m-am lovit la piscina si nasul a ramas putin deformat

81 comentarii 1 23 Înainte ›
0
31-03-2009, ora 14:30
irina25
Nu este medic/terapeut
irina25
Buna! sunt si eu interesata sa-mi fac o rinoplastie. Sunt din Bucuresti si v-as multumi daca aveti vreo idee constructiva in acest sens. mess: irishka_mea
0
02-04-2009, ora 11:02
kaali
Nu este medic/terapeut
kaali
Buna! cel mai indicat ar fi sa mergi la consultatii la dr. plasticieni. Eu am fost operata inainte la ORL de 2 ori si nu recomand. daca ai probleme cu respiratia atunci dr plastician o sa te trimita la orl sa-ti faci un tratament inainte. Apoi trebuie sa discuti cu dr. despre ce te deranjeaza si, cum vrei sa arate nasul tau. Chirurgul o sa-ti explice cum decurge operatia si perioada de recuperare de dupa.
Eu am avut o rinoplastie deschisa cu corectie de sept deviat si recuperarea a durat cam 20 de zile. Nu a fost nimic dureros si nici nu m-am invinetit prea rau. sunt in continuare f multumita de rezultat.
Mult succes.
0
02-04-2009, ora 15:52
irina25
Nu este medic/terapeut
irina25
Nasul meu este putin cam acvilin, adica are cocoasa si varful este putin coborat. am fost la o consultatie, dar cred ca nu am nimerit momentul caci doctorul de acolo a intarziat si apoi nu prea avea chef sa-mi explice mie ce si cum...o sa mai incerc si in alta parte. vb pe mess.
0
03-04-2009, ora 13:03
alexik
Nu este medic/terapeut
alexik
am deviatie de sept. nu e de % dar e suficient de mare ca sa ma distraga de la anumite activitati pe plan sentimental si de socializare cu cei de varsta mea.am numai 14 ani si chiar daca, considerati ca sunt superficiala pt ca intru pe siteuri despre operatii estetice&co. nu este deloc asa ptr ca pe mine ma intereseaza sa stiu cat mai multe despre o eventuala operatie!stiu ca mai sunt 4 ani pana cand sa ma pot opera dar pur si simplu asa se intampla cu adolescentii! au complexe, se cred inferiori altor copii si tind sa creada ca viata fara un corp perfect e un chin..nasul meu nu e tocmai urat dar e stramb... stiu ca nu sunt singura persoana cu astfel de probleme dar pur si simplu e insuportabil sami privesc nasul in oglinda... evit sa fac poze din aceasta cauza, sa ma intalnesc cu baieti si sa ies in locuri des frecventate de tineri... daca as avea un nasuc mai dragut as fi perfecta, cea mai frumusica din clasa... dar asa, eu nam incredere in mn si cum am mai zis, ma abtin la unele activitati care ar trebui in mod normal sa le fac ! in schimb am buze frumoase, la fel si ochi, sprancene, gene silueta, sunt desteapta, insa complexul nasului ma rupe de bucuria unui fizic perfect !daca as fi fost perfecta as fi probabil un model in devenire sau poate undeva in televiziunea ptr copii unde a ajuns colega mea ! de la o vreme nasurile frumoase ma obsedeaza, numai la asta ma uit pe strada la oameni si cand vad unul imi vine sa crap de ciuda... problema mea e mai mult psihologica decat fizica si sunt sigura ca fiind rabdatoare si mai sigura pe mn voi ajunge in curand ceea ce imi doresc.. Astept comentariile voastre
0
04-04-2009, ora 18:40
malvinatatu
Nu este medic/terapeut
malvinatatu
hmmm.la 14 ani este aproape normal sa te preocupe asa mult infatisarea ta. Totusi nu lasa ideile astea sa te complexeze. Este inca devreme sa te preocupe chirurgia estetica. Concentreaza-te pe aspectele poozitive pe care sunt sigura ca le detii cu prisosinta.
Eu sunt proaspat operata la nas si pot spune ca operatia m-a schimbat fizic (si prin urmare si psihic) foarte mult. Forma nasului meu nu m-a deranjat insa decat pana pe la vreo 18 ani, cand am inceput sa ma interesez de rinoplastie. Asa ca de aceea iti spun ca poate esti intr-o etapa tranzitorie si nu stii cat de bine o sa arate nasul tau peste 2-3 ani, de la sine.Sunt sigura ca poti sa-ti propui teluri mai inalte decat, , model, , sau, , la TV pt copii, ,
0
21-04-2009, ora 20:41
pisik raluk
Nu este medic/terapeut
pisik raluk
buna ma numesc raluca si am 15 aproape fara 2 luni cand am fost mica mam lovit cu nasu de un dulapior atunci nu sa observat dar crescand sa accentuat, am o cocoasa daca privesti din fata se vede dar nu mult dar dak privesti din profil se vede foarte rau sau daca e lumina puternica iarasi se vede foarte urat. Unii copii de la scoala rad de mine si ma simt si eu prost, foarte des plang si ma simt urata am vorbit cu mama despre asta si zice sa mai astept.Nush ce sa fak cand ma uit la alte fete si vad ca nu au probleme ma simt prost. Ce sa fak?
0
30-04-2009, ora 20:38
alexik
Nu este medic/terapeut
alexik
pt pisik raluk

de fapt io nu am cocoasa da am nasu stramb si numi pl qm se vede din profil.k e km ascutit.. asa imi zic si io k tre sa astept si asta e, , , nai c face dekt la 18 ani..MEGA SFAT:k sa te simti bn in pielea poti sa: 1.te uiti la poze pe net cu alte fete cu nasu si mai urat
2te uiti pe strada la oamenii cu defecte pe care tu sigur nu le ai
3sati faci cati mai multi prieteni pt k asa uiti de probleme si te distrezi f bn q ei
4sa privesti viata inainte si sa ai incredere in tn de parca nai avea vreun defect( asta te va face sa devi indiferenta la rasetele colegilor)
5 knd se mai ia cnv de tn ii raspunzi cu aceeasi moneda gasindui si lui un defect :)
0
23-06-2009, ora 19:59
andreea patrascu
Nu este medic/terapeut
andreea patrascu
am si eu o intrebare
am facut o operatie de deviatie de sept acum 2 ani si de curand datorita faptului ca inca mai aveam probleme cu respiratia in urma unui control am aflat ca doctorul care m a operat mi a lasat o gaura de aproximativ 2 cm diametru in sept. Ce pot sa mai fac acum?
doctora care mi a facut controlul a spus ca este posibil sa se poata repara prin alta operatie dar nu era nici ea sigura. Imi putezi recomanda o clinica pt astfel de interventii?de preferat si sigura sa nu mai am parte de astfel de surprize?
0
07-07-2009, ora 16:22
sirius2006
Nu este medic/terapeut
sirius2006
Pe mine ma intereseaza pretul unei astfel de interventii
0
08-07-2009, ora 20:02
malvinatatu
Nu este medic/terapeut
malvinatatu
Cred ca preturile variaza intre 1000 si 3500 de euro. Din pacate cred ca si rezultatele variaza mult, nu neaparat in functie de pret ;)
0
31-10-2009, ora 12:11
daliana24
Nu este medic/terapeut
daliana24
buna ziua. am 24 de ani si de 4 zile am suferit o interventie chirurgicala la nas. totul este bine si frumos doar ca trebuie sa ma curat in nas de sangele ramas sau de crustele care se fac, ideea este ca totul este dureros si incomod. imi puteti recomanda ceva pentru topirea acestora sau ceva de genu? va mltumesc
0
11-11-2009, ora 15:20
tudormihaela
Nu este medic/terapeut
tudormihaela
Buna ziua,
As dori sa imi fac o rinoplastie.. e unul dintre visele mele in viata asta... M-am saturat sa ma uit in oglinda si sa il vad acolo.. in mijlocul fetei, usor deviat spre dreapta... iar din profil sa mi se vada cocoasa. nu vreau sa par tragica, dar chiar am un nas urat, recunosc. E urat pentru o fata... asa consider eu... Eu am mai vrut sa imi fac o data rinoplastia, nu am apucat sa fiu decat.. adormita si trezita apoi.. pentru ca am facut soc anafilactic la anestezie. Spuneti-mi, as vrea sa imi fac o rinoplastie, iar daca nu se poate in niciun caz, macar deviatia de sept, se poate face cu anestezie locala? La dumneavoastra in spital se poate face? Am fost la singurul spital din Romania - am inteles- unde se fac teste de alergie la anestezice.. dar din lipsa fondurilor spitalului nu au putut sa imi faca la toate substantele pe care le recomandase un doctor..
O zi buna va doresc tuturor!
0
11-11-2009, ora 18:19
kaali
Nu este medic/terapeut
kaali
Evident o rinoplastie reusita este un lucru extraordinar. Iti spun din proprie experienta insa ca nu ai prea multe sanse de reusita daca apelezi la un spital de stat. Eu am fost patita de 2 ori! Trebuie sa gasesti o clinica privata cu un dr care chiar se pricepe la nasuri. Va costa mai mult decat la spital, dar abordarea este cu totul alta.
Eu m-am operat a 3 a oara intr-o clinica privata si sunt f multumita de rezultat. Cu o zi inaintea operatiei m-au chemat la clinica si mi-au luat analize si m-a examinat dna dr anestezist ca sa se asigure ca totul va fi OK. Si asa a si fost :)
0
12-11-2009, ora 10:21
tudormihaela
Nu este medic/terapeut
tudormihaela
draga Kaali,
cand am vrut sa imi fac prima rinoplastie, am fost la un medic particular. E destul de cunoscut, insa eu nu il recomand, au fost mai multe chestii si chiar m-am certat cu el inaintea operatiei. Eu nu am lui sa ii datorez nicio multumire, cele care m-au salvat au fost anestezista si asistentele, si Dumnezeu. Am mai fost la medici particulari la consultatii, iar ei mi-au recomandat, deoarece am avut complicatiile acelea, spitalele de stat, pentru ca particularii nu au aparaturile anumitor spitale de stat. Acum iti dai seama ca nu m-am dus sa fac inventarele la aparaturi prin spitale.. Stii cat de urat e sa iti doresti operatia, iar dupa ce le spun ce am patit, sa iti spuna doctorii ori ca nu te primesc pentru ca nu se risca, ori daca se risca nu iti garanteaza ca te mai trezesti? Imi pare rau ca a trebuit sa incerci de 3 ori, au fost si chinul si banii pierduti pana ai reusit, dar ma bucur ca ai reusit si gasit un doctor bun :)...
0
20-01-2010, ora 15:13
mireya27
Nu este medic/terapeut
mireya27
buna ziua, am 27 ani si vreau sa fac peratia de rinoplastie.am fost la un consult la o clinica privata si i s-a recomandat rinoplastia generala, doctora a fost foarte draguta dar mai vreau recomandari de la cei deja operati si ale caror rezultate sunt foarte bune.
domnule doctor doresc sa va intreb la cat m-ar ajunge operatia si ce este inclus in pretul operatiei.va multumesc
0
20-01-2010, ora 17:11
delia21
Nu este medic/terapeut
delia21
si eu intentionez sa mi fac op. la mdecicul care mi a facut impl...stiu ca e undeva la 13-400 euro
0
20-01-2010, ora 21:52
mireya27
Nu este medic/terapeut
mireya27
buna daliana24, as vrea sa-mi spui si mie la ce doctor te-ai operat si cat te-a costat?vreau si eu sa-mi fac operatia dar trebuie sa ma incadrez in suma pe care o am ca inainte de asta trebuie sa fac operatia de starbism si este si aia ceva banuti
multumesc si astept rasp -*


(*modificat de administrator)
0
17-02-2010, ora 20:27
criss4
Nu este medic/terapeut
criss4
Multumesc forumulul romedic pentru informatii si domnului dr Daniel Popescu pentru operatia de rinocorectie efectuata. Este un medic extraordinar si ii sunt profund recunoscatoare pentru profesionalismul si maiestria de care a dat dovada!
Cu stima,
Serban Cristina Ioana
0
04-07-2010, ora 11:09
ansarubber
Nu este medic/terapeut
ansarubber
Pentru kaali poti sa-mi spui care dr te-a operat ultima oara.Si fata mea a facut rinoplastie la dr Mocanu in clinica lor iar fata mea are trei infatisari daca te uiti lateral dreapta este una, din cealalta parte alta si din fata alta iar cind am fost la el a inceput cu jignirile a zis ca ce eu am nas mai frumos -nu este frumos dar este de la natura nu m-a costat 1700 euro cit le-am dat lor-asa ca aviz amatorilor ocoliti CLINICA DR. MOCANU DIN STIRBEI VODA BUCURESTI.
0
26-11-2010, ora 11:22
audreyy
Nu este medic/terapeut
audreyy
Buna,
Saptamana viitoare am programare la operatie la dnl dr Popescu. Deja am f mari emotii dar sper sa scap de nasul asta disproportionat al meu! S-a mai operat cineva iarna? Dati-mi si mie putin curaj :P Dureaza mult recuperarea?
0
30-11-2010, ora 22:31
kaali
Nu este medic/terapeut
kaali
Audrey nu-ti face griji (daca nu te-ai operat deja chiar). Si eu am facut iarna rinoplastie si la mine chiar a fost complicat (era a 3 a oara) Daca nu iesi afara cand e extrem de frig, nu vor fi probleme. Si asta in prima luna caci apoi va fi ca si vindecat interiorul nasului. Oricum trebuie sa te menajezi o luna dupa rinoplastie. Daca e iarna sa te feresti de frig, daca e vara sa te aperi de soare etc.Mult succes oricum.:)
0
03-12-2010, ora 17:26
audreyy
Nu este medic/terapeut
audreyy
Multumesc Kaali,
Azi am 3 zile de la operatie si sunt ok. Sper sa decurga totul bine ca si pana acum. Marti imi da jos atela :D
0
06-12-2010, ora 23:13
iris9
Nu este medic/terapeut
iris9
Buna seara. D-l dr. Popescu am si eu o intrebare. Am pe nas un hemangiom care a fost cauterizat de doua ori, dar de fiecare data s-a refacut. Nu este mare dar cred ca o sa mai creasca. Se vad firisoare rosii care urmeaza sa se adune. iar in urma cauterizarii am ramassi cu o gaura pe nas. Ma deranjeaza foarte tare din punct de vedere estetic si imi e teama ca o sa creasca si poate ma lovesc si o sa sangereze. Dr. estetician care m-a cauterizat considera ca ar mai trebuii sa repetam procedura, dar eu nu mai vreau cauterizare. Ma intereseaza daca ar fi si un alt fel de tratament si carui serviciu sa ma adresez. Cu multumiri.
0
07-12-2010, ora 13:22
alexandra.t
Nu este medic/terapeut
alexandra.t
Eu ti-as recomanda sa mergi la Spitalul de Arsi, la dna doctor Daniela Bunila. Este un medic foarte bun care isi da interesul si care are gria sa nu existe surprize neplacute dupa operatie. Eu, in urma operatiei, nu am intampinat dureri majore si pot sa spun ca am fost foarte multumita! Sper sa fie la fel si in cazul tau! Succes!
0
07-12-2010, ora 17:52
saby24
Nu este medic/terapeut
saby24
Audreyy sa te bucuri de noua infatisare!! Sa ne spui impresii dupa ce scapi de atela.
0
08-12-2010, ora 14:29
audreyy
Nu este medic/terapeut
audreyy
he he he. Am scapat de atela si fire. Inca nu mi-am dat seama cum a iesit ca mi-a fost frica sa ma uit prea atent in oglinda. Acum am niste leucoplast pe nas pana vineri. Smecheria tare e ca respir in sfarsit. Vineri o sa-l vad mai bine pe dl nas desi cred ca o sa fie inca umflat.
0
09-12-2010, ora 18:27
saby24
Nu este medic/terapeut
saby24
Don worry be happy! e normal sa fie umflat dupa operatie chiar si dupa ce scapi de pansement. Exista cazuri cand nasucul ramane umflat chiar si 2, 3 luni dupa, dar isi revine incet-incet
0
11-12-2010, ora 18:51
audreyy
Nu este medic/terapeut
audreyy
Ms. saby24 :) am scapat de toate pansam. si e destul de umflatel dar e drept si mai scurt decat inainte. Sincer, fata de cum era, si asa umflat daca ramane tot multumita as fi :) astept sa mai treaca vanataile la ochi ca sa ma pot lauda si eu prin lume. :D
0
27-12-2010, ora 17:44
clipa
Nu este medic/terapeut
clipa
Felicitari tuturor care v-ati operat pana acum. Va doresc sa aveti un AN Nou Plin de bucurii si impliniri!
sper ca si la mine va fi la fel de bine ca la voi. in sfasit voi face operatia mult dorita in luna ianuarie.!
0
21-02-2011, ora 01:22
chirila daniel
Nu este medic/terapeut
chirila daniel
Buna ziua am 18 ani sii am practicat sport si mam lovit la nas si acuma mia esit un os in nara stanga si nu prea mai pot respira si nasu sa deformat.Am fost la un medik O.R.L si mi sa spus ca trebuie sa astept pana la varsta de 20 de anii pentru a putea sa ma opereze as dori si eu un sfat din parte unui medic specialis multumesc anticipat va rog un raspus daca sar putea
Adaugă un comentariu / răspuns
81 comentarii 1 23 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Rinoplastie - tehnici
  • Probleme de respiratie la copii - primul ajutor
  • Complicațiile rinoplastiei
  • Un nou tratament pentru problemele de respirație cu care se confruntă bebelușii prematuri
  • Lipsa de aer - motive pentru care ai putea respira cu dificultate
  • Urgențele respiratorii (pulmonare) - cum să le recunoști și ce să faci
  • Ce faci când copilul nu respiră bine (nu poate să respire)?
  • Noi date despre mucus ar putea ajuta pacienții să respire mai ușor
  • Respirație dificilă? - cum îți dai seama că ai ceva la plămâni
  •