Limfom non-hodking agresiv, stadiul 3

19-07-2013
Brnpaula
Nu este medic/terapeut
Brnpaula
Mama mea a fost diagnosticata acum 6 luni cu Limfon non-hodking agresiv, a facut tratamentul clasic + mabthera. Vestea buna este ca au disparut toate adenopatiile din corp, insa are un ganglion inflamat axial care continua sa se mareasca desi a mai dat inapoi foarte putin de la citostatice..acum i-a cuprins si sanul..Doctorita de la Spitalul Judetean Galati nu vrea sa renunte la mabthera deoarece este tratament bun pentru ea.Acum asteptam sa inceapa radioterapia, poate Dumnezeu o ajuta sa inceapa mai repede radioterapia si sa dea rezultate, sa distruga celulele canceroase.. In acest timp pentru durere ia Tador dar parca nu-si face efectul, imi puteti spune un alt inflamator mai puternic sau altceva care sa-i mai ia din durere??Radioterapia isi face repede efectul?? Multumesc anticipat.Paula B.
6 comentarii
0
12-01-2014, ora 23:22
elenaena
Nu este medic/terapeut
elenaena
Buna ziua,

Sotul meu in varsta de 29 de ani a fost diagnosticat cu Limfom malign non-hodking agresiv cu celula t | nk stadiul IIE, . Boala este localizata la nivelul nasului, osul nazal se perforeaza foarte repede. I s a facut o biopsie de os, ct si rmn. Asteptam razultatele pt a vedea cat de raspandita este boala, daca mai este localizata si in alta parte a corpului. A fost internat la spitalul Coltea. Din cate am inteles tratamentul va incepe cu radioterapie, chimioterapie si apoi transplant.

Va rog daca ma puteti ajuta cu mai multe informatii. Care sunt sansele de supravietuire, se poate ajunge la remisie completa a bolii?, Ati mai intalnit astfel de cazuri?
Multumesc.
0
08-12-2018, ora 14:19
Crsdeea
Nu este medic/terapeut
Crsdeea
Buna ziua ! Mama mea a fost diagnosticata cu Limfom non-hodkin de tip T.
Mi-ar placea si ne-ar ajuta f mult sa discutam cu persoane c au trecut prin aceasta boala, sa impartasim experiente cu aceasta boala..
Intrebarea este. se poate trai cu aceasta boala? Mamei mele i s-a depistat o tumoare in piept, si aceasta ii tot creeaza probleme de respirate, a inceput sa tuseasca si o doare in piept.
A inceput si tratamentul de citostatice la Sp Coltea, la dna dr Berbec.
Astept mesaje atat de la pacienti, cat si de la persoane de specialitate pentru un sfat. multumesc
0
26-12-2018, ora 00:17
GMP80
Nu este medic/terapeut
GMP80
Bună,
Soțul meu (38 ani) este diagnosticat cu LNG, agresiv, cu celula t/nk. Tumora primară este localizata nazal. Are deasemenea dezvoltată tumoră și în spatele ochiului, iar vălul palatin este afectat și el. Adenopatie latero-cetvicala stângă. Așa am și descoperit boală, deoarece inițial am fost purtați la diferiți orl-isti pentru sinuzita, rinită etc. Momentan efectuează radioterapia, urmând apoi cealaltă jumătate a ciclului de chimioterapie. Diagnosticul a fost pus după efectuarea puncției, dar nu avem încă stadializată boală. In mediastin nu apar adenopatii după efectuarea ct-ului inițial și înaintea începerii radioterapiei. A slăbit foarte mult, are dureri musculare și osoase la picioare. Chimioterapia o suportă bine, dar suntem disperați. Nu știm care este scăparea din această boală. Menționez că se tratează la Cluj, la secția hematologie a institutului de oncologie.
0
26-12-2018, ora 10:33
Crsdeea
Nu este medic/terapeut
Crsdeea
Buna ! Stiu prin ce treceti, avem 100 de intrebari si nu avem cui sa i le punem. tare ar fi bine sa ne ajute cineva sau sa ne dea sperante macar pe acest forum. Astept cu nerabdare in fiecare zi un raspuns de pe acest forum... sa ne spuna cineva ca a trecut prin problema asta si ca e in viata cu bine. Doamne ajuta si la cat mai multe raspunsuri si topic.uri sa ne incurajam ca va fi bine !
0
17-01-2019, ora 02:26
GMP80
Nu este medic/terapeut
GMP80
Soțul a pierdut lupta cu boală. Boală a diseminat in măduva spinării și ficat
0
17-01-2019, ora 03:06
Crsdeea
Nu este medic/terapeut
Crsdeea
Imi pare foarte rau sa aud asta. Dumnezeu sa-l ierte...Condoleante.
Si dvs putere sa mergeti mai departe.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: