Linchen oral Sau sindrom de gura arsa

18-11-2021
Di Lorenzo
Nu este medic/terapeut
Di Lorenzo
Buna ziua, eu locuiesc in Italia, de 5 ani ma combat cu o boala rara Dar farà nici un rezultat, dupa multe visite la diversi doctorii, biopsii, analize, rezonate magnetica, trattamenti peste trattamenti...nici acum nu am gasit rezolvare, intrebarea mea este...exista vindecare..tratament, , , , ori nu am gasit doct potrivit Inca...si doresc persoane care sufera de aceiasi boala sa ma contacteze sa putem inpartasi suferinta nostra fsb Hasan Simona, fotografie cu sotu meu, , multumesc pentru RS!! Am uitat boala se numeste LICHEN PLANUS ORAL, SAU SINDROM DE GURA ARSA.
8 comentarii
0
18-11-2021, ora 15:38
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua. Luati vreun tratament? Eu am avut sindromul de gura arsa cativa ani de la un tratament. Apoi arsurile s-au retras de la sine in proportie de 80-90 %. Vedeti daca gasiti gel cu salvie si propolis TIS Farmaceutic pentru arsuri bucale sau diferite ape de gura.
0
18-11-2021, ora 19:15
Di Lorenzo
Nu este medic/terapeut
Di Lorenzo
Doamne, am luat de toate, Dar nici eu nu stiu Inca ce am dupa 5 ani.care zic Ca' e liken care zic Ca' e sindrom de gura arsa, nu mai stiu ce sa fac Ca' Sufar mult, rani, ulcere ingrosarea limbi, arsuri etc, acum am gasit un alt profesor, sa vedem rz de la. Alte analize. Acum folosesc doar gel de aloe vera pana vine alte rezultate!!
1
18-11-2021, ora 22:10
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Ați găsit un medic care sa explice ca limba și cavitatea bucală au acelasi sistem nervos. Acelasi sistem limfatic cu Intestinele??
Ca acele probleme nu sunt doar locale. Fix asa arata și intestinele Dvs??
ATI ținut un regim corect Alimentar și de Hidratare??
0
18-11-2021, ora 23:33
Di Lorenzo
Nu este medic/terapeut
Di Lorenzo
Va multumesc domnu doctor pentru RS aveti perfecta dreptate, in mare sa va explic Putin, , , am facut gastroscopie, biopse,.a iesit Gastrite cronica, reflux, si ernie iatala, am facut tratament specfic 1 an, Dar nimic..iar doc mia zis sa merg si la un dentist Ca' nu e de la stomag ce am eu...la dentist alta istorie urata.eu am avut dintii mei cu capsule adica nustiu cum sa zic..coroane..nu stiu cum sa zic, in fine, , acolo a zis Ca' am ajuns unde trebuie eu bucuroasa, in sfarsit imi trece boala asta urata...a zis Ca' fac allergie de la dinti inbracati...si mia propus sa mi scoata tot din gura si sa mi faca protesa dentara, si ASA imi trece tot din gura Dar.am ramas si farà dinti 29, si boala tot nu mia trecut offff, iar acum tot cu internetu am gasit sper un profesor bun, exact ce ATI zis d voastra a zis El, sambata ma duc sa fac rezonata magnetica la cap, si astept si rezultate la o seri de analize, sper sa desoper un tratament, , imi pare rau Ca' nu pot sa va trimit cateva foto cu gura sa vedeti cam cat Sufar,
0
19-11-2021, ora 09:05
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Dați clic sus pe numele meu
Apare adresa de mail. Fvaleriu pe hotmail
Acolo scrieți vârsta. Înălțime. Kg
Atașați poze și rezultatul ct
0
13-01-2022, ora 21:44
Ioana Smeu
Nu este medic/terapeut
Ioana Smeu
Buna ziua!
Sunt intr-o situatie asemanatoare ma tratez de multi ani pe la diversi medici pentru lichen plan bucal
Si am tinut si regim oricum nu mananc nimic acru, sarat dulce, lactate
E fin ce in ce mai rau, am facut biopsie si se pare ca s-a transformat cumva
:"fragment lezional mucoasa jugala, prelucrat in totalitate, hispatoligic prezentand pe toata suprafata examinata marcata ortokeratoza compacta in suprafata, hipergranuloza difuza, acantoza cu cristale epiteluale alungite si dezorganizare arhitecturala bazala, cu hipercromazie nucleara focala, maturare ordonata in suprafata, fara identificare de mitoze atopice;la nivel stromal subepitelial, numeroase vase capilare extaziate si rare limfocite, fara a putea identifica activitate inflamatorie de interfata
Aspectul hispatologic pledeaza pentru o leziune de tip displazie epiteliala usoara cu leucoplazie(neoplazie intraepiteliala dr grad jos)

Mentionez ca am facut mult timp tratament local cu un unguent local pe baza de dermovate
Acum am gingiile inflamate foarte tare si nu mai stiu ce sa fac
0
14-01-2022, ora 06:35
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. CT3D.. La dantura. Se Depistează toate focarele de infecții ascunse în os și rădăcină dintilor
2. Pt a recomanda tratament. Trebuie sa vorbim în privat. Pe mail. Watsapp sau facebook
0
25-01-2024, ora 03:20
Cirstea Luminita Mirela
Nu este medic/terapeut
Cirstea Luminita Mirela
Am fost diagnosticată cu lichen plan eroziv bucal și urmez un tratament cu medrol și plaquenil, sunt tare curioasa la dvs dacă boala este în regresie acum, după tratament!! 0771500765 pe Wattsapp dacă mai aveți comentarii sau doriți să facem schimb de impresii pe diagnostic!! Mulțumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.