ma simt foarte rau-tusesc foarte urat!!!

30-04-2010
andrea.loredana
Nu este medic/terapeut
andrea.loredana
In urma cu o saptamana am inceput sa am o tuse seaca si simteam ca ma sufoc, nu puteam respir in special noaptea, simteam un fir de praf in gat. Cateva zile m am simtit mai bine, tuseam mai rar. Insa de ieri ma simt tot mai rau: tusesc pana expectorez (sputa are aspect ori transparent, spumoasa, ori galben- verzui ) si simt ca ma sufoc, imi simt gatul iritat cand tusesc, tusea genereaza o durere in partea stanga si drepta imediat sub coaste, amigdalele sunt putin inflamate. uneori am o durere puternica de cap (in zona fruntii). Dureri de cap am frecvent, de cand ma stiu. La tuse mai puternica ma inteapa inima resimt oboseala (si o presiune asupra membrului stang superior) si stare de somnolenta (de cateva saptamani). Precizez ca am 21de ani sunt fumatoare si am fost diagnosticata in urma cu 11 ani cu alergo-sinuzita. Am facut tratamentul atunci, insa nu am mai fost niciodata la doctor. Acum iau oxacilina 500 la 6 ore, sirop de patlagina, sau de muguri de pin, si analgezice pentru durerea de cap. Va rog frumos sa ma ajutati urgent!!!
2 comentarii
0
30-04-2010, ora 21:18
skincod
Nu este medic/terapeut
skincod
Ti-am trimis un mesaj privat. Ca sa-l poti vizualiza dai click pe modificati profilul dvs din casuta verde din dreapta paginii sus, acolo unde te loghezi.
0
30-04-2010, ora 23:02
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
ar trebui să mergeţi la un medic pneumolog sau infecţionist- colorarea sputei poate însemna suprainfecţie bacteriană şi ar fi de obicei nevoie de un antibiotic puternic şi de un consult de la un medic adecvat- poate fi chiar pneumonie
Adaugă un comentariu / răspuns