ma poate ajuta si pe mine cineva?

21-03-2007
lorance
Nu este medic/terapeut
lorance
am 28 de ani, in dec. 2006 am nascut prin cezarina, iar la controlul de 6 saptamani, doctorul mi-a spus ca am o rana pe col si ca acasta sangereaza. mi-a dat niste medicamente si mi-a spus ca e o infectie. poate fi ceva mai rau?
va rog mult ajutati-ma. va multumesc.
4 comentarii
0
21-03-2007, ora 00:00
Dr.Craciun Anca
Identitate neconfirmată
Dr.Craciun Anca
buna laura! daca ti s-a facut un test papanicolau si rezultatele nu indica faptul ca ai avea motive de ingrijorare, atunci nu sunt probleme. Daca nu ti s-a luat proba de la nivelul ranei, care sa fie vazuta microscopic si ti s-a dat tratamentul doar dupa aspectul vazut cu ochiul liber, ar trebui sa mergi la un alt consult. oricum, ar fi bine la 6 luni sa repeti testul papanicolau. Multa sanatate!
0
22-03-2007, ora 00:00
lorance
Nu este medic/terapeut
lorance
Nu mi s-a facut testul papanicolau, mi s-a spus sa urmez tratamentul cu cervugid si metronidazol. imi sugerati sa mai fac un control acum sau dupa terminarea tratamentului?, cand voi putea face testul?
multumesc din inima d-na dr.
cu stima.
0
22-03-2007, ora 00:00
Dr.Craciun Anca
Identitate neconfirmată
Dr.Craciun Anca
da, ar trebui sa faceti un test papanicolau. daca socotim ca prima zi a ciclului menstrual este prima zi de sangerare, atunci in ziua 8, 9 sau 10 sa mergeti la ginecolog pentru efectuarea testului. Cu o periutza, sau cu un betzisor invelit in vata se iau celule de la nivelul colului uterin si se vizualizaeza la microscop, pentru a vedea daca este inflamatie sau o multiplicare celulara anormala. Daca mergeti mai tarziu de ziua 10, la nivelul colului uterin se formeaza un strat de mucus care acopera epiteliul, iar numarul de celule prelevate va fi prea mic pentru o interpretare corecta. sa auzim de bine!
0
22-03-2007, ora 00:00
lorance
Nu este medic/terapeut
lorance
multumesc inca odata, o sa va tin la curent.
cu stima.

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: