Lista cu spitale şi cămine spital

08-11-2007
stea
Nu este medic/terapeut
stea
Eu am căutat pe multe forumuri un cămin spital pentru un bolnav psihic şi nu am găsit ceva care să-mi placă ( de fapt am găsit F puţine) Să nu mă credeţi o incompetentă sau că vreau să scap de copil. Mă chinui de 15 ani cu el şi ştişi cum este - te inveţi cu răul şi nu te poţi despărţi de acel rău- dar am ajuns la vorba Dl DOCTOR Ciurea " O să ajungă tot intr-un spital mai devreme sau mai tirziu" Acum ii dau dreptate dar la fiecare criză zic lasă că a trecut poate se linişteşte şi tot aşa probabil pină intr-o zi cind mi-o da una in cap. Ultima oară mi-a spart buza şi am rămas cu un flecmon. Este groaznic cind se uită la mine zice " Mămicuţa mea bună", apoi nd il apucă crizele nu vreau să vă spun ce este la gura lui şi ce face. Aşa că intr-o zi va trebui să aleg dar ce să aleg? Nu sunt date aceste spitale iar cei ce au astfel de bolnavi nu pot pleca( in cazul meu nu mai am insoţitor pentru că s-a certat cu toţi) şi adevărul este că aş da oricit dar sa-l ştiu in siguranţă, ingrijit, etc.
Dacă este bună ideea m-aş bucura, dacă nu imi cer scuze.
Vă mulţumesc şi vă respect pentru că faceţi lucruri minunate, ne daţi posibilitatea de a ne spune " oful" chiar dacă uneori nu se rezolvă toate problemele.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns