?Cum s-a rezolvat problema?
Salutari, Cristina
0
18-03-2022, ora 23:54
AlexDeea
Nu este medic/terapeut
AlexDeea
Buna tuturor!
Eu m a operat acum o luna in Turcia, 375cc in ambii cu o usoara ridicare la sanul drept, cu decupare sfarc ( micsorat). Insa acest san arata diferit comparativ cu cel stang, nu am acea umflatura a decolteului in partea de sus , pare lasat sau coborat siliconul, desi ei sunt la acelasi nivel cu sfarcurile perfect pe mijloc, ( nu stiu cum sa explic ) asa a fost din prima saptamana.sunt asimetrici. Am tot intrebat Dr, imi spune sa am rabdare, dar a trecut 1 luna si nu vad vreo imbunatatire. Plus ca la acest san drept, siliconul parca ‘fuge sub axila, usor vizibil, fc masaj caci inca am dureri, in In schimb sanul stang nu mi a cauzat nici un pic de disconfort arata si se simte ca si cum mi ar fi natural…este superb, as dori sa uploadez poze dar nu stiu cum
mi e frica ca voi recurge la o a 2 interventie, dar banutii sunt putini si nici job ul nu mi permite sa lipsesc perioada indelungata…
S a mai confrunt cinva cu astfel de problema?
Multumesc si insanatosire grabnica cu rezultate superbe!
0
30-03-2022, ora 21:19
Elisa12
Nu este medic/terapeut
Elisa12
Bună, m-am operat aproximativ acum o luna și am aproximativ aceiași problema. Implanturile sunt mai mari, diferite ca dimensiune însă sânul drept e ușor mai lăsat, nu este la fel de plin în partea de sus ca și cel drept. Am transmis aceasta situație medicului și mi-a spus sa am răbdare pentru ca se egalizeaza în timp. Este nevoie de timp pentru a se așeza. Asa a fost încă de la început. Sincer nu știu ce sa cred, situația nu s-a imbunatatit. Ai observat îmbunătățiri? Poate ne ajuta cineva care a mai trecut prin astfel de situație și a trecut mai mult timp de la intervenție. Mulțumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sân tuberos și mastopexie
  •