ma intrebam despre reguli
draga administrator, doar ma intrebam, din cate stiu ati stabilit o regula la un moment dat ca toti utilizatorii care dau sfaturi medicale ar trebui sa aiba numele real si numarul de telefon acolo, adica sa-si asume raspunderea in vreun fel... sunt multi pe aici din cate vad care au ignorat aceasta regula si merg inca incognito. evident nu e normal ca un om sa se trateze doar dupa ce sfaturi primeste pe un forum, dar daca are cineva curajul, pertinenta, ambitia si pretentia ca poate da raspunsuri medicale la framantarile oamenilor, atunci de ce nu ar avea bunul simt de a-si afisa numele?? adica doar e vorba de respectul de a te prezenta in fata unui om despre care pretinzi ca vrei sa te asculte pe bun cuvant.
adica nu vom da in urmarire generala un nume si o poza daca ni s-a facut buba mai mare pt ca am urmat un anume tratament, dar poate am avea alt respect. (hai nu ii obligat neaparat pe non medici sa afiseze nr de telefon, dar totusi)
deci eu consider ca ar trebui macar sa fie trimis cate un avertisment tuturor acestor utilizatori si ar trebui obligati sa nu mai arate aceasta LIPSA DE RESPECT fata de oamenii pe care incearca sa ii ajute.
adica nu vom da in urmarire generala un nume si o poza daca ni s-a facut buba mai mare pt ca am urmat un anume tratament, dar poate am avea alt respect. (hai nu ii obligat neaparat pe non medici sa afiseze nr de telefon, dar totusi)
deci eu consider ca ar trebui macar sa fie trimis cate un avertisment tuturor acestor utilizatori si ar trebui obligati sa nu mai arate aceasta LIPSA DE RESPECT fata de oamenii pe care incearca sa ii ajute.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune: